kérdezte: djmanky 11 hónapja

Mennyi idö még bele törödök

1évig voltam a párommal 43eves vagyok volt neki melletem valakije de elfogadtam, 6hete azonban letiltott mindenhonnan 1db sms t irt hogy én hazudok rola csak lestem mert semmiröl nem tudok egy baratom is felhivta mert nem értettem mi ez az egész mert derűlt égböl a villám csapás de a barátomnak letagadott .Rettenetesen fáj . ön szerint végig játszott velem vagy történhet olyan valami az életébe amiért direkt ki tett?köszönöm

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • Major Klára

  3 Major Klára Jó válaszadó mondta 11 hónapja | válasz erre: 2


  Kedves djmanky,
  nem kevés, alapvetően meghatározó problémát felejtett el megírni az előző levelében. Ez a férfi amennyiben drog és alkohol függő, akkor szenvedélybeteg és minél hamarabb orvosi kezelésre van szüksége. Ezzel azonban az ő párjának kell törődnie, ott állnia mellette és támogatnia abban, hogy a megfelelő szakemberhez eljusson. Ez nem a maga dolga, mert nem fogja tudni megváltani őt egy futó kaland mellett/után. De nem is vele kell foglalkoznunk, hiszen Ön kért segítséget. Nem hallgathatom el, hogy amennyiben tisztában volt a körülményekkel, komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy 43 évesen, élettapasztalattal a hátizsákjában miért volt képes belemenni egy olyan kapcsolatba, ami eleve bukásra volt ítélve. Ez az Ön felelőssége, magának kell tudnia, hol vannak a határai, mit tűr el, és sorolhatnám tovább a végig gondolásra érdemes kérdések halmazát. Viszont innen véleményem szerint csakis egy komoly, mélyen őszinte, személyes beszélgetés felé vehetjük az irányt. Ha így dönt, valóban várom a jelentkezését.
  Üdvözlettel: Major Klára
  Párkapcsolati és válóperes mediátor
  Életvezetési tanácsadó
  06-30-302-48-03
  www.mediacios-iroda.beszweb.hu


 • 2 djmanky mondta 11 hónapja

  !

  Az az igazság hogy neki több párja van csak senki se tud senkiröl de egynap az egyík elött lebukott hogy én is vagyok elkezdett ordibálni majdén elhagytam de az aznap éjjel felhivott hogy én is kellek neki.Egyszer elvittem ebédre a szűlimhez és ellopta edesanyam nyakláncát de nem mertem szolni neki párhonapja mondtam el neki letagadta es azota kezdötek a gondok.Neki alkohol és drog problémái vannak

 • Major Klára

  1 Major Klára Jó válaszadó mondta 11 hónapja


  Kedves djmanky,
  lehet összedugott fejjel találgatnunk arról, hogy a kedvese vajon miért tagadta le magát a közös barát előtt. Gondolom itt a titkos viszonyukról beszélünk. Nos, biztosan közel állt a lebukáshoz, és nem szerette volna kockáztatni az alapkapcsolatát. Mi másért tette volna, Ön egyébként gondol valamire? Tudja, szerintem az a nagy csapda ebben a történetben, hogy azt hitte, ha elfogadja a másodhegedűs szerepét, azáltal meg tudja tartani a kedvesét, vagyis elméletileg nem fordulhatott volna elő a „derült égből villámcsapás” drámája, hiszen beleegyezett a feltételekbe. De mégis megtörtént. Az a szomorú hírem van, hogy az alku, amit saját magával kötött – ne tévedjen, nem a szeretőjével -, valószínűleg kevés volt ennek a kapcsolatnak az életben tartásához. Ami főként attól szomorú, hogy még így sem kellett neki. Egy év igazán hosszú idő arra, hogy a szeretője partnere gyanút fogjon. Hozzáteszem, már ha akart gyanút fogni, de ezek szerint valami történt, és a kedvese kifarolt a magával folytatott, párhuzamosan vitt viszonyukból. Ne bagatellizáljuk el ezt a lépését. Nem is feltétlenül a szakításra gondolok, jóval inkább az ő személyiségének a kiismerésére.
  Azt kérdezi, mennyi idő kell ahhoz, hogy feldolgozza a szakítás tényét, a veszteséget. Általánosan van meghatározott időbeliség, ám ez személyfüggő. Természetesen gyászfolyamat létezik, de egy szeretői viszonynál befolyásolja például az, hogy Ön az agya hátsó eldugott rekeszében mennyire volt mégiscsak felkészülve arra, hogy bármelyik pillanatban vége lehet a kapcsolatuknak. Persze nem tudom mennyire játszottak nyílt kártyákkal, vagyis hitegette-e magát, vagy őszintén kimondta, ebből több sosem lehet. Az egyébként, hogy eleve elfogadta a titkolt szerepét, azzal egyben elfogadta a ki nem mondott játékszabályokat is. Például azt, hogy nincs felvállalva ország-világ előtt, hogy nem tudnak sehová nyíltan elmenni, és egyáltalán, hogy hivatalosan nincs semmilyen intim kapcsolatuk. Gondolom a szakító sms, miszerint hazudik róla, egy bizonyíték volt a világ felé, hogy maga nem mond igazat egy ismerősnek, barátnak, barátnőnek arról, hogy önöknek közük van egymáshoz. A lebukás veszélye ezek szerint komoly lépésre vette rá ezt a férfit, mondjuk ki egyenesen, megtagadta magát. Amondó vagyok, vegye komolyan ahogy viselkedik, elsősorban a saját védelme miatt. Gondolja végig, hogy ezt a típusú őszintétlen, esetleg akár gyávának is nevezhető viselkedést képzelte-e kislány korában a hercegről fehér lovon? Biztos vagyok benne, hogy nem. Természetesen tudom, hogy a magányt másképp és másképp lehet viselni. Van, akinek jobban megy, van akinek sehogy. De azt, hogy megalázó helyzetekbe kerüljön, ki kell védenie bármi áron, már csak a saját önbecsülése miatt is. Összességében azt üzenem, hogy az a feldolgozási munka, ami Önre vár, bizony nem könnyű folyamat. Minden együttérzésemmel drukkolok, hogy sikerüljön, hogy jól menjen, és ne húzódjon el. Ha úgy érzi, segítségére tudok lenni, mert megakadt, mert néha elviselhetetlenül nehéz, keressen meg, várom szeretettel a jelentkezését.
  Üdvözlettel: Major Klára
  Párkapcsolati és válóperes mediátor
  Életvezetési tanácsadó
  06-30-302-48-03
  www.mediacios-iroda.beszweb.hu


Új válasz