kérdezte: egykerdes2 Jó kérdező 5 éve

Mit lehet csinálni a hosszú hétvégén ilyen rossz időben?

Hova érdemes menni?Kérlek ajánljatok programokat!

5 ember szerint jó kérdés

8 Válasz

 • 8 RVilma mondta 4 éve

  !

  Kimaradt a malom játék és a dominó. Ha nincsenek neked ilyen társasjátékaid, szerezd be, könnyű megtanulni és szórakoztató. Játékboltban biztos kaphatók.

 • 7 RVilma mondta 4 éve

  !

  Egyébként otthon nem csak könyvet lehet olvasni, ha azt nem szeretsz, lehet a barátoddal (barátnőddel) kártyázni is. Régebben gyerekkoromban apukámmal egyfolytában römiztünk, ha volt egy kis időnk. Ha átjött a barátnőm, akkor hármasban, Anyukám nem szeretett kártyázni. De ha fiú vagy, lehet, hogy tudsz sakkozni, vagy tanulj meg, akkor sosem fogsz unatkozni. Sakkozni egyedül is lehet, ha régebbi partikat játszol le valamilyen sakkújság segítségével.

 • 6 RVilma mondta 4 éve

  !

  Nem csak filmeket lehet nézni otthon, vannak könyvek is, menj el egy könyvtárba, és vegyél ki pár könyvet. Ha eddig nem olvastál volna (nem tudom,hány éves vagy), próbáld meg felfedezni az olvasás örömét. Legalább olyan érdekfeszítő egy jó könyvet elolvasni, mint akármilyen érdekes filmet megnézni. Csak sokkal tartalmasabb időtöltés, amitől fejlődni lehet. Én Jack London: A vadon szava című könyvével szerettem meg az olvasást, csak az a fontos, hogy legalább 30 oldalig jussál el az olvasásban, és csak utána mondd azt egy könyvről, hogy tetszik vagy nem tetszik.
  Ha esőbe mozdulsz ki otthonról, el lehet menni múzeumokba is, ha Pesti vagy, ha nem, akkor valamelyik közeli nagyvárosba be lehet buszozni, és megnézni egy múzeumot. Pesten ajánlom a Közlekedési Múzeumot, a Ligetben van, a múzeumok nem túl drága a belépő, és hét végén nyitva vannak.

 • 5 Zsolteeka Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  én 39 fokos lázzal asszem itthon leszek végig :)

 • 4 Szuszmilla Jó válaszadó Jó kérdező mondta 5 éve

  !

  Mi ma ki se mozdulunk és otthon filmezős napot tartunk:) a hétvége többi napján remélem legalább a szél alábbhagy és akkor ki tudunk mozdulni:)

 • 3 kgaspark@citromail.hu Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Remélem,nem bántalak meg,de ugye ez nem komoly?Tényleg ilyen sekélyes vagy,hogy Tőlünk,a többi embertől kell segítséget kérned,hogy hogy töltsd el a napjaidat?Húúúúúúúúúúúúú....hétközben,hétvégén egy pszihológussal beszéld meg ezt.A 2 hozzászólás is komoly...hahaha....gondolom ezzel foglalkoznak...naponta 6x hívnak ezügyben.Tényleg elnézést...de már fél órája ezen röhögök.Tényleg igaz a mondás: Nagy az Isten állatkertje!Remélem sikerül valakinek megoldani hova menj .Mert...egyedül nem megy,nem megy...hahahaha (nem szeretnélek komoly gondolkodásra késztetni,de ez egy filmdal...már ha szoktál önállóan képes lenni valamire,akkor lehet,hogy hallottad:))
  Remélem lesz valaki(az ügynökökön kívül) valami értelmes dolgot ajánlani...habár nem tudom,mi a Te értelmi szinvonalad....csak sejtem....

 • 2 nivosara mondta 5 éve

  !

  Én is a termálfürdőket tudom javasolni:) nagyon kellemes ilyenkor elmerülni a forró gyógyvízben:)
  Javaslom nézd meg ezt az oldalt itt fent van melyik fürdőben milyen programok lesznek erre az alkalomra:
  http://termalonline.hu/termal-hirek/hosszu-hetvege-termalfurdos-programok

 • 1 halmas3 Jó kérdező mondta 5 éve

  !

  Ilyen esetben szerintem jó program lehet a termálfürdőzés esetleg egy mozi.

Új válasz