kérdezte: zoltann Jó kérdező 4 éve

Lehet szexfüggő vagyok?

Lehet szexfüggő vagy szexmániás vagyok? Mindig a szexen jár az eszem, elég sokat verem a cerkám, ha például kiverem kb fél óra újra megkívánom, volt olyan nap hogy vagy 10x élveztem, de még utána is kívántam, 33 éves vagyok.

2 ember szerint jó kérdés

Kérdező szerint legjobb válasz

36 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 35

!

Akkor rendben, folytathatjuk, de időbe telik, míg a sok leírásból kiötlöm, mi akadályoz téged, és mi segítene haladni. Kell ihlet is. Addig megkérdezném, hogy alacsony vagy, vékony? Bajuszod van? Hajad színe? Elégedetlen vagy a testalkatoddal, külsőddel? A derék alatti méreteddel igen, azt már látom, ha kukacnak hívod.

64 Válasz

 • 64 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 63

  !

  Az önkielégítés nem más, mint szerelemre vágyás vagy erősebb szerelemre vágyás, mint ami épp van, de az biztos, hogy nem ok nélkül természetellenes dolog, mivel erőltetni valamit, az természetellenes. Aki miatt önkielégítésre vágysz, az kevés neked, nem vonz eléggé, ez a helyzet.. Csak kínzod magad fölöslegesen. Ő nem szeret téged, és te se őt. Nem illetek, vagy nem eléggé.

  Te egyszerűen szeretnél szerelmes lenni, vagy szerelmesebb lenni, mint vagy, ezt nem kéne akarni. Jön a szerelem, ha jön, ha meg nem, nem baj, mással kell foglalkozni, de azt nyugodtan mondhatom tapasztalatból, hogy egy elbutult állapotba nem jön, csak a szerelem utáni vágy, úgyhogy nem ok nélkül mondom, hogy tessék tanulni, olvasni, művelődni, nem állandóan az érzelmi dolgokat erőltetni, mert abból nem lesz semmi jó.
  A Bak az erkölcsi korlátot is jelenti, úgyhogy egy Bak nő iránti vágyakozás azt is jelenti, hogy szeretnél olyan erkölcsös lenni, mint ő, vagy amilyennek legalábbis mutatja magát, méltóságteljesen, tartózkodóan. Neki az önkorlátozó énje okozhat bizony szenvedést, hogy nem tud szerelmes lenni, vagy kimutatni nem tudja, úgyhogy esetleg kínozza magát, ahogy pl. Sissy királyné, aki a tengerre ment folyton, kikötözte magát a hajón, a tenger Rák terület, tehát érzelmeket akart megélni, de nem ment neki, viszont nagyon okos nő volt, de sértő is egyesekkel. A Ráknak meg úgy látom az gond, hogy tanuljon. Tom Cruise pl. diszlexiás, annyira védekezik a tudatalatti a tanulás ellen, az olvasás ellen, viszont óriási érzelmi kitörésre volt képes, mikor áradozott a ma már ex nejéről, aki otthagyta. A Rák igen csöpögős tud lenni, rátapad az emberre, az zavaró, kínozza vele a másikat, érzelmi zsaroló, nem tudja ezek szerint lekötni egy jó könyv pl.
  Tessék olvasni! A szerelem majd megjön, ha itt az ideje, butához nem akar jönni, minek is tenné, csak baj lesz belőle, nem tud a másiknak jó társa lenni a buta.
  Ez a nő házas, tehát békén kell hagyni, ő már döntött valaki mellett, erről is szól a Bak, hogy ne akarj szerető lenni, és ne bókolj egy házas asszonynak, az illetlenség. Köszönd meg, ha van mit, dicsérd, ha van miért, pl. egy szépen, jól elvégzett munka miatt, de ne bókolj, ne udvarolj, ne flörtölj, ne akard elcsábítani.

