kérdezte: Ani29 1 éve

Tényleg ez a megoldás? Tényleg ez a szeretet?

Leírom az én kis történetemet:
Lassan 28 éve élek házasságban a férjemmel. Szeretjük egymást, van két gyermekünk, akik már felnőttek.
De sajnos a szex soha nem volt számomra jó. Neki jó, azt mondja, hogy én csak csinálom a műbalhét, mert szeretek veszekedni.
De nem így van, nekem ez így tényleg kevés. Az egész abból áll, hogy ő jól megb..., de én szeretkezni szeretnék és nem csak azt, hogy megb...-on, nem mondom hogy rossz de nekem kevés. Sokat sírtam régebben ez miatt, most már nem sírok, de attól még nem jó. Előjáték jóformán nincs, hosszú évek során sikerült elérni, hogy egy kicsit tovább csókolózunk, de úgy érzem, hogy megunja közben és csak mechanikusan jobbra- balra mozgatja a nyelvét, mintha egy kötelező torna gyakorlatot csinálna. Hát nem ezt hívják izgató csóknak az biztos :( Vagy hogy egy kicsit megcsókolja a nyakamat és ha külön kérem a mellemmel is foglalkozik. De ez max egy két perc, de ha teheti inkább ezt is kihagyja.
Majd jön a "lényeg", neki ha tehetné az egész csak erről szólna. Mivel az előjáték sokszor elmarad, és ha van is olyan rövid, hogy az nem igazán izgat fel, sokszor fáj amikor beteszi, nem mondom hogy órási fájdalmat érzek, de nem kellemes. Akkor mondom neki, hogy én még nem vagyok kész, játsszon még lent egy kicsit, de ezt végkép nem szereti. Sőt egyszer azt is mondta, hogy valamilyen szinten irtózik a punciktól, mert gusztustalan nyálkások és ő nem szeret a kezével ilyenben matatni, mondtam akkor csinálja a nyelvével, erre ő csak nem képzelem, ehhez neki nem fűződik semmi érdeke. Az aktus soha nem olyan hosszú, hogy én is elmenjek. Ráadásul felveszünk egy pózt és ahhoz ragaszkodunk kőkeményen véletlenül se lehet, hogy egy új pózt vegyünk fel.(Pedig milyen jó lenne néha másképp, nem csak az ágyban hanyatt fekve :( ) Régen a végén bőgtem, mivel csak a testemet használta mint egy eszközt, de nem szeretkezett velem. Mostanában utójátékként ő nyalogatja mellemet és én kielégítem magam, amikor mondom, hogy az lenne a jó ha ezt ő csinálná, erre ő azt mondja, hogy de hát én érzem, hogy mi jó nekem. De nekem az lenne jó, ha ő csinálná. De sajnos azt is mondja, hogy ez amit én tőle kérek a végén az számára végtelenül unalmas és azért vagyunk csak akkor egymással amikor én hosszas nyaggatás után kikényszerítem, mert ez az utolsó rész számára unalmas, érdektelen. Erre én mondom neki, hogy akkor talán változtatni kéne az elején és a közepén és akkor nem is kéne a vége. Erre ő NEKEM ÍGY JÓ! (Ezt már nagyon sokszor hallottam.)
Mennyiségi (1-2 db/ hó) és minőségi problémák is vannak. Közben tudom, hogy naponta maszturbál, ha teheti pornót néz és rendszeresen vesz magának újságokat is. Persze erre én kiakadok, hogy velem nem de ezekre igen. Akkor ő megígéri, hogy nem fogja csinálni, de egy idő után újból csinálja, újból újságokat találok stb.
Nekem ez így már nagyon nem jó és még "fiatalnak" (44 év) érzem magam ahhoz, hogy többet ne szeretkezzek senkivel. Van remény egy 52 éves férfi megváltoztatására?
Beszélgettünk erről sokat, vagyis inkább én beszélek és ő azt mondja, hogy megint kezdem a hisztit, sajnos úgy érzem, hogy nem hallja meg amit mondok. Az utolsó beszélgetésünknél azt mondta, hogy rendben van akkor ő elköltözik, mert ő nem tudja megadni nekem azt amit tőle elvárok, de ő annyira szeret, hogy azt szeretné ha mással ezt megtudnám valósítani. Tényleg ez a megoldás? Tényleg ez a szeretet?

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 Erik Berger mondta 9 hónapja | válasz erre: 1

  !

  A csaj mit tesz azért hogy jó legyen a férfinak?? A szeressenek vágy rohadt nagy önzőségre vall. Mindenki azon hábordik fel, hogy nem tudják a férfiak mi kell egy nőnek. Na és a férfinak mi kell??? Egy jó zaftos orál, vagy fakanál.

 • 3 nina09 mondta 1 éve

  !

  Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa. Na most kérdező, te látod a problémát, érzed hogy így rossz neked, és azt is látod hogy a párodnak esze ágában nincs változtatni a kedvedért. Mire vársz? 28 év nem volt elég, az egész életedet így akarod leélni? Mert ha nem lépsz ki ebbők, akkor azt kell mondjam, erre te kárhoztatod saját magadat, és akkor valóban csak siránkozás mindez. Gyűjts erőt, eleveníts fel minden rosszat, és azzal a lendülettel hagyd hátra, a "kedves" önző férfivel együtt. Vagy élj tovább így és sírj rajta, hogy nem változik semmi. Rajtad áll.

 • Bibók Bea

  2 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 1 éve


  Kedves Kérdező!
  Érzem a leveléből az elkeseredettséget és azt, hogy nem jut el a párjához az, amit Ön mond és szeretne. Egy párkapcsolatban fontos kell, hogy legyen a másik szexuális jólléte is. Úgy tűnik, a párja erre nem helyez kellő hangsúlyt, amitől Ön természetes, hogy nem érzi jól magát. A leveléből úgy érzem hogy Önnek az a folyamatos érzése, hogy Önt használják, nem változatos a szex, és hogy Ön már sokat tűrt.
  A szexuális kultúrát, a pár közös szexuális életét lehet változtatni, akár külső, szexuálterápiás segítséggel, de csak akkor, ha mindkét fél szeretné azt, hogy mindenkinek jó legyen, és partnerek abban, hogy változtassanak. nem tudom, a párja erre mennyire lenne nyitott. ha igen, akkor egy párterápiával egybekötött szexuálterápiával talán lehetne változtatni. Fontos lenne, hogy a párja értse, hogy az előjáték nagyon fontos, és hogy egy nőnek szüksége van arra, hogy gyengédek legyenek vele, na meg figyelmesek is.
  A másik kérdés, hogy ha ez ennyire nem működött jól, akkor vajon Ön miért tudott ennyi ideig benne maradni a kapcsolatban? Azt gondolom, a párja megtanulta, hogy ugyan Ön elégedetlenkedik, de nincsen ennek semmi komoly következménye, ezt ő úgy is nevezi, hogy hisztizik. tehát siránkozik, de minden megy ugyanúgy tovább, ami neki természetesen jó
  tehát ha nincs a jelzéseinknek következménye, akkor erősebben kell jeleznünk. Ha nem megy és nagyon nem, akkor Önnek kellene kimondania, hogy nem akarja a tovább ezt a kapcsolatot, vagy ultimátumot adnia, hogy j szexuálterápiás segítséget kérjenek,
  Én szurkolok Önnek, Önöknek.
  Ha úgy érzi, párban, vagy Ön egyénileg kérne segítséget, én várom szeretettel.
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/


 • 1 Doubt mondta 1 éve

  !

  Ez nem szeretet, önző, lusta tuskó. Már bocsánat. Neki elég, meg jó úgy, ahogy van, te meg le vagy sz*rva, oldd meg egyedül, ha valami nem tetszik...

Új válasz