kérdezte: kicsi kiara baba 7 éve

segitség

Jo napot kivánok Simon Jánosné vagyok 53 éves.
A Köv. Problémában szeretném az Önök segitségét kérni!
A Tavalyi Évben Kb 3szor Menstruáltam, legutoljára Szep.5 én volt
meg.
Egy olyan el viselhetteln Hüvelyfájdalaamm avan most már 2 éve hogy ez a fájdalom pisilés után kezd fájni Orákig is eltart vagy akár egész nap és ilyenkor ugy érfzem hogy száraz a Hüvelyem gyakorlatilag már az ülés is el viselhetetlen számomra. Számtalan Nögyogyásznál, Urologusnál, Börgyoghyászaton, Ideggondozoba, Neurologián / Az alap betegségem SM de a Doktornö az mondja hogy ez a betegség nem járt ilyen fájdalmakkal///// Jártam,
Váladék tenyésztések, vizelett tenyésztéseket végeztek el az Orvosok, és ezzel eggyüt a Páromnak is volt több alaklommal vizelet tenyésztés vizsgálata az Ö eredménye mindig Negativ volt, az én tenéysztéseimben volt amikor Candida, E-coli, Enterococcus Fecalis ilyenkor Antibiotikumot szedtem és természetesen mellé a Pro Biotikumot. El használtam 1 doboz Dalacin Hüvelykrémet amitöl egy kicsit jobban lezttem de amikor el kezdetm használni a második dobozt a Fájdfalamk ujbol fel erösödtek. Szedtem Hormontartalmu Tablettát Ovesatin és Estrokád semmi javulás. El használtam számtalan Hormon és Hormonmentes Krémeket kupokat semmi az ÉÁg világon nem jo.
A FITORMIL kuppol is 3 dobozt ezt használtam legutoljára de semmi változás. Most már ott tartok hog ynem tudom mitt tegyek. A változokor nem csinál én szerintem ilyen Örült fájdalmakt. A szexuális életem is romokban hever hiába hsználjuk a párommal a DERMOLIN siksitott el viselhettlen a szex és nincsen meg bennem az a NEMI vágy ami ugye egy nönek kéne lennie!
Nagyon Szépen kérem Önöket hogy segitsenek rajtam hogy mitt tegyek!
Válaszukat nagyon szépen Köszönöm és Várom!
Tisztelettl: SIMONNÉ

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • 2 vitatom.hu mondta 4 éve

  !

  Szia!

  Az alábbi vitafórumon érdemesebb feltenni a kérdésed, nagyobb valószínűséggel fogsz érdemi választ kapni:
  https://www.vitatom.hu/

  Üdvözlettel,
  a Vitatom.hu szerkesztősége

 • 1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  Kedves Kérdező,
  Klimakt Heel tablettát javaslok, 2-3x1 napi adagban elszopogatva. 2 hét után után 1 hét szünet, utána szükség esetén, és ha hozott enyhülést, ismételhető. Ülőfürdőben cickafark, körömvirág, levendula, zsurló, orbáncfű - 1-1 evőkanálnyit 1 l forró vízben 10 percig áztatni, majd az ülőfürdőhöz önteni. Szájon át tea: málna-, szederlevél, körömvirág, orbáncfű, zsálya, zsurló. A vesetájékot tartsa melegen.
  http://www.banmarianna.hu/images/tanacsok_homeopatias_szerekhez.pdf
  Üdvözlettel, Mariann

Új válasz