kérdezte: Redangel 8 éve

Miért nincs orgazmusom?

22 éves vagyok és most vagyok együtt a 2. barátommal, 1 éve már, és még sem vele, sem az előző barátommal (akivel évekig voltunk együtt) nem volt még orgazmusom. Sem hüvelyi, sem csiklói. Ha magamnak csinálom, az nekem semmiféle élvezetet nem okoz. sőt!
A mostani barátom hihetetlenül gyengéd hozzám, rettenetesen élvezem vele a szexet, és van hogy 1 óráig is szeretkezünk. De én mégsem tudok elmenni. Mindenféle pózt kipróbáltunk már, orálisan is, próbáltam ellazulni is, de ennek ellenére nem éreztem mást, még ha rettenetesen élveztem is. Van olykor, hogy vizelési ingerem van szeretkezés közben - több helyen is azt olvastam, hogy ez az orgazmus előjele. Igaz lenne? Ha ez tényleg az , hogy tudnám mégis ezt a gátat legyőzni (mert valljuk be, ez eléggé kellemetlen élmény, mert mi van ha mégis vizelési inger....?)?
Mit tegyek? A mostani páromat rettenetesen zavarja, azt hiszi ő csinál valamit rosszul, pedig ő mindent megtesz, hogy nekem jó legyen.
Nem tudom, hogy fizikai vagy pszichológiai oka van-e ennek a "problémának", de egyre kellemetlenebb, és valószínűleg velem van a gond, ha már a 2. barátomnál sem tudok teljesen ellazulni, ahogy kellene. Mit tudnék tenni? Mit kellene másképp csinálnom? Hogy tudnék másképp gondolkozni? Ellazulni?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

1 ember szerint jó kérdés

5 Válasz

 • 5 Redangel mondta 8 éve | válasz erre: 4

  !

  Köszönöm a gyors választ és a tanácsokat! :)

 • Bibók Bea

  4 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 8 éve


  A Kriston Intim tornát nehéz megtanulni kazettáról. A tréneri segítség fontos! Annak idején, szülés után én is próbáltam kazettáról megtanulni, aztán amikor részt vettem egy tréningen, majd az intim torna tréner képzésen, akkor tapasztaltam meg, hogy a tréningen mennyivel pontosabban elsajátíthatóak a gyakorlatok. Fontos a személye kontaktus!
  A gyakorlatban, mint tréner is azt tapasztalom, hogy a tanítványaim nagy része kazettáról szeretné megtanulni, és utána jönnek hozzám tréningre. Nagyon jó eredmények várhatóak a Kriston intim torna tréning eredményeként, az izmok rugalmasak lesznek, a lazítás nagyon jól elsajátítható. És a fejben a nőiség megélése kapcsán is nagy a változás!:)


 • 3 Redangel mondta 8 éve

  !

  Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, meg kell próbálnom majd ellazulni, ezt kell valahogy majd megtanulnom, kitapasztalnom. :)

  Ami a Kriston-féle intimtornát illeti, elkezdtem csinálni videóról, de nem éreztem javulást. Illetve több helyen is olvastam, hogyha rosszul végezzük a gyakorlatokat, azok több kárt okozhatnak, mint hasznot. Ettől megijedtem és így abbahagytam. Ez igaz lenne? Vagy gyakorolhatok tovább csak a videóról?

 • Sz. Mikus Edit

  2 Sz. Mikus Edit Jó válaszadó mondta 8 éve


  Az ellazulás képtelensége nem a partneren múlik, hanem egyedül magán. Néhány levéllel arrébb pontosan és részletesen leírtam a maszturbácio technikai folyamatát, kérem olvassa el. Először egyedül kell megtanulnia elengedni és figyelni. Az a cél, hogy minél rövidebb idő alatt minél magasabb izgalmi szintet érjen el. Nem ártana megtanulni a buddhista meditáció alapjait, mert a befelé figyelésnek ez az alapja, a nőknek ez általában nehezen megy.

  A szex közbeni vizelési ingerre ugyanúgy engedje el magát, mintha vizeletet engedne. Jönni is fog váladék, de ez nem vizelet, hanem ez a női ejakuláció. Ha rászokik és ez tetszik is a partnerének, akkor egy orgazmus formát maár megismert. Kísérletezni kell! Még csak 22 éves! Edit


 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 8 éve


  Az orgazmus egy tanulási folyamat eredménye. Írtad, hogy a maszturbálás nem okoz neked örömet. Valószínűnek tartom, hogy nem maszturbáltál fiatalabb korodban sem, ezért az orgazmus készséged nehezebben alakul ki. A maszturbálás egy testi önismeretet ad, fontos megtanulni, mi okoz nekünk örömet. Javaslom, próbálkozz, akár a fantáziád igénybevételével! Az elengedést nem segíti a megfelelni akarás érzése. Azt javasolnám - ha egyedül nem szívesen próbálkozol - hogy a barátoddal együtt próbálkozzatok, simogatásokkal, gyengédséggel, majd a csikló ingerlésével. Mivel a csikló idegvégződésekben gazdag, ezért elsősorban ennek ingerlésével váltható ki az orgazmus, gyakorlás által, türelemmel, szeretettel, akár együttesen is megtanulható.
  Az elengedés megtanulásához és az orgazmus készség javításához ajánlom a Kriston intim tornát, ugyanis a torna által vérbőség alakul ki az altestben. Az orgazmus feltétele, hogy legyen elég víz a szervezetben, hogy a nemi szervek is kellően nyirkosak és vérbők tudjanak lenni. Az elengedettség is szükséges az orgazmushoz, ami a tornával szintén fejlesztető. Elképzelhető, hogy az elengedettség hiánya gyermekkori tiltásokból fakad, ez a szexuális aktus alatti stresszt, merevséget, görcsöt eredményezhet. Javaslom, beszéld meg a barátoddal a közös gyakorlást, és akkor fog sikerülni, amikor olyan légkört teremtetek, amiben elengedett tudsz lenni. Ha gyakorlás közben együtt tudjátok felfedezni, mi a jó neked, hogyan tudsz eljutni az orgazmusig, akkor teljes lesz a siker.
  A siker másik fontos feltétele, hogy partneredet teljes mértékben el tudd fogadni és ő is téged. Bea


Új válasz