kérdezte: Anonim 5 éve

Szerintetek még mindig szerelmes vagyok a volt barátnőmbe?

Sziasztok!

Már két év eltelt hogy vége lett. Nem tudom most még mindig szerettem e vagy csak magányosság miatt gondolok rá, nézem a képeit. 3 Hetet ismerkedtem egy lánnyal facebook-on, de ő nem akart eljönni randira, de rájöttem már nagyképű a lány bunkózott velem. Most újra elkezdet hiányozni a volt barátnőm, tegnap még álmodtam is róla. Elégé szenvedtem miatta két éve, akkor is ha ő nem szerettet engem csak a szexért volt velem. Mondták nekem felejtsem el, de azt könnyű mondani, nekem meg nehéz volt, senkivel sem tudtam rendesen meg beszélni. Kár hogy már messze lakik a legjobb haverom a barátnőjével, vele mindig megbeszéltük a szakításaimat. Másik haverom csak azt mondta felejtsem el, nem nagyon lehet vele beszélni mert mindig a telefont nyomogatja. Gondolkodok hogy el menyek e a volt barátnőmhöz de lehet hülyeség lenne szerintetek? Lehet elkezdene bunkózni velem rám küldené a roma testvéreit. Busszal meg nem tudok el menni mert vissza fele már nem lenne busz, utcán meg nem alszom. Biciklivel tudnék csak le menni hozzá ami 65 km a távolság.

0 ember szerint jó kérdés

42 Válasz

 • 42 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 40

  !

  petunia.nlc@gmail.com

 • 41 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 39

  !

  A pánik erőltetés, most pl. kapcsolaté, amikor már eleve olyat vár el magától, amire nem képes, de ettől megijed, mert azt hiszi, kéne érteni hozzá, akkor keres valakit, akiből kinézi, hogy képes, és önzőn elvárja a sikert, és őt hajtja, kínozza majd, amiből örök feszültség, veszekedés, vagy ha nem mer, rák, betegség lesz, és alkoholizmus, drogozás, száguldozás autóval, bulizás stb. Nem kell mindent magunktól elvárni, csak ami megy -kinek ez megy, kinek az--, meg kedvünk van megtanulni, és akkor nem lesz aggódó, pánikoló, ijedős élet, ahol mindenkivel bizalmatlan az ember, azaz nem képes szeretni.

 • 40 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 39

  !

  Elutasítástól félek. De össze szedem magam és rá írok. Cápának és delfinnek látom a lányt.
  Mi az email címe önnek? akkor el küldöm a képet.

 • 39 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 38

  !

  Miért retteg folyton attól, hogy csúnyán beszél Önnel? Mégis miket szokott mondani a lány, amitől ennyire fél?

  Ha fél neki írni, ne tegye, akkor rosszul sül el. Van, hogy okkal fél az ember, van, hogy csak pánikol, de a pániknak is sorsformáló, negatív ereje van, ezért pánikban nem a (számunkra, aktuális érzéseink/tudásunk szerint) bizonytalan dolgokat kell választani, hanem, amiben HISZÜNK, HOGY SEGÍTENI FOG.

  VAN, HOGY A KERÜLŐ ÚTBAN HISZÜNK, AZAZ NEM BESZÉLÜNK VALAKIVEL, AKIT NEM ÉRTÜNK, VAN, HOGY A BESZÉLÉSBEN, ÖN MELYIKBEN HISZ?
  HA EGYIKBEN SEM, EGYIK SE FOG SEGÍTENI.

  A HITET=BIZALMAT NEM KELL ERŐLTETNI, VAGY VAN, VAGY NINCS, DE HA VAN, ISTEN ADTA, ÉS AZ SIKERT HOZ, AZ ERŐLKÖDÉS MEG CSAK ROSSZULLÉTET, BETEGSÉGET, SÉRÜLÉST, CSALÓDÁST.

  A HIT SZIMPÁTIA KÉRDÉSE. HIÁBA ÉRZI, HOGY SZERETI , SZERELEMES, HA NEM MER VELE BESZÉLNI, MÉGIS AZT JELENTI, NEM SZERETI, NEM SZIMPATIKUS, NEM ILLENEK, NEM TUDNAK EGYÜTT MŰKÖDNI, MERT MÁS AZ IGÉNYÜK, KÉPESSÉGÜK, SZÜKSÉGLETÜK.

