kérdezte: Anonim 8 hónapja

Vajon ebből lehet valami?

26 éves nő vagyok. A lányokkal sose jöttem ki jól nekem mkndig fiú barátaim voltak.
2 éve találkoztam egy biszex sráccal és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Ő inkább a pasik fele húz a lányokkal csak a kamasz korában kezdett bár azt mondja van csaj ideálja, de inkább azt látom azok hidegen hagyják.
Nekem olyan érzésem van vele kaocsolatban mintha megtaláltam volna a másik felem. Befejezzük egymás mondatait, ugyan úgy és arra gondolunk sok esetben stb.
Rengetegszer néznek minket egy párnak. Azt mondják azért mert látható a rezgés köztünk. Ahogy egymásra nézünk ahogy a másikkal beszélünk. Meg van a magunk kis világa. Ami a legérdekesebb, hogy olyan emberek is ezt mondták akik tudják rola, hogy a férfiakat is kedveli, sőt volt amelyikkel afférja is volt.
Az elsö évben engem zavart ez jobban. Bárkinek le tudtam volna üvölteni a fejét ha ilyet mondott. Ő nyugtatott engem inkább, hogy ne foglalkozzak vele.
A utóbbi egy évben ez megváltozott. Én még rá is kontrázok ha valaki ilyet szol be. Ő meg mintha zavarba jönne a helyzettől. Nem reagál rá se pozitív se negatív irányba viszont zavarban van és feszeng egy fél percig rajta.
Most egy éve közös lakást is bérelünk, ami fel van osztva köztünk, hogy kinek melyik a szobája stb. Mégis hetek óta a kényelmetlen kanapén alszik az én szobámban inkább a kényelmes ágya helyett.
Nem firtatom mert lobbanékony természet. Amit megértek mert pont ugyan olyan az én természetem is.
Ha veszekszünk akkor olyan mintha egy öreg házaspár veszekedne. Ezt is többen is megjegyezték.
Sokat tépelödtem a dolgokon, és részemről akár lehetne is valami. Nem vagyok egy szépség, se az ő ideálja persze.
De nyiltan kimondja hogy szeret. Ölni is képes lenne értem. A csevegédünk fele szivecskékből áll. És inkább ő küldi őket.
Elhalmoz mindennel amivel csak tud. Mindig igyekszik nekem jó kedvet csinálnk. A bajban ő a támaszom.
Vannak felőle olyan jelek amiket nem tudok másként értelmezni minthogy több van a háttlrben mint amit mutat. Folyamatos érintések/érintkezések, a testünk egy pontja mindig összeér ugy állunk/ülünk egymás mellett. Folyamatos puszik, érintések. Amikor a szeme a számra vándorol majd vissza. Amikor csendben engem figyel, és észreveszem. Mindig igyekszünk ott lenni ahol a másik van. És gondoskodunk egymásrol. Nincs olyan hogy enyém tied (csak akkor, hogyha egymásnak veszünk valamit, de akkor megosztjuk a másikkal). Csak olyan hogy a milyenk.
Lehet, hogy szerelmes csak nem tudja/ nem realizálta, ha már olyan emberek is egy párnak néznek akik ismerik?
Vagy nekem fura, hogy van valaki aki teljesen elfogad és velem akar lenni?

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 8 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Nekem úgy tűnik a leveléből, ahogyan Ön interpretálta a helyzetet, hogy a barátja nincsen tisztában azzal, hogy mit is szeretne. lehetséges, hogy felébredt benne a vágy Ön iránt és nem tudja, nem meri, vagy nem képes arra, hogy ezt definiálja, bevallja magának. A biszexualitás egy érdekes dolog, mert nem stabil a szexuális orientáció, változik, a biszexualitásnál nagyon rugalmas a tartomány. lehetséges, hogy az elmúlt években soha nem tapasztalta meg, hogy nőkhöz vonzódjon, most pedig ez van. Ez egy nehéz dolog, hiszen alkalmazkodást kíván a pszichétől, először definiálni kell, hogy most mi van és hogyan is vagyok, aztán ezt el kell fogadni.
  Én azt tanácsolnám, jöjjenek el hozzám, vagy a fiú jöjjön el egyedül, hogy legalább ő tisztában legyen azzal, hogy is áll e témában. Sokat segítene, ha nem szürke ködben gomolyogna, hanem tisztán látná, hogy ez a folyamat merre halad. Mindenesetre a közeledés az azt sugallja, hogy nagyon fontos Ön a számára és vonzódik is Önhöz. A kérdés az, hogy ennek mekkora a szexuális tartalma és mennyi a biztonságra való igény miatti igyekezet. Mindenesetre egy nyílt beszélgetés fontos lenne, ahol önmagukról és az érzéseikről is tudnak beszélgetni.
  Várom Önöket vagy őt, ha úgy érzik, jönnének.
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Pszichológus, szexuálpszichológus
  Párterapeuta és szexuálterapeuta
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia


Új válasz