 • 63 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 62

  !

  jó veled beszélgetni olyan megnyugtató,ma elgondolkoztam a ósszeveszés kolleginával már majdnem 1 év eltelt,de hülye vagyok hogy elrontottam,miért vártam ennyit,de ha belegondolok most már sokkal bülcsebb vagyok és másként látom a dolgot.talán megváltoztam jó irányban kissé,néha magamba elgondolkodok miért voltam akkor olyan rosz,magam sem tudom,egyébbként a masztit levittem napi 3 x ra,valahogy megtudom most állni hogy 10x élvezek,de ettől függetlenül fickós még lent,engem csak az bánt ahogyan viselkedtem vele,ha most ujra kezdhetném jobban csinálnám,ha ismernéd a nőt isteni cuki nő,nincs vele gond,inkább velem volt,soha nem dicsértem meg hogy milyen csinos stbbbb...csak azert nem dicsertem meg mert nem tudtam hogy fogadja..szeretnék beszélni vele még a héten,jová tenni,engem nagyon bánt,igaz sokat vártam,de hát jobb később mint soha,,nem igy van a mondás

 • 62 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 60

  !

  Szívesen írtam, tanítva tanul mindenki, én is, rájövök írás közben egy csomó olyan tényre, amire addig nem, hisz én is félreértelmeztem dolgokat az életemben, vagy épp nem értettem.. Olyan nagyon jó megvilágosodni, kijózanodni tévedésekből, ilyenkor meglátszódik az esély számomra is, ami addig nem látszódott mások színészkedése miatt. Emailt majd küldök.

 • 61 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 60

  !

  Egymás helyében szeretnétek lenni, ettől a nagy feszültség. Kellene a másik oldal előnye, de hátránya nem, ez a kétségbeesés, tehetetlenség felőröl titeket.

  A hajtós, sikeres, bátor?, vakmerő, céltudatos, jó anyagi helyzetű Bak szeretne egy kényelmes, lusta életet, de a kettő együtt nem megy. A lusta, lassú?, gyáva, kényelmes, (látszólag) célok nélküli Rák szeretne egy sikeres, gazdagabb életet, de a kényelmességet nem adná fel, de az így nem megy. Rák volt a kegyetlen, és kétszeres feleséggyilkos VIII. Henrik is, mindig mást hibáztatott.
  A Bak lenézi a szegényt, de irigyli a kényelmességét, (látszólag) nyugodt, romantikus életét. A Rák irigyli a Bak pénzét, sikerét, de lenézi a hajtós, romantika, kikapcsolódás, szerelem? mentes életét. Valahogy így.
  Egy valóban bátor/céltudatos/önbizalomerős nem irigy, és egy valóban lassú/romantikus/szerelmes/vágyakozó se. A bátorság, célratörés is csak látszólagos, és a lassúság, visszafogottság is, mindketten rejtegetitek valódi állapototokat, a Bak félős lett, amilyen egy remete is, a Rákot meg feszíti a vakmerőség, de nem akar a Rák vakmerő lenni, a Bak meg gyáva, hisz a következményektől félnek. A Rák tud ám nagyot csípni, sértegetni, az ujjad levágja, vagy egyebed jól megsebzi, attól el lehet vérezni. A Bak is tud bosszút állni, ölni, hisz inkvizítori hajlama van, túl katonás, merev, ítélkező. Mindketten fékezitek árnyoldalatokat, de ez túl sok energiát vesz el, a tudással nem így lenne, hisz a félelem ellenszere a tudás, ha jobban megismernétek a másik csillagjegyet, csökkenne a félelem.

  Te nem is vagy annyira vágyakozó, mint amennyire látszik, azaz mint amennyire szeretnéd, ezért erőlteted, zaklatod, stírölöd, nemileg ingerled magad, nyomulsz, legalábbis stírölésben, és ő nem is annyira erős önbizalomban, céltudatosságban, pénzben?, mint látszik, azaz csak megjátssza magát, többet mutat, mint van. Két színész vagytok.

