kérdezte: monika.lakatos.9634 3 éve

Lefeküdtem a barátommal, és nem védekeztünk. Teherbe eshettem?

Jó napot!:) nos.. a barátom elvette a szüzességem feb.18-án. (Nem védekeztünk és én sem szedek semmilyen gyógyszert/fogamzásgátlót) Rá 1-2 napra megjött a menstruációm, és most pedig attól félek hogy mégis csak megtörténhet :'( utána olvastam, és olvastam egy olyat hogy ha gyenge volt a vérzés akkor talán terhes is lehetek, és az emlékezésem szerint a vérzésem nem volt erős!:'( kavarog a gyomrom az idegességbe: ( vagy mástól van?:o a lényeg az hogy e hónap 18-án kéne megjönnie, és hogy mit várhatnék? Nem fog megjönni? :(( kérem segítsen. Köszönöm hogy elolvassa és hogy ad majd rá választ.

0 ember szerint jó kérdés

5 Válasz

 • Koszonom a segitseguket!:) halas vagyok nagyon.:))
  Vettem egy terhessegi tesztet es hala az egnek negativ lett!:)

 • Bibók Bea

  4 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 3 éve


  Kedves Kérdező!
  Egy hét után korrekt eredményt adnak a terhességi tesztek.
  vegyen egyet, ne idegeskedjen!
  Üdv:
  Bibók Bea
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu


 • 3 ban_mariann Jó válaszadó mondta 3 éve | válasz erre: 2

  !

  Kedves Mónika,
  ha van valaki, akit a bizalmába fogad, akár tanár, akár családtag, vagy barátnő, kérje meg, hogy kísérje el. Nincs mitől tartania, fájdalmas sem lesz, sokkal inkább azt üzeni magáról, hogy éretten gondolkodik. Nem írt a koráról. Ha kiskorú, a házi gyermekorvoshoz is fordulhat, aki beutalja. Ha elmúlt 18 ('96-os születésű?), akkor is kérhet ajánlást szakemberhez a gyermekorvostól. Ha már szexuális életet él, el kell fogadnia, hogy ez vele jár, az Ön érdekét, egészségét szolgálja. Bátorság!
  Üdvözlettel, MAriann

 • Köszönöm kedves Mariann!:)
  De meg mindig rettenetesen félek:'(
  Nőgyógyászhoz még sosem jártam. És a szüleim sem tudnak róla hogy, már nem vagyok szűz.

 • 1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 3 éve

  !

  Kedves Kérdező,
  kéthetes terhességet az érzékenyebb terhességi tesztek már kimutatnak. Találgatni fölösleges. Nagyon sajnálom, hogy az első élménye szorongásba torkolt, kemény lecke volt. Legközelebb védekezzenek! Ha még nem járt nőgyógyásznál, érdemes volna felkeresni, és megbeszélni vele a felelősségteljes védekezést (ami nem csak egy nem kívánt terhességre vonatkozik), fogamzásgátlást.
  Üdvözlettel, Mariann

Új válasz