kérdezte: Anonim Jó kérdező 4 éve

Mit gondol hogyan tudna vezetni?

Tisztelt Szakértő!

ANyu egy ideje azon gondolkodik, hogy újra vezetne úgy 30év után. Jogosítványa már lejárt, ő úgy gondolja, hogy neki csak úgy meghosszabbítják és mivel régen vezetett, így ennyi év kihagyás után is tudna vezetni. Próbáltam rávilágítani, hogy az nem így megy, de nem akarja nekem elhinni. MIkor kérdezek tőle vezetéssel kapcsolatos dolgokat, válaszol rá, ám fontos részleteket kihagyva. El is vicceli a választ, azt gondolja az úgy jó. ahogy ő kigondolta. Egyébként ő elég naiv tud sajnos lenni dolgokban.
Mit gondol? Jól sejtem, és jól gondolom, hogy ez nem így működik?

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Kovácsi Tamás

  1 Kovácsi Tamás Jó válaszadó mondta 4 éve


  Kedves Anonim!

  Igen jól gondolod.. Bár a jelenlegi jogszabályok valóban lehetővé teszik, hogy a lejárt egészségügyi érvényességet az orvosi vizsgálattal újra érvényessé tegye, és új jogsit kapjon, de lássuk be 30 év kihagyás hatalmas idő. Mások az autók, más a közlekedés, és a szabályok is változtak, nem is egyszer...

  Így mindenképp javaslom szakember bevonását, és néhány (?) óra oktatóautós vezetést! Az én praxisomban is számtalan újrakezdő volt már, néha egész hajmeresztő hiányossággal, ami objektív veszélyhelyzetet teremthetett volna nem csak az újrakezdő számára, hanem környezetére is.

  Üdv:

  Tamás


Új válasz