 • 60 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 59

  !

  köszönöm szépen amit irtál,nagyon kedves vagy,szivesen leveeznék veled bármely témában,az emailcimem:kalap28@gmail.com
  jó lenne emailem folytatni,nagyon jokat irsz:köszike

 • 59 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 57

  !

  A Bak a tudást keresi, nem szereti kimutatni az érzéseit. A Rák pont az ellentéte, mindig az érzéseivel foglalkozik. Azért stírölöd, mert túlaggódod a dolgot, és nem figyelsz a tudásod növelésére. A Bak háza az asztrológiában a 10-es, a sors, a karrier háza, amire születtél. Foglalkozz többet azzal, mire születtél, tegyél érte, ne pedig állandóan az érzéseiddel foglalkozz, amelyek mindenben meggátolnak már, ami fontos. A Baknak meg azt kell tanulni, hogy jobban kimutassa az érzéseit. Ezért kerültetek egymással szembe, hogy csiszolódjatok, de ne zaklasd, csupán arra hívja fel a figyelmet a Bak, hogy légy komolyabb ezentúl, a karrieredre is figyelj jobban, törekedj magasabbra, légy kitartóbb, türelmesebb, szorgalmasabb, a karrierben is, meg a tanulásban is. Neki nem kéne ennyire komolynak, szigorúnak, netán ítélkezőnek lennie, de ez az ő dolga, nem a tied. Tanulj, haladj előre a sorsodban, munkádban, kötelességeidben, erkölcsben, vallásban, önkorlátozásban, ez a te dolgod, ezek mind Bak területek, de egyéb jegyeké is, de ami kifejezetten Bak, az az önkorlátozás, erkölcsi szigor, az időhöz igazodás, a szokásokhoz, megszokásokhoz is túlzottan kötődik, az etiketthez is, illemhez, arisztokratikus. A Bak remete hajlamú, pap féle, munkamániás, hajtós, gyors, kemény, szigorú.

 • 58 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 57

  !

  Szabó György bükki füvesember teáit keresd, adnak tanácsot telefonon, neten, biztos lesz potencia csökkentő, hormonzavar ellen, mert túl sok az a hormon benned, ami nem kéne, szerintem. Egyszerűen zaklatod azt a nőt, jóvá tenni csak úgy tudod, hogy ne nézz rá.

 • 57 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 52

  !

  nem azt hogy tulértékelem,csak én azthittem utál vagy nembir,se rájöttem ez nem igyvan,másszóval éns megszerettem,még ott dolgozik de más területen,de már hiányzik,igen stiröltem bámultam,néha szemeztem is vele,szeretném jóvátenni amit elrontottam,megbántam,különben barna haju csoda szép kék szem,és férje van,bak a csillagjegye

 • 56 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 49

  !

  Szeptember is 9-es, már megint az idealizált nő probléma..

  Összeadva a dátum: 6 +9+ 5= 20. Szintén Rák szám, csak ereje megtízszerezve. Sértődés tízszeresen. Kötődési igény eltúlozva. A maflaság, romantika is túl sok, ömlengő, érzelgős talán.
  6=Vénusz, szerelem, szeretet, törődés, gondoskodás, beszélgetés, simogatás, érintés.
  9 =idealizmus, de az addig megéltek összegzési képessége, szükségessége is, hisz jön a 10, egy új korszak, élre törni, szerencsét próbálni (10=Szerencsekerék, Sorskerék a Tarot-ban) valami eredetivel, újjal, egyedülállóval, követni a sorsot, tehát van a 9-ben egy rálátás, visszatekintés az életre, tapasztalat, de nosztalgia is talán, de ebbe bele lehet ragadni..
  5=barátságosság, nyitottság, az élet élvezete, optimizmus, spirituálisság, nyitott szív, örvendező ember, hedonizmus.
  Tehát az év a szerelem, szeretet éve, a hónap az idealizálásé, nosztalgiáé, a nap a barátságosságé, azaz ha ebből baj lett, azaz 20 lett, akkor túl nagy a vonzalom, túl jónak, túl szépnek, túl okosnak látod, túl akárminek, túl nagy a szeretet, szerelem akár, túlzottan törődsz vele, túl optimista vagy, túl nyitott, túl elfogadó, túl elnéző.
  Kétszer van 2-es, 3-as, fokozódik a Rák sértődékenysége, hisztije, és a Merkúr talán okosan látó, de csípős, netán durva, megalázó kritikája.
  Júniusi születés vagy, az 6-os, tehát eleve hajlasz arra, hogy a szerelem, szeretet túl fontos legyen, az erotika mániás lehet, ahogy lett is, szeretsz szerető lenni netán. Túl közel mégy az emberekhez, túl bizalmas vagy, túl őszinte. Szeptember 23 Mérleg jegy, tehát a szerelemé, házasságé, de mivel az utolsó napja, szinte már Skorpió is, tehát az is jól megcsíp a kritikájával..

