kérdezte: kovacsjony 1 éve

Mit tegyek ha a páromnak soha nem volt még orgazmusa?

Tisztelt Doktor Úr/Nő.

20 éves férfi vagyok párom is velem egy idős. Másfél éve vagyunk együtt de szerintem 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltunk szexuális téren együtt, komolyabban. Már az elején nagy neheen elmondta hogy neki még soha életében nem volt orgazmusa, úgy sem ha magának csinálta. Meg fogadtam hogy minden áron segíteni fogok ebben neki, de amint oda kerülne hogy már meg lenne a dolog hirtelen felugrik és megállít, leállít. Egyszerűen akármit csinálok, nem tud eljutni a csúcsra. Valószínűleg ez miatt is van az, hogy nincs nagy igénye a szexre. Nekem sajnos lenne és van is, de akárhányszor mondom neki hogy ezen javítsunk mondja hogy rendben majd oda figyel rá, hogy több ilyen alkalom legyen de sose változik semmi. Nem szeretném megcsalni meg semmi mert nagyon szeretem de már kétségbe vagyok esve. Esetleg tudna valamit ajánlani? Nagyon megköszönném.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 1 éve


  Kedves Kérdező!
  Nagyon fiatalok, és sok nőnek idő kell ahhoz,hogy a saját testét megismerje, tudja, hogy mi jó neki szexuálisan. Az elvárások nagyon nehézzé teszik ezt a folyamatot, elkezdenek hárítani a nők és tiltakozni, mert félnek a kudarctól. A legjobbat azzal teszi, ha nem megmenteni akarja őt, hiszen minden ember felelős a saját szexuális öröméért, hanem támogatja a türelmével abban, hogy a saját tempójában fejlődjön. ha megnyugtatja, hogy orgazmus nélkül is szereti és nem az ő orgazmusát használja a férfiúi önbizalma erősítésére.
  A szexuális étvágy sem megrendelésre, sem ígéretre nem lesz nagyobb, mert ez különböző az embereknél és nagyon sok mindentől függ. Attól, hogy ő szeretné heti ötször a havi egy helyett, még nem lesz nagyobb az étvágya.
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/


Új válasz