kérdezte: Anonim 10 hónapja

Miért nincs csiklóorgazmusom a barátommal?

Jó napot kívánok!
Az lenne a problémám, hogy már jó ideje élek nemi életet (az első komoly) barátommal, mégsem élveztem még el soha. Ha az ujjaival dörzsöli a csiklóm, odáig már eljutottam, hogy jó érzés, elélvezni viszont nem tudok. Próbáltam nem rágörcsölni, mostanában igyekszem úgy együtt lenni vele, hogy ne az orgazmusra koncentráljak, hanem csak élvezzem. Így már legalább az orgazmus közelében jártam párszor. Viszont itt leragadtam, hónapok óta itt tartok, elélvezni viszont így sem tudtam, pedig a barátom nagyon jól csinálja. Megmutattam neki, hogyan tudok elmenni, és pontosan úgy csinálja ő is. Azért nem értem az egészet, mert egyedül néhány perc alatt sikerül elmennem. Hallottam olyat is, hogy lehet azért nem megy, mert hozzászoktam a saját kezemhez. Lehet benne igazság? Mit tehetek még?
Egy 18 éves lány.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 10 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Amikor egyedül csináljuk, akkor az egészen más, mint partnerrel. mert rá is figyelni kell, meg ott van, meg tetszeni akarunk neki és meg is szeretnénk felelni. Ezek, ha csak árnyalatnyi eltérések is, és már megtanultuk azt, hogy elfogad minket, akkor is más, mint egyedül.
  De nagyon jól halad és menni fog az orgazmus. nagyon fiatal, nem kellene sürgetni. Az a lényeg, hogy önállóan megy, tehát van orgazmus készség. majd ha picit idősebb lesz, akkor felszabadultabban érzi majd magát a szex közben.
  Talán még az tudna segíteni, hogy olyan szexuális fantáziákat előhúzni akkor, amikor azon a bizonyos pontos át akar lendülni, ami tudja, hogy izgatja. valós vagy elképzelt szexuális helyzetek, jelenetek, akár valami filmbéli izgalmas jelent is, ha van, az nagyon tud segíteni.
  Bízom benne, nem stresszel rá, és ha türelmes lesz, akkor menni fog. :)
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu
  https://www.facebook.com/szexualpszichologia.parterapia/


Új válasz