kérdezte: Laura5 5 éve

Nem érzek szinte semmit szex közben.Lehet hosszú távon segédeszközzel élni a nemi életet vagy szakítsak?

Kedves Edit!

33 éves nő vagyok számos kapcsolatot megéltem már, de még nem találkoztam ilyen problémával. Másfél hónapja ismertem meg egy fiút. Minden téren jól kijövünk, ígéretes a kapcsolat viszont a probléma az hogy nem illünk egymáshoz szexuálisan. Nagyon kivánom a dolgot, de sajnos nem érzek szinte semmit a szex közben mivel a pénisze elég vékony. Eddig mindig élveztem a szexet, de most bármilyen pózban is próbáljuk olyan mintha nem is csinálnánk semmit. Úgyhogy aktus közben nem is tudok kielégülni (volt korai magömléses problémája is de ezen már javított) csak más módon (orálisan), de ez nem ugyanaz. Sajnos semmit nem tud tenni, hisz ezzel áldotta meg a természet. Illetve az is lehet hogy az én hüvelyem túl tág? Ebben csak az lenne a furcsa hogy akkor gondolom a korábbi partnereknél kis kiütközött volna ez a probléma. (kb. 40 férfival voltam eddig) Arra gondoltam hogy esetleg használhatnánk péniszre való szilikonköpenyt, ill. Kegel gyakorlatokat végezhetnék. A kérdésem az lenne hogy Ön szerint lehetséges e hosszú távon segédeszközzel élni a nemi életet vagy inkább most kellene megszakitanom ezt a kapcsolatot? Válaszát előre is köszönöm! Laura

0 ember szerint jó kérdés

5 Válasz

 • Sz. Mikus Edit

  5 Sz. Mikus Edit Jó válaszadó mondta 5 éve


  Érdekes a reakciókkal együtt olvasni a kérdést... Kezdem azzal, hogy a mai világban a 40 partneren nem kell annyira kiakadni... Nem is az a gond, hogy a következő nehézséget okozna-e, hanem az, hogy érzelmileg meg pőont ez az egy kellene a legjobban. (Jól értettem?) Fontos a szexuális összeillőség, és vannak kiiktathatatlan problémák. Nagyjából ez is az. A segédeszközökkel néha és átmenetileg lehet javulást elérni, szerintem érdemes kipróbálni, bár nyilván nem napi szinten fog valami így élni. Ekkor a férfi szorítja háttérbe magát azért, hogy a partnerének örömet okozzon. Akkor is a saját örömét teszi kicsit hátrébb, ha más módon, pl. kézzel vagy orálisan igyekszik kielégíteni a partnerét. MINDEN ALTERNATÍV MEGOLDÁS JÓ LEHET! Ha az alap érzelmek és ragaszkodás egymáshoz kölcsönös, akkor mindenki szívesen áldoz a másikért. Érzelmi alapon kell végig "gondolni", hogy megéri-e? Ha igen, akkor nem kell félni ezektől a megoldásoktól. Dobni és túllépni rajta sajnos a szokványos megoldás. Ezért tart itt a párkapcsolati kultúránk, ahol tart... Edit


 • 4 Laura5 mondta 5 éve

  !

  Valószinüleg igazad van. Ha nem működik valami ki szoktam lépni, viszont most annyira akarja a srác hogy minden ok. legyen, hogy ugy gondoltam muszáj lenne egy esélyt adnom neki és még utána mindig léphetek. Igazábol én is kiváncsi vagyok milyen lehet ilyen "pluszt" használni, utánanéztem már egy pár dolognak , és végülis az is lehet hogy a nagy hátránybol előny származna. Majd kiderül.

 • 3 cicka, Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Nem gondolok rosszra, csak azt gondolom, ha valaki 40 férfival ki tudott alakítani kapcsolatot, az elég nyitott, és ezért nem okoz gondot az ismerkedés, és nem érdemes, benne maradni egy nem működő kapcsolatban, mert a szex nagyon fontos.

 • 2 Laura5 mondta 5 éve

  !

  Köszi a választ. Ő érez, sőt túlságosan is (ebből voltak korai magömlés gondok is), csak én nem őt. Lehet a 40 soknak tűnik de mindez közel 17 év alatt, de persze azt gondolsz amit akarsz. Ebből egy sem volt egy éjszakás, úgyhogy igenis problémát jelent szakitani valakivel aki iránt érzek... A nagy sem jó, ezt is tudom, bár ott én csak bizonyos pózokban nem bírtam. De az elég ritka...sajnos kifogjuk ezeket a ritkákat is (túl kicsi, túl nagy) jaj nem egyszerű az élet :)

 • 1 cicka, Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Szia!
  Szerintem lépj tovább, mert a férfinak sem lesz jó, nem fogja érezni, ha benned van. Ha már 40 férfival voltál, biztos nem jelent gondot összejönni a 41.-el. Én eddig egyszer szakítottam méretprobléma miatt, de ott a férfinak nagy volt, és fájt a szex, nem élveztem.

Új válasz