kérdezte: Anonim 13 napja

normális dolog ez?

Kedves Szakertok!

41éves budapesti nő vagyok. Vagyis"nő"?
9 éve nem élek testi kapcsolatban a párommal, akit egyébként nem szerelemmel szerettem soha,mégis kapcsolatunk elején volt intimitás. Barátként szeretem. Viszont mivel mindenki tudja,hogy párkapcsolatban élek nem tudok ismerkedni, vagyis nyíltan nem. Alapvetően hűséges típus vagyok, de nincs kihez. Párom szeret, de mivel tudja, hogy nincs köztünk semmi megértené azt is, ha lenne valakim. Milyen rendes tőle..valójában irtó megalázó, de mivel nekem sem kell, mint férfi nem veszem zokon. vagy mégis?
Beszürkültem, elfásultam, semmi nem motivál már és nem érdekel. Voltak vannak próbálkozások, de mive l még a telefonszámomat sem merem megadni egy másik férfinek így nem jutok egyről a kettőre. Akivel meg igen az meg egy hűtlen nőnek néz. (Senkim nincs, család akire támaszkodhatnék.) Egyszerű irodai állásom van, egyedül nem élnék meg. Gondoltam arra képzem magam és keresek egy olyan állást ahol sokat keresek és elhagyom a jelenlegi barátom. De nincs bennem hajtóerő, csak néhány gondolat. Látszólag jól nézünk ki, s jól vagyunk, de 32 éves korom óta fordulhatok be a fal felé. Lennének udvarlóim, de már nulla az önbecsülésem. Nem is tudom mit írjak. Mondogatják ismerősök, hogy ezt azt tanuljak, csináljam..tanulni már tanultam,dolgozni dolgozni, szeretni úgy igazán nem szerettem.
Megkérdezte párom mihez lenne kedvem, hogy ne legyek olyan rosszkedvű. Majdnem válaszoltam neki,de nem tettem,tabu nem beszélünk róla,de mint Társ számíthatok Rá.
úgy érzem nagy árat fizetek,ezért a pótcsaládért,amit Ő nyújt. Odaadtam az élem neki a fiatalságom,éljek így amig világ a világ. Egészségesen működtem,mint nő,mára borzasztó szégyenérzet van bennem.
Úgy érzem,ha csak egy összebújásra gondolok egy szexmániás alja ember vagyok. Szégyenlem magam ennyi év után azokért a dolgokért,amikre gondolok,amiért más mindent megtesz,vagy családokat rúgnak fel.
Normális ez,hogy semmi más nem érdekel csak a szerelem?


Köszönöm válaszát! "Rita"

0 ember szerint jó kérdés

Új válasz