 • 55 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 54

  !

  Na ugye, milyen sok jó dologra jön rá az ember egy folyton álló pénisz, egy hiperaktív nemi szerv miatt is? Megérte, hogy itt maradtam, nagyon köszönöm, hogy te is! Filozófusok, lélekbúvárok, ha egyszer összejönnek...!

  1 szóval összegezhetjük tehát a te bajod is, ami hol sértegetésben, hol hiperaktív szexualitásban jön ki: gyávaság.
  És itt már megint kijön az 1-es missziószámod is, hogy tanulj meg kiállni magadért, és merj is vezetni másokat, önbizalmat megőrizni, nem hagyni, hogy a butábbak leuraljanak, győzzenek, lehúzzanak, hisz az senkinek nem jó, másokra is veszélyes, nemcsak rád.

  Gyáva voltál párkapcsolatilag is, ha egyszer szexuálisan túlfűtött vagy, de mindenben gyáva voltál, hisz ez egy egységes állapot, túlzottan mások érdekeit nézed, túl toleráns, elnéző vagy, túl kevésbé nézed a magad érdekét, ez a gyávaság oka, pedig a mások érdeke sokszor esik egybe a sajátunkéval, csak nem merjük elhinni, hogy van esély a közös jövőre/sikerre, együttműködésre, sikerre bármiben, szerelemben is.

 • 54 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 53

  !

  (a víz jegyek)....elnézőek lesznek másokkal, maflák, de főleg magukkal elnézőek.. - így akartam írni. Önsajnálóak, sírósak, szemük folyton könnybe lábadt (könnyes), vagy nagyon könnyen az..
  Persze ez bárkire igaz, akiben van víz jegy, úgyhogy szinte mindenkire igaz. Általános emberi tulajdonság ez is, a maflaság, ami miatt aztán sírunk egy életen át, de ugyanígy sírunk a vakmerőség miatti konfliktusokból fakadó ellenséges viszony miatt is, ami meg épp a gyávaság következménye, már a vakmerőség, a túl nagy kritikus őszinteség, ami miatt megsértődnek ránk, egy életre akár.

 • 53 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 52

  !

  Az utolsó előtti mondatban kicsit sok lett az ez-az, a fényes fém témánál, így helyesbítek:

  ...még ez-az eszedbe is jut tőle, nagyon fontos dolgok, stabilizál, erősít, segít befelé fordulni, hogy ne mindig másokra figyelj (ez részben megfelelési kényszer, vagy tán egészen), ami teljesen megbolondíthat, aztán totál befelé fordít a mások miatti félelem, ami maga az őrület, kizársz majd magad körül mindenkit, nem törődsz velük, önző leszel, ami szintén egy véglet.
  Most jelenleg abban a végletben vagy, hogy túl sokat törődsz mások véleményével, gondjaival, a sajátodnak érzed, helyettük élsz, dolgozol, gondolkozol, azonosultál másokkal. Ez az azonosulás a víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak) gondja (a víz átveszi bárminek a formáját, amibe öntöd), de előnye (együttérzés, empátia, megérzések, jó emberismeret) is, csak tudni kell szabályozni, hogy ne a naivság szintjén rekedjen meg, ami szintén a víz jegyek sajátja, hisz annyira együtt érzőek, hogy elnézőek lesznek, maflák, főleg magukkal, s nyalogatják sebeiket egy életen át, a meg nem értettségüket, az elutasítottságukat, szerelmi kudarcaikat, sikertelen szakmai elképzeléseiket.

 • 52 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 51

  !

  Már megint ez a 9-es szám. Idealizmus, túlértékeled ezt a nőt.
  Nem lehet, hogy ő is fekete hajú?
  Így az elmondás alapján úgy tűnik, te mindent megettél, amit tudtál. Mégis félsz tőle. Úgy érzed gyilkolni tudna, vagy mérget tenni a kajádba, ilyenek? Bosszúállónak tűnik? Nem szerettél bele?

  Ezt a részt nem értem:
  "írtam neki,de amit utána kaptam azt soha nem felejtem el,kiabált velem,és ami aztán nekem,szinte félek tőle..." Mi ez az "ami aztán nekem"?
  Mit kiabált? Fenyegetett, hogy ha még egyszer közeledsz, ez vagy az lesz, pl. megveret? Vagy csak annyit mondott, szállj már le róla? Vagy csak egyszerűen egy indulatos, robbanékony, hangos nő? Tehát akkor olyan mint te? Nagyobb rangban van ott, mint te?

  Egy fekete hajú mindig félelmet kelt, pláne, ha szakálla, bajsza is van, pláne, ha sok az a szakáll. Sok? Vagy inkább olyan szigorú, szögletes vágású, keskeny? Ha cigánynak nézik az embert, pláne félni fognak tőle, márpedig elsődleges oka a félelemnek mindig ez (persze terrorista muszlimnak is nézhetnek, azoktól is félnek), hisz ez az ország barna hajúakból áll főleg, a fekete ritka. Bezzeg Ázsiában, vagy az araboknál nem lenne gond, de nem ott vagyunk. Származásod milyen? Bőröd színe? Vallásod? Nem vagy szekta tag? Attól is félhetnek.

  A legfontosabb kérdés is kimaradt, de csak most jut eszembe. Mióta van szexuális gondod, ez a folyton merevedés, vagy folyton vágyakozás? Mi, ki okozta, okozza? Valami csak elindította anno. Ez a félelem a kolléganőtől is gyanús. Én, ha félek, a szívem dobog erősen, de nincs nemi téren a félelem. Ez inkább szerelem lehet, vagy elfojtott veszekedés, harag, az is lemegy oda. Ezt a haragot úgy kéne csökkenteni, hogy ne idealizáld. Ő is csak egy ember, aki nem ért téged, vagy ért, de egyet nem ért. Ehhez joga van. Nem érthet mindent mindenki mindig akkor, amikor mi már igen, így ezek a konfliktusok nem szűnnek meg, míg ő nem lesz értő, és lehet, hogy soha nem lesz, nincs garancia. A félelem uralja a világot, nem a bátorság, de bátraké a szerencse, csak az emberek nem tudják a kettőt megkülönböztetni, a vakmerőséget tartják bátorságnak..

  Neked az életedből kimaradt a bátorság, 1-es missziószámmal már vállalkozónak kéne lenned, nem beosztottnak, s mivel nem tetted meg, mindig pofozni fog az élet, hogy lépj ki innen. S mivel továbbra is beosztott vagy, amit te nem szeretsz, ha egyszer 1-es is vagy, szorongani fogsz örökké, mert itt nincs kihívás neked, nem vezethetsz senkit, így örök csetepaté lesz hol ezzel, hol azzal. Persze legátol a kilépésben, hogy egy gyáva Rák is vagy, de emiatt is leszel mindig robbanékony, értelmetlen helyeken fog kijönni az ollód csapkodása, miközben kijöhet az jó helyeken is, pl. a vendéglátásban. A vendégekkel való törődés, kiszolgálás, a rend, tisztaság megteremtése ilyen jó Rák hely lenne, hisz a Rák a tengerben takarít, tisztítja tengert, a mérgeket, piszkot kiszűri, úgyhogy akár takarító kisiparos is lehetsz, de gondolom valami szálloda inkább, étterem, pékség.

  Ha nem ért a kollegina, akkor azt nem érti, miért bántottad, de ha elnézést kértél, és még mindig fél, hát, ez benne van a pakliban, hogy nem tudja, ezután mire számítson. Ha meg érti ő, hogy mi volt veled, de akkor nem ért egyet azzal pl. , hogy veled kell dolgoznia, vagy épp a vallásoddal van gondja, vagy azzal, hogy stírölöd. Stírölöd? Sokat bámulod?

  Én továbbá felkeresnék egy kristályszakértőt itt, és megkérdezném, milyen követ vegyek a kollégám miatti félelem ellen, és a szexuális gondjaim ellen!
  Vannak férfiaknak való dolgok is, gyűrű, karlánc, karkötő, akár bőrszalagra is köthető egy ásványkő. Én javasolnám a kék türkiz követ, szemmel veréstől véd állítólag, talán te félsz a szemmelveréstől. A kék le is hűt, hogy megnyugodj. Talán a kék ásványok között is nézelődj. Átok elleni kő is a türkiz, önbizalmat is ad, az indiánok nagyon szeretik, és ők ugyebár nagy harcosok, bölcsek.
  Vagy egyszerűen menj be egy boltba, nézd meg, mi van jó hatással rád, önbizalmat mi erősít, mi okoz örömet, vidámságot, gyermeki jókedvet, s azt vedd meg. A borostyán is nagyon önbizalom erősítő kő. De inkább kérd a szakember tanácsát. Szexuális gondokra, gondolom, narancssárga követ, ásványt, féldrágakövet fognak ajánlani. Ezek nem olyan drágák, hogy ki ne lehetne bírni, de igen jók keserűség ellen, újra gondtalan gyerek vagy tőlük, vidám. Csak vigyázz, nehogy szintetikus követ végy, a türkizben sok az ilyen hamisítvány, olyan nagyon szabályosak, simák, gömbölyűek, de bármiben lehet hamisítvány, ezért ami gyanús, nem érzed valódinak, túl olcsó, nem sugárzik ki semmit, azt ne vedd meg. Bár egy sima üveggomb is sugározhat, ha szépen meg van formázva, mit egy gyémánt, az se rossz.., hipnotizál, kikapcsol, ja, hipnózis, ebben a fém is fontos segítő, egy fényes kulcstartó akár, tartsd a kezedben, lehűti a hevességet, okosabbá tesz. Fényes ezüst színeket keress, majd fogod érezni, milyen megnyugtató, és még ez az eszedbe is jut tőle ez-az, nagyon jó gondolatok. Ékszerben is viselheted a fényes ezüst színeket.

 • 51 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 50

  !

  Kb. 9 hónapja összevesztem a munkahelyemen egy kolléganővel,szeretnék bocsánatot kérni de nem bírom vagy tudom megtenni,ő azt mondta másoknak hogy nem haragszik rám,de olyan furcsa a nézése,a szeretet miatt vesztünk össze én azt hittem utál,én megmondtam neki utálom nem bírom,de már nagyon megbántam,és gyötör a lelkiismeretem,igen én is azt gondoltam elöször ha irok neki ugy jobb lesz,de sajnos nem,rosszabb lett,még amikor összevesztünk,kb 1 hétre rá irtam neki,de amit utánna kaptam azt soha nem felejtem el,kiabált velem,és ami aztán nekem,szinte félek tőle,ő azt mondja másoknak nem haragszik rám,de köszönök neki és látom és érzem is,hogy olyan fura,én réggeben nem szerettem,de ez mostmár változott,megszerettem,a hibás én vagyok,rossz voltam elismerem,volt hogy 3 hétig nem is köszöntem neki,azt hittem igy jó lesz,de engem ez nagyon bántott,volt olyan érzésem is mikor egy térségben voltam vele féltem,és zavarban is voltam,nagyon szivesen beszélnék vele,de nemtudom milesz belőle,vagyis hogy fogadná,magamban már sokszor megtettem ezta lépést,de élőbe teljesen más,látom rajta valami baj van,

 • 50 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 49

  !

  Mi a nehéz benne? Valakit te rúgtál ki? Vagy ő téged?
  Ha sütsz neki lángost vagy pizzát vagy pogácsát, nem hiszem, hogy ne enyhülne meg valamennyire! Pontosan mi a történet, mert így nehéz hozzászólni, segíteni.
  Ha személyesen nem megy, lehet levelet is írni, vagy úgy magadban kimondani, vagy leírni csak magadnak, az energia az energia, el fog menni oda, és te megkönnyebbülsz. Áldást is mondhatsz rá, kívánj neki boldogságot, hogy találja meg a boldogságot, legyen szerencsés, megvilágosult, bölcs, sikeres, ilyesmi, amire épp gondolsz, hogy kívánod neki, akkor meg tud könnyebbülni, s lehet, hogy ő fog keresni. Nem biztos, hogy megbocsát, de te legalább nem tartottad magadban a rossz érzésedet magad miatt. Ez érzelmi dolog, őszinteség, felszabadít. A Rák területe is az érzelem, lélek, de Halak, Skorpió is, mert víz jegyek, de szexuális is, mert a szex csakrát a Hold uralja, a Rák bolygója. Segít a narancssárga szín, vidám szín, a szex csakráé is.

 • 49 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 48

  !

  csak nehéz,2013,szeptember 23 án vesztem össze vele,azota szeretnék bocsánatot kérni,de nem megy

 • 48 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 47

  !

  Tedd meg, szerintem azonnal megszűnnének a szexuális gondjaid, azért feszítenek azok így ezek szerint, mert bünteted, szünet nélkül okolod magad. Rossz lehet a lelkiismereted. Kíváncsi vagyok, mi fog történni!

 • 47 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 46

  !

  ez mind szép,felismertem magamat benne,már régota szeretnék bocsánatot kérni vkitől de nem megy,most ezen agyalok

 • 46 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 35

  !

  Nem lehet születési időpont nélkül biztosat mondani, csak egy-két dologban. De egy asztrológus ki tudja következtetni az időpontot.
  Ami fixnek tűnik, az a Skorpió Lilith és a Rák Merkúr.
  Hol az Ikrekbe, hol a Rákba esik a Hold, próbálgattam különböző időpontokkal, de azért így is elmondható, hogy egy fokozott sértődékenység, elengedni nem tudás, kapcsolatfüggés megvan benned, és szerintem azt mondhatjuk (mivel bolygó együtt állások vannak), hogy nagyon kíváncsi vagy a szerelemben, de sértődős.

  A Lilith az árnyoldalunkat jelenti. A Skorpió szenvedélyes, szexmániás, életerős, fáradhatatlan, lenyűgöző, hipnotizőr, lehengerlő, vesébe látó, elengedni nem tudó, szóval itt elcsíptük az egyik szexuális gondokat okozó oldalad. Magyarán azt mondanám, túl sok vagy az embernek, a nőknek, és túl sok életenergiád van, amihez jön az álmodozó Rák vénád, tehát folyton álmodozol, fantáziálsz, de óriási sértődések vannak, sírás-rívás vagy épp verekedni akarás? Mondjuk, minden energiád erre megy?

  A Rák nőies, gondoskodó, hisztis, robbanékony, szeszélyes, kapcsolatfüggő, csimpaszkodó, gