kérdezte: Anonim 1 éve

Mit tegyek, hogy újra jó legyen?

Üdvözlöm!

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, az elejétől együtt is élünk. Nagy közöttünk a korkülönbség, én 25, ő 38, de az elején úgy tűnt, ez nem fog gondot okozni. Remekül megvoltunk egymással, kb fél évig, sok közös program, együtt töltött idő, és szexuális téren is minden rendben volt. Boldogok voltunk, úgy hiszem, hogy mind a ketten, de biztosat csak a saját nevemben mondhatok. Elterveztük a közös jövőt, és elkezdtünk tenni is érte, hogy megvalósítsuk. Saját házat akartunk venni, és amíg nézelődtünk, nem is volt semmi baj. Aztán hirtelen sorra halmozódtak a problémák. Pénzügyi, munkahelyi, családi dolgok, és ekkor kezdődött közöttünk is a lejtő. Elkezdett hanyagolni, szinte egyik napról a màsikra semi szex, alig törődött velem. Nem ölelt, nem csókolt, szinte semmi. Ebből adódóan sokat veszekedtünk, míg végül odáig jutottam, hogy elhagyom. Ekkor, azt lehet mondani, hogy észbe kapott, sűrű bocsánatkérések, tudja, hogy elhanyagolt, de megváltozik, sírás-rívás. Azóta valóban többet figyel rám, bújik, szeretget, puszil, becéz, tervezi a jövőt, van program. De csók, és szex szinte semmi. Havonta egyszer, azért is már szinte könyörgöm. Idő közben kiderült, hogy rengeteg pornót néz, ha nem vagyok itthon. Nem tudom számít-e, de főként tiniket tartal.azó filmeket. Én már nem vagyok tini... ez lenne a baj? Nekem mindig azt mondja, ha szóba kerül, hogy azért nincs együttlét, mert estére mindig hulla fáradt, meg sok a stressz, és nincs hozzá kedve. A pornót pedig totálisan tagadja, pedig sajnos tudom az igazat. 12 óra munka után is nekiáll, ahhoz nem fáradt. Hozzám meg akkor is, ha egész nap nem csinálunk szinte semmit. Ha én próbálkozom, rendre elutasít valami kifogással, és "toljuk el holnapra". Semmi spontán, és ettől már az én kedvem is elmegy. Attól tartok, hogy miközben velem van, akkor is a pornón jár az esze. Vagy máson. Pedig én végig vágytam rá, és próbálkoztam, nem lehet azt mondani, hogy belekényszerült... nem tudom mi tévő legyek. Ha megpróbálom vele megbeszélni, csak hazudik, hárít, vagy épp felkapja a vizet, és veszekszik, hogy màr megint hülyeségekkel idegesítem. Szeretem, de én ebbe így beleőrülök. Az a havi 1 magára erőltetett kényszer-alkalom nekem se nem elég, se nem jó. És szerintem szívesebben csinálja egyedül a pornók, meg egyebek előtt, mint velem. Pefig nem hanyagolom el magam, nem vagyok kövér sem, és nem is tűnök öregebbnek a koromnál, sőt..! Akkor mit tehetnék még?

Köszönöm!

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 1 éve


  Kedves Kérdező!
  Ön a szenvedője ennek a történetnek, és mondanám, ez nem Önről szól.
  A párja pornót néz, hiszen ez kényelmes, nem kell udvarolni, válogathat a filmek közül, nem kell felelősséget vállalnia, akkor teszi, amikor akarja. Sajnos - és tudom, nem vigasztalja - ez sok párkapcsolatban van jelen. Nem tudom, kialakult-e függőség a párjánál, de ha sokat használja a pornót, akkor ki fog alakulni
  Ön valóban nagyon fiatal. Sajnos csak két megoldást tudok javasolni. vagy komolyan veszi az Ö nehézségeit és szexuálpszichológiai segítséget kérnek, vagy el kell határoznia magát egy szakításra. A problémát ketten kell megoldani, és ehhez a párja is kellene, hiszen et lenne a szándéknyilatkozat arról, hogy neki is fontos a párkapcsolat.
  Én szurkolok Önnek, és ha nem hajlandó a párja együttműködni, akkor Ön kerül döntési helyzetbe.
  Várom szeretettel mindkettőjüket, ha elszánták magukat, vagy ha csak Ön jönne segítséget kérni Önt is. lehetséges, Önnek sem könnyű azt kimondani, hogy vége. De méltatlan kapcsolatban ne maradjon.
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/


Új válasz