  Én azt szoktam mondani a liftfóbiásnak, hogy nem baj, nem muszáj lifttel menni, ha beszáll fóbiával, tuti, beragad a a lift, ezt szokták tapasztalni. De készítettek erről filmet is, a pánikbetegekről, szoktatták őket a buszhoz, de mégis az lett a jobb út nekik, a nyugalmat adó, hogy az egyikük azt mondta, nem teszem, amit apám, a cégtulajdonos elvár tőlem, kilépek a cégtől, nem megy, mert nem vagyok rá alkalmas, én másra vagyok alkalmas, más a világom, és itt barátokra is találtam, sorstársakra, jó ez így nekem, velük, jól érzem magam! De hát ugye a papa sakkban tudta tartani sokáig, volt már vagy 40.

  Hát így járt Ön is a lánnyal, ha fóbiás tőle, akkor olyat vár el a lány, amire Ön nem alkalmas, ez nyilván megöli, gyilkolja a szerelmet, békét, szeretetet, nyugalmat, felizgat csak rossz értelemben. Ez inkább egy rajongás volt, azaz megfelelni akarás egy jobbnak hitt embernek.

  A GYÓGYSZER SE HASZNÁL, HA NEM HISZNEK BENNE, A GYÓGYNÖVÉNY SE, SEMMI SE.., Isten se tud segíteni annak, aki nem hisz benne, de a hitet ő adja, ha akarja. Most nem adta!!! Inkább izgatottan neki-neki akar lódulni, ez inkább aggodalom, nem szeretet, bajt hoz, lehet, hogy megsértik valóban, nem ismerem a lányt ennyire. Kértem, hogy használja a képzelőerejét, Rákként ez nem lehet nehéz, cápának vagy delfinnek látja a lányt? Én cápának, nekem ijesztő volt, szeret ő ijesztgetni szerintem, de nem láttam sokáig a fotókat, csak pár pillanatra..

 • 38 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 36

  !

  Én nem vagyok roma.
  Én rák vagyok, átlagos kinézetű.
  Ma délutántól kicsit rosszul vagyok, láttam a lány rakott fel 2db új képet facebookra kicsit meg változott a két év alatt. Meg láttam az új képeit a szívem csak úgy elkezdett dobogni, szívem azt érezteti velem írjak rá a lányra, de közben nem nagyon merek hátha csúnyán beszél velem, vagy le is tilt. Ön mit gondol írjak rá?

 • 37 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 23

  !

  Öregíteni nem akarja magát, csak fiatalítani, hisz 15 éves, de 14-et mond.., talán a romáknál már vénlánynak, szégyennek számít, ha 15 évesen szingli, illetve nincs vőlegénye...?
  Másrészt a Mérleg barátságossága megtévesztő, ő csupán informálódni szeret, meg beszélni, tanítani, informálni, nem szexelni! Ezért is nem erőlteti a szexet, illetve abbahagyta, mert nem érdekli, max. manipulálna, zsarolna vele inkább -de nem a Mérleg miatt, mert ő nem manipulál-, de azt se már, talán épp a Bak énje állítja le, aki viszont bűnnek tartja a szexet, elfojtja, aztán persze robban a vágy, mutogatja magát pucéran, csábít. A Bak nem barátságos, rideg, hűvös.

 • 36 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 29

  !

  Valószínűleg Bak az aszcendense a lánynak (fotó alapján), és ezért kortársainál minimum 10, de inkább 20 évvel érettebb, komolyabb, szigorúbb, de pesszimista is, nehéz neki kijönni a kortársakkal, így jöhetett Ön be a képbe mint 10 évvel idősebb.., és bizonyára Ön egy Ikrek (is), aki örök gyerek, optimista, de emiatt önámító naiv is lehet, a bicajozás Ikrek, meg a kíváncsiság(ban ilyen kitartás).
  Mivel optimista a Mérleg, de megfontolt is, igényes is, kíváncsi is, így folyton bizonytalan, nem tud dönteni, vagy csak nehezen, és kesergő, igényes, zárkózott a Bak, így keverékben még nehezebb önmagával együtt élnie, hisz nem elég, hogy önellentmondásos, nem tud dönteni, egy előre, egy hátra, de marad a hátra, még keserű, folyton búslakodó is.
  A Mérlegnek fontos, hogy szép ember legyen a párja, Ön az? Mert esetleg, ha az van, hogy pénzesebb férfit találna ugyan, de jóképűt kevésbé, akkor itt jön be megint Ön a képbe. Gondolom, teszik neki, ha csókolózott Önnel..

