kérdezte: Anonim 10 hónapja

Miért nem tudom magam elengedni petting közben?

Üdvözlöm!
Az lenne a problémám, hogy semmilyen módon sem tudok elélvezni a barátommal. Szex során semmit sem érzek, de ez már nem zavar, viszont nagyon szeretném, ha legalább csiklóorgazmusom lenne. Elég régóta vagyunk együtt, de még ez sem jött össze, így már kezd egy kicsit kényelmetlen lenni a helyzet neki is - ő többször is kielégül, én soha.

Szóval, amikor a kezével izgatja a csiklómat nagyon jó érzés, mindig azt érzem, hogy mindjárt elmegyek - de még sosem tudtam. Azt hiszem, azért, mert nem tudom elengedni magam, hiszen egyedül sikerül. Nem görcsölök rá, egyszerűen csak van egy pont, ahonnan már nem tudok tovább lépni. Hogyan javítsak ezen a problémán?

Az orális szex pedig sokszor nem is esik jól, így még a közelében sem voltam az orgazmusnak. Nagyon örülnék, ha valahogy nekem is sikerülne vele a csiklóorgazmus, nekem már az is elég lenne, ha csak az egyik úton.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 10 hónapja


  Kedve Kérdező!
  Tuti tippeket ezzel kapcsolatban nem lehet adni. leginkább a rendszeres relaxációval lehet kifejleszteni azt a készséget, hogy el tudja magát engedni. De ha a háttérben hiedelmek, mítoszok vannak, aminek gyökere sokszor a szülői nevelés, akkor ezen szexuálterápia tud segíteni.
  Első körben azt gondolom, ha a szeretkezés tétje nem az orgazmus hanem "csak" szeretgetjük egymást és élvezzük az együttlét, mindegy is, mi lesz belőle, akkor talán sikerülni fog. Abban a pillanatban, amikor ez már elvárás, akkor nehézzé válik az orgazmus.
  Ha nem megy, akkor várom szeretettel.
  Üdvözlettel:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.