kérdezte: Anonim 1 éve

Nem kívánom a sexet

Jó napot!
Én egy 22 éves nő vagyok, és már fél éve házas. A problémám az lenne ,hogy nem kívánom a sexet. Eddig lepleztem ,de már a férjem is kezd rájönni ,hogy valami nem stimmel, mert mindíg neki kell kezdeményeznie. ÉN sosem kezdeményezek , mert megvagyok sex nélkül is. És tudom jól, hogy ez nem egészséges. Valami nincs rendben, hisz még csak egy rövid ideje vagyunk együtt, hát mi lesz még 30 év múlva? Bele sem merek gondolni. Egyszerűen nem hiányzik az együtt lét, nincs bennem vágy sem intimitás, nem érzek késztetés az hónap legtöbb napján. Mintha kihalt volna belőlem a vágy. Eleinte ,alig tudtunk magunkat tűrtőztetni ,és nagyon jó volt az együtlét, mint még mással soha. Élveztem és alig bírtam ki nélküle, mostpedig, csupán csak pár hónapra rá , mintha minden megváltozott volna. Egyedül akkor kívánom a sexet , mielőtt megkell ,hogy jöjjön ,de akkor is csak egy két napig. Fogamzásgátlót szedek, egyrészt a védekezés miatt, mert sem én sem a párom nem szereti a gumit, másrészt mert aknés az arcom és a nőgyógyász szerint majd a fogamzásgátló segít, eddig semmi eredménnyel. Olvastam ,hogy a fogamzásgátló is okozhat ilyesmit, mert csökken a testosteron szint. Tény az is ,hogy nem tudok szeretkezés közben orgazmust átélni, nem mondom ,hogy nem jó érzés, de közel sem olyan, nem úgy élem meg ,hogy közeledek ahhoz a gyönyörhöz ,amit a párom él át. Nem ,megsem közelítem. Nem szívesen írom ezt a szót, de masturbálással sikerülni szokott, persze eltart egy kis idő, és magam sem tudom pontosan mi az amit csinálok ,de úgy menni szokott. De azt is ritkán kívánom. Ezért fogalmam sincs mit tegyek, de ront a kapcsolatunkon. És látom ,hogy a páromat is bántja a dolog és nem boldog. Nagyon szeretem őt és nem akarom, hogy ez miatt tönkre menjen a kapcsolatunk. Szeretném én is azt a gyönyört megélni amit ő és szeretném kívánni a sexet, de nem tudom mit tegyek :( ha van valami ötlete, tanácsa, válasza, kérem írjon!
Hálás köszönettel
E

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • 3 Zizike2017 mondta 1 éve

  !

  Szia! Tapasztalatból mondhatom.hogy amíg fogamzásgátlót szedtem,egyszerűen nem kívántam a szexet.Abbahagyás után minden rendbe jött.Több évig nem tudtam hogy mi az ok,aztán mikor elkezdtünk babát tervezni akkor tudatosult bennem hogy a fogamzásgátló okozta ezt a helyzetet.Én azt gyanítom hogy veled ugyanez a helyzet.Remélem tapasztalatommal tudtam segíteni neked.

 • Bibók Bea

  2 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 1 éve


  Kedves Kérdező!
  Első körben hagyja abba a fogamzásgátlót és jó lenne, ha lenne egy tiszta időszak, hogy megláthassa, hogy úgy van-e változás? ha van, akkor egyértelmű, hogy a gyógyszer okozza. Sok nőnek van hasonló problémája a fogamzásgátlóktól. Addig talán védekezzenek óvszerrel, vagy megszakítással. Aztán ha bebizonyosodik, akkor kérjen egy másik fogamzásgátlót az orvosától.
  Ha nem lesz változás, akkor valószínű, pszichés okai vannak, akkor érdemes lenne eljönni és megbeszélni a tapasztaltakat.
  Bármikor úgy érzi, várom szeretettel.
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/


 • 1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 1 éve

  !

  Kedves E,
  ha nyitott az alternatív- komplementer orvoslás irányában (homeopátia, antropozófus orvoslás...), konzultációt javaslok.
  http://www.banmarianna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=119
  http://www.banmarianna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=87
  Üdvözlettel, Mariann

Új válasz