  Az is hihető, hogy vesebetegségre hajlik, hisz a vese a Mérleg jegy szerve, párkapcsolati kötődési képtelenség, vagy egyszerűen nincs szerencséje a szerelemben, ez megbetegíti a vesét..
  A Bak tudós, vallásos, remete alkat, az intellektuális Mérleg meg a harmóniát, csendet keresi, az is vallásos dolog, abban zavar a másik, bár a Mérleg szeret beszélni, a Bak nem.
  Ugyanakkor kamaszként, huszonévesként még zavarja a Mérleget, hogy nincs szerelme, azt hiszi, azért, mert nem szép, nem csinos, nem okos, nincs jó ruhája, cipője.
  A harmóniakeresése miatt konfliktuskerülő, visszahúzódó, passzív, nem céltudatos, lusta lesz, ez nem tesz jót a szépségnek, sok az elfojtott harag, elcsúnyít valóban, ugyanakkor robbanékony az elfojtások miatt, tehát veszekedős, kötekedő lesz.
  A Bak hasonló, zárkózott a konfliktusok kerülése miatt, szereti az arisztokratikus kussolást, és ő nem is szeret megnyílni, őszinte lenni (a Mérleg igen), el se várja mástól (a Mérleg igen), ő meg szigorú parancsolgató lesz haragjában.

  A Mérleg céltudatosságát veszti, a Bak zsarnok, ezért nehéz a lányon eligazodni, hol ilyen, hol olyan.

  A Mérleg nem is nyomul, mint a többiek, de amúgy is elvárja, hogy párja tanult, jó modorú, intelligens, kedves úriember legyen, ezt a Bak is elvárja, és az úriember ajándékozó is.
  Viszont a Mérleg nem tűri az önzőket, hiába adnak ajándékot, haragszik, ha valaki illetlen, hívás nélkül érkezik a lakásra stb., a Bak szintén nem tűri az illetlen viselkedést, meg ha otthon zavarják.

  Azt értem, hogy Ön nem szeret lopni, ellenzi, de mivel erőlteti ezt a kapcsolatot, mégis arról árulkodik, hogy élvezni azt szeretné a jobb anyagiakat, a lány és családja által, csak az árat érte nem fizetné meg, azaz nem lopna. Van Önnek állása, saját lakása, háza, vagy a szüleivel lakik egy házban? Hisz a lány nyilván szeretne biztos anyagiakat, és a szexszel zsarolja Önt. Ön akkor nem roma?


 • 35 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 34

  !

  Na én ilyet még nem hallottam, nem értek hozzá, bocs, el kéne magyarázni.., ha lehet. Hogy dönti el a gép, hogy csak én nézhetem meg a youtube-ot?, hisz csak egy becenév van, a Petúnia.

 • 34 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 31

  !

  Igen én voltam a kettő megtekintő. Amúgy csak ön látta mert nem nyilvánosra tettem, csak listázottra tettem, ami azt jelenti csak linkelt felhasználok nézhetik meg.

 • 33 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 32

  !

  javítás:....hogy fogdossa a fiúkat...

 • 32 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 25

  !

  Már értem, mit jelent, hogy Közös napunk egy napos volt. Ez annyira költői volt, hogy nem értettem elsőre, másodszorra se, de ma igen. Szóval, összesen egy randevú volt Önök között, és barátnőként tartja számon? Jókora túlzás! Ki akarja erőltetni ezt a kapcsolatot -a fotóit is ezért nyomta fel, jól lejáratva a lányt-, ettől zavarodott össze, mert ez jogtalan, lelkiismeretlen, nem fogja miatta érteni a másikat, mert nem is akarja, hisz önző, csak a saját akaratát akarja érvényesíteni. Joga van a lánynak dönteni, mit akar, és Önnek is, elég-e az. Ha nem elég, töröltesse magát a lánynál, hogy nem kíván ismerős (barát?) lenni. A lány is össze van zavarodva, hisz ő meg valaki másnál akar kapcsolatot kierőltetni, ezért viselkedik nem egyértelműen Önnel se, zavaros ő is.
  Azt, hogy 8 évesen mit csinál egy gyerek, nem venném komolyan, mert mit tudja ő azt, mi az, hogy szex, nemi szerv, akármivel meg lehet őt etetni, hogy fogdossa fiúkat, azt is mondhatták neki, ha megteszi, csokit kap. Az se biztos, hogy most tudja, mi az, hogy szex, még mindig részben gyerek.

 • 31 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 30

  !

  Akkor jó. Én két megtekintést láttam, de akkor a másik Ön volt? Viszont a google kereső tárol 24 órán át, nem tudom, ott mit lehet(ett) látni.

 • 30 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 28

  !

  Nem látták csak ön, a megtekintés mutatta csak 1 személy látta.

 • 29 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 26

  !

  Már letöröltem a képet.

  A lány 15 éves
  Én 25 éves

  Tudom kicsi kór különbség van de a szerelem már csak ilyen, és a lány ölelt át engem előbb.
  Mikkor meg ismertem 8 éves volt, mindig jött hozzám puszit adni, meg a volt barátnőm előtt meg fogta a péniszem ruhán keresztül, de akkor is szerette tapizni már a fiukat.

 • 28 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 24

  !

  Ön tüntette el a fotókat? Majd elmondom, amit látok, de jól lejáratta ezzel a lányt, hogy idetette a képeit, így már kellemetlen helyzetbe kerültünk, jogsértőbe, hiába veszi le, attól még láthatták millióan.. Talán inkább emailben írnék.

 • 27 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 25

  !

  egy napot volt nálam és azt együtt töltöttük, másnap még azt írta facebookon szeret meg hiányzok neki, de pár nap után meg változott sosem írta nekem már hogy szeret, csak ilyeneket mondott ö is, jól van, nem tudja mikkor találkozunk mindig lelépet már facebookon nem akart velem beszélni már

  Nem volt ijesztő amit kérdeztem tőle, ezeket mondtam neki. Nagyon hiányzik, sokat rá gondolok, meg csak vele vagyok boldog, és már várom újra velem legyen, meg kisöcsémnek is hiányzik.

  Amikkor a lány volt barátja oda írt a lány üzenőfalára akkor még nem tudtam hogy találkozok a lánnyal.

  A volt barátját letiltotta a facebookon.

 • 26 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 24

  !

  Ezt a fotótárat vegye le innen, nem szabad nyilvánosságra hozni, hisz nem adott rá engedélyt! Baj lesz ebből! El kellett volna küldeni nekem emailben, nem idetenni! Nagyon óvatlan kapkodós! Hány éves Ön? A lány?

 • 25 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 21

  !

  Lehet épp vesebeteg is, talán ezt titkolja (elég horror), elég szex miatti férfigyűlölet van benne hozzá, a vese párkapcsolati szerv., kötődési (szeretet) gondok simán lehetnek nála, ha nem tudja eldönteni, mit akar egy fiútól, kapcsolat, házasság, szex legyen vagy sem, ismerősnek megtart, de.... Csak barátságot akar? Ahhoz meg barátságtalan, ha nem válaszol. Vagy házasságot akar, de látja, reménytelen, esetleg épp azért, mert nem találta eléggé módosnak? A cápa luxust akar. De az biztos, hogy nem szerelmes igazán -senkibe-, hisz az ilyen jellemtelenséget nem hordoz. De nem is rajong -csak titokban-, hisz akkor válaszolna, inkább a gyűlölet fázisában van a rajongásnak, irigy.. Talán csak keresett egy rendes fiút, de csalódott, vagy egyszerűen előítéletei vannak, azaz rosszindulatú cápa.

  Mit jelent az, hogy "Közös napunk egy napos volt"?

  Miket kérdezett tőle a facebookon, amire nem válaszolt? Esetleg ijesztő volt a szöveg?

  Ezt a szöveget nem értem, "Ekkor még nem tudtam hogy lesz találkozás." ??

  Tehát nézzük. A lány állítólag szerelmes egy fiúba, a fiú nem viszonozza?, de a lány tagadja is, hogy szerelmes? Meg milyen buli? Voltak együtt is Önök ott, vagy Ön nem jár buliba?

  Hogy miért nem törölte Önt? Nem barátságos, ha nem válaszol, kivéve, ha sértő a szöveg, de ha az, nem tartja meg ismerősnek sem, úgyhogy miért is tartja meg ott? Hogy lássák, neki sok van pl., hogy ő menő, hogy ő kell, mert hiú, vagy fél Öntől, hogy bosszút áll, ha törli. Egy cápa mindenkitől fél, ezért eszik meg mindenkit, ezért fogad el látszólag mindenkit, de hát bekapja őket, azaz nem barátságos, nem válaszol, vagy össze-vissza... Cápát "barátságossá" tenni, azaz a veszélyt elkerülni csak úgy lehet, ha nem akarunk vele barátságot, azaz nem bízunk benne, de ez nem azt jelenti, hogy ő valaha delfin lesz ettől, delfinné válása nem tőlünk függ, nem lehet szeretettel megváltoztatni -inkább sokkal, ha pl. megbetegszik és fél a haláltól-, megszelídíteni, ha egyszer a pénz az istene, és a cápának az. Azért nem lehetetlen, hogy megváltozzon, de ritka, nehéz, mert a sok pénz megkeményít, és ha nem becsülte a kaját, talán neki sokkal úribb jut otthon, tehát módos. Vizualizálta már, minek látja? Cápának, delfinnek? Ha látja benne a delfint is, nemcsak a cápát, van remény, de az sem Öntől függ!!! (Istentől. És nem is szabad közelíteni, míg látja a cápát benne -azaz míg ijesztő- !!!)

 • 24 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 22

  !

  Facebookon jött létre ez a kapcsolat, én írtam rá először, de egyből nem ismert meg már rég volt az a 8 év mikkor találkoztunk.
  Én raktam oda a kezét a nadrágomhoz mert jó volt vele smárolni, Utána már ő simogatta még rám is mászott, nem szólt érte mikkor adtam a hasára puszit. Mikkor még nem volt ez a találkozás meg kérdezte tőlem mit csinálnák először vele amikor itt lesz nálam, meg fázik a buszmegállóba amikor velem lesz már nem fog fázni meg unatkozni sem.

  Így néz ki a lány: https://www.youtube.com/watch?v=kQ_PtmhCaxY

 • 23 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 19

  !

  Kamu facebook nevemmel is akart találkozni.
  Ízlett neki az étel.
  A kamu facebook nevemnek azt mondta van barátja, (Sajnos nem az én nevemet mondta) de azért találkozna a kamu nevemmel is. De lehet hogy kamuzta hogy van barátja. Még azt is hazudta hány éves azt mondta 15 éves, pár honnappal később újra meg kérdeztem a kamu nevemmel akkor meg már azt mondta 14 éves, látszik öregíteni akarja magát csak el szúrta el felejtette mennyit kamuzott látszik így csapja be a fiúkat mint engem is be csapott. A lány facebook adatlapján 2000. október 5. született.
  Muszáj volt kamu facebookot csinálnom mert akkor nem tudtam volna meg hogy kamuzik nekem. Muterom látta rajta hogy többet nem fog lejönni csak szórakozni akart velem. :(
  Mikkor oda adtam neki a tábla csókit láttam rajta nem őrült neki, már ékszert várt vagy nagy ajándékot, mert még kérdezte tőlem kap valamit amikkor találkozunk.

 • 22 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Hogy jött létre ez a kapcsolat? Ki kezdeményezte a szexet? Szerintem, aki tökön szorítja a másikat, az vagy nem akar szexet, így akarja meggátolni, mert ellenállni másképp nem tudna, vagy nagyon is akarja, erőltetné, de nem kapja. Hogy volt? Akkor is ragadozó cápa, hisz ijesztgetéssel akar célt érni, fél Öntől, azaz nem szereti, mert nincs Önnek önbizalma, de neki sincs, csak mást okolni az elvesztéséért mindig könnyebb..

 • 21 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 16

  !

  8 éve ismerem ezt a lányt másik volt barátnőmnél ismertem meg, volt szomszédok voltak. Közös napunk egy napos volt :( Én próbáltam vele beszélni facebookon de nem írt vissza csak el olvasta. Nem mondta ki hogy vége, inkább nem írt vissza a kérdéseimre. Én kérdeztem tőle mikkor tudunk találkozni újra de ő csak azt mondta nem tudja mikkor.

  Nem ő vele ismerkedtem 3 hétig a facebookon.

  Nem volt nálam óvszer így nem akartam vele lefeküdni. Csak smárolás volt az ágyon.

  Láttam a facebook üzenőfalán akkor oda írt neki a volt barátja ki be szerelmes a lány, a lány azt írta neki biztos nem őbelé, a volt barátja meg azt írta neki vissza máskor még nem ezt mondta a lány. Ekkor még nem tudtam hogy lesz találkozás. Akkor azt a srácot is ki használta. Meg a buliban is azt mondta nekem sok mindent csinált ott is csak szórakozott.

  Még mindig ismerőse vagyok a facebookon, szerinted miért nem törölt még le?

 • 20 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 16

  !

  Aki nem becsüli magát, az a pesszimista, lemondó, jönnek a cápák.

 • 19 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 15

  !

  Az étellel kapcsolatban nem lehet tudni, hogy nem becsülte vagy esetleg nem volt étvágya, vagy nem ízlett, vagy fogyókúrázott, vagy beteg volt. Nem ette meg?, vagy fintorgott?
  A kórházzal kapcsolatban sem biztos, hogy hazudott, lehet, hogy tényleg be kellett volna feküdnie, de nem tette, csak nem mondta el valamiért. Nem bízott önben esetleg, hogy beavassa? Nem akarta, hogy sajnálja? Félt az eredménytől, a haláltól? Viszont, ha nem bízik Önben, nem illenek. Ha hazudott, pláne nem..
  Hogy miért nevetett? Biztos választ nem tudok. Azt tudom, a nevetés megoldhatatlan, szenvedést okozó problémákra adott fájdalomcsillapító, hogy túléljük.

  Nem mondom, hogy biztos, hogy megvernék, azt se tudom, ő megveretné-e, de egyelőre nem hiszem, hisz nincs elég információm róla, a jelleméről, és a kapcsolatról, viszont azt tudom, aki üldöz valakit, azaz nem hívták, de erőlteti a dolgot (a barátkozás az más, ott hívom a másikat, keresem, de nem az otthonában, hanem levélben, telefonon, iskolában, munkahelyen, és meghívom magamhoz vagy pl. egy teázóba, nem én csörtetek be hozzá a lakásába, házába hívatlan vendégként, kivéve, ha azt mondom, máshol nem találtalak, nem értelek el, bocs, ha zavarok, meghívhatlak egy teára beszélgetni?, és már megyek is el onnan, bár, ha facebookozik a lány, furcsa, ha nem elérhető, akkor nem is akar az lenni, kivéve, ha géphiba, de az meg a sors..., nem kéne vele próbálkozni , mert csalódás), azt előbb-utóbb megveri, de minimum bántja valaki, vagy megpróbálja megverni, vagy balesete lesz, megbetegszik stb., azaz ha olyan emberekkel akar jóban lenni, akik őrültek, és az látszik, hogy rosszindulatúak, kattantak, akkor ne keveredjen közéjük, kerülje őket!

  Képzelje el magában, harapós, IJESZTŐ cápa vagy veszélyes vizekből kivivő, BARÁTSÁGOS, VIDÁM delfin a lány?

  KAMU FACEBOOKKAL KICSALNI, EZ MILYEN MÁR?, MEG MINEK? EZ CÁPA DOLOG. A BARÁTSÁGOS NEM TRÜKKÖZIK, AKIVEL TRÜKKÖZNI KELL, AZZAL MEG NEM BARÁTKOZIK, NEM AKAR JÁRNI VELE, MERT AZ NEM A BARÁTJA, AKI VESZÉLYES.

 • 18 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 15

  !

  Volt szex, igaz? Egyszer?

 • 17 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 15

  !

  Vele ismerkedett 3 hétig a facebookon?

 • 16 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 15

  !

  Csak egyszer találkoztak? Nem értem, miért nem lehet megbeszélni a lánnyal a kérdéseket? Ő szakított? Felszállt a buszra és Ön nem kereste többet? Miért is?
  Mondjuk, ha az én tökömet szorítanák meg, én se keresném -mondom én ezt kívülről, úgy könnyű-, hisz kattant az ilyen viselkedés.., de mindig az ilyeneket keressük meg, a cápákat, a bekattantakat, ha egyszer nem becsüljük magunkat.

 • 15 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 14

  !

  Igazad van nem megyek le hozzá. A lány bátya itt volt, vagy van még a kollégiumban abban a faluban ahol én lakok, valami bajokat csinált de úgy is néz ki mint egy bűnöző a bátya. Én azt sem vettem észre a lány nézelődött itt nálam csak muterom mondta nekem de akkor már vége volt. Milyen kedves volt hozzám ez a lány még meg is ütögette az arcomat gyengéden smárolás közben, meg úgy meg szorította a péniszemet nadrágon keresztül mint az állat, és azt mondta mindjárt letépi a péniszem. Kapott tőlem egy tábla csókit, fizettem neki a buszjegyeket, kapott reggelit és ebédet is, meg kiszolgáltam üdítővel, és ezt sem becsülte meg. Meg hazudott is nekem ez a lány, azt hazudta be kell feküdnie a kórházba kivizsgálásra 1-2 hétig a veséje miatt, meg is kérdeztem tőle mit mondtak neki a kórházban, azt mondta hatjuk meg jól van. Kamu facebook-ot csináltam, és azt mondta már régen volt kórházban. Én meg még be akartam volna menni hozzá. De azt nem merte meg mondani nekem facebook-on hogy vége, csak annyit nem tudja mikkor találkozunk, innen tudtam már nem lesz többet találkozás. Miért volt jó neki ez a szórakozás? Mikkor fel szált a buszára integetett is meg nevetett is. Lehet örült neki már akkor hogy többet nem lát meg hogy ki tudott így használni?
  Szerinted képes lenne megverettetni engem ha lementem volna hozzám?
  Vagy csaljam be kamu facebookkal a városba beszélgetni?

 • 14 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 13

  !

  Aki üldöz, az a cápa. A cápa ijedtséget okoz, ahová megy.

 • 13 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 7

  !

  Én tapasztalatból is mondom, hogy nem éri meg utána menni bringával ...se, hisz ami működik, ott nem kell üldözni a másikat, mert meg fogja alázni, vagy a rokonok, barátok...is!, meg is verhetik akár a rokonai, barátai, jobb kihagyni, bár tanulságos, bizonyos hazugságokra fény derül, meg megismeri a családját, környezetét, de a méltóságát ismét megsebzik..

 • 12 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 11

  !

  Aki cápát kap, eszét veszti, ergo pl. meg akar halni, lemondó.

 • 11 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  A másik csak segítő delfin lehet az életünkben, nem vezér, aki vezérre vágyik, cápát kap.

 • 10 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 7

  !

  Ha nem belső forrásból, a lelkiismeret által vezetett az élete, akkor céltalan, bénult, önellentmondó érzései, gondolatai sodorják hol erre, hol arra, összezavarodik, a másiktól (kívülről) várja a vezetést, jó sorsa alakulását, ezért ezt kihasználásnak vesszük, élősködés, energiavámpírság, a lány dettó. Hasonló hasonlót vonz be. Ez minden embernél így van. Mind kapunk bőven cápákat, nemcsak párkapcsolatban.

  A barátja azt mondta, felejtse el a lányt, s mivel a barát minket tükröz, Ön is ezt gondolja tudat alatt, ő csak letükrözi. A tudatát az elbűvöltség tartja fogva, azt szokták mondani: Elvette ez a lány az eszed, fiam! Egy kapcsolat(i vágy) nem szólhat erről, hogy észvesztő legyen (Eldobom az agyam!, ezt is szokták mondani, vagy azt : Vaó!, Micsoda nő! (micsoda dögös, belevaló, talpraesett, okos stb.), hiába úgy érzi, míg együtt voltak, józan volt, hát, nem volt, hisz rosszul választott.

 • 9 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 7

  !

  Nem becsüli magát, mivel kötődött egy cápához, elbűvölődött tőle, erejétől, csakhogy ez negatív erő, erőszak, a másik szabad akaratának, életének, pénzének stb. ellopója.., nyomulós manipulátor. Az óceánban vannak cápák, de segítő szándékú delfinek is, VELÜK (<-a hangsúly itt van) érdemes kapcsolatot keresni! Aki nem keresi a delfineket, tuti, hogy cápák jönnek majd felé. Ha nem becsüli magát, csak irigy lehet, ez így működik mindenkiben, hiába nem érzi. Az irigység miatt aztán elbűvölődik, becsapható, kinyírható, leépül, elgyengül, halálvágyó.

 • 8 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 7

  !

  Tisztelt Kérdező!

  Tudom, hogy nem lop, és nem nyomkodja a telefont, a lányra (hisz azt írja, tolvajos szemmel nézelődött) és a barátra értettem, de ne felejtse: "Madarat tolláról, embert barátjáról!" Ismeri a mondást? Nem tudom, hány éves. Barátaink, haverjaink, társaink minket tükröznek.

 • 7 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 6

  !

  Tisztelt Petúnia!

  Nem vagyok irigy, és nem is akartam hasonlítani a lányra. Én szeretem a lányt, és akkor is szerettem, engem nem érdekel hogy menő legyek, csak őrökre vele akartam maradni. Én nem lopok senkitől, és az sem érdekelt hogy a lánynak a szülei milyenek. Nem én nyomkodom a telefont az egyik haverom. Én nem vagyok az a fajta kihasználjam a lányokat, ha én kihasználtam volna a lányt akkor nem sírnék miatta, és nem is gondolkodtam volna az öngyilkosságon.
  Még most is örülnék neki újra vissza mehetnék a múltba. Annyira engem nem érdekel a szex, inkább az érdekelt hogy boldog legyek vele örökre. Ha én nem szerettem volna a lányt, akkor nem gondolkodtam volna hogy le mennyek hozzá bringával 65 km távolságra.

 • 6 Petúnia Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Tisztelt Kérdező!

  Mivel bizonytalan azt illetően, hogy mit érez, nem szerelmes.

  Ha megkérdezik, ízlik-e az étel, olyan nincs, hogy ne tudja ízlik-e.., legfeljebb nem meri megmondani, hogy nem, mert fél az illető dühétől, vagy irigy, hogy más ilyet tud készíteni, és direkt nem dicséri.

  Félelme vagy irigysége, azaz önelutasítása miatt összezavarodott, mivel annyira utálja magát, hogy nem hasonlít a lányra. Szóval, csak szeretne szerelmes lenni bele, hogy menő legyen. Ez még csak nem is szeretet, mivel magát se szeretve mást se tud, csupán rajongani. Ne menjen utána, nem hívták! Hívás nélkül csalódás éri, és még meg is alázhatják. Ha a lány valóban Önre nyitott, ha szeretné, nem álmában jön, az csupán azt jelzi, boldogtalan, változást akar, de élősködve Önön, mivel ő meg önre akar hasonlítani. Ez egy kölcsönösen kierőltetett kapcsolat volt, oka a másikra hasonlítani akarás.. Ezen okból lopnak, nyomkodják a telefont, szóval szenvedélybetegek. Azért nem is jelentkezett a lány, mert továbbra se változott meg, csak kihasználná, és ezt nem akarja, viszont ne felejtse, hasonló hasonlót vonz (a rezonancia törvénye, bevonzásé, tükrözésé), Ön is kihasználta csak, és most is csak kihasználná, akkor is, ha áldozatként élné meg a szex és más semmi dolgot, de azért csak ennyit kap, mert még nem tud szeretni, vagyis még nem fogadta el magát.. Az önelfogadáson dolgozzon, azaz befelé figyeljen, a lelkiismeretre (az nem érzés, nem ész), meditáció féle kell: nem gondolkozni, nem figyelni az érzéseket, nem cselekedni, csak ülni, csend legyen, szem becsukva, fény se legyen, max. enyhe, gyertya, kislámpa pl., és várni mi sül ki odabenn, azaz mi az Istentől jövő ihlet, az egyetlen út, ami valós sikert, boldogságot, örömet hoz, nem csupán népszerűséget boldogtalansággal.
  A bizonytalanság oka nem csupán a félelem, irigység, hanem az is, nem tudja kicsoda, mivel önellentmondó én részek csatáznak odabenn, nehéz miattuk dönteni, de ilyen az ember, mást mond az esze, mást a szíve, vágyai, mást befolyásolói, de a lelkiismeret ezek felett álló.., rendet tesz, megmondja, merre tovább.

 • 5 ittmost Jó válaszadó mondta 5 éve | válasz erre: 4

  !

  Ez elég rosszul hangzik.Szerintem hagyd ezt a lányt,nézz előre,sok sikert!

 • 4 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 3

  !

  Innen kellet volna tudjam csak a szex volt neki a fontos. Még ezt kérdezte tőlem, (találkozunk akkor mit csinálnál először velem????????Vagy mit mondanál??????)
  Még azt is mondta nekem buliban is volt, én meg kérdeztem tőle mit csinált a buliban, erre azt válaszolta sok mindent.

  Az anyja is ilyeneket csinált, szomszédjával kavart, amikkor dobta a férfit az sem érdekelte felakarta akasztani magát a férfi. az apja meg egy alkoholista. Meg szeretnek szerintem lopni is, a csaj nagyon nézelődött itt nálam, kapott tőlem egy tábla csókit de azt láttam rajta nem nagyon tetszett neki, lehet már ékszert akart volna.

 • 3 ittmost Jó válaszadó mondta 5 éve

  !

  Lehet,h még szereted,de az biztos,hogy a magányosság miatt jut eszedbe,h még 2év után is megkereshetnéd,holott írod,hogy részéről scak szexkapcsolat volt.Tőle szerintem nem kapsz gyógyírt az érzelmi fájdalmadra.
  Inkább utazz el ahhoz a legjobb haverhoz,akivel meg szoktátok beszélni a szakításokat,szerintem ez segítene a továbblépésben.
  Új ismeretségeket kéne szerezned,és felvennia fapofát,mert közben az ember sokszor fut vakvágányra,tehát egy bunkózó lány miatt nem szabad,nem érdemes magadba fordulni,hanem menni tovább,előre-és nem hátra,oda,ahol már nem jól működteka dolgok..
  Nem kell elfelejteni az exbarátnőt,csak múlt időbe tenni.Két év után csak akkor érdemes esetleg bepróbálkozni valakinél,ha előtte hosszú,mély érzelmekkel rendelkező kapcsolat volt-és még akkor is nagyon nagy a csalódás lehetősége,hisz 2év alatt az ember nagyon sokat változhat..és egy nő életében főleg nagyon sok minden történhet.
  Illetve próbálkozhatsz,nem akarlak lebeszélni,de scak akkor tedd,ha van egy vastag arcbőröd,és el tudod viselni lényegében fájdalom nélkül,bármit is válaszol.

 • 2 A kérdező mondta 5 éve | válasz erre: 1

  !

  Csak sajnos, a legutolsó beszélgetésnél bunkó volt hozzám. Lehet most is bunkó lenne hozzám?

 • 1 eancsibaba Jó válaszadó Jó kérdező mondta 5 éve

  !

  Ha úgy érzed, nem zártad le, és nem viharosan szakítottatok, akkor miért ne keresnéd meg... biztos lenne miről beszélnetek. csak a módját találd meg.

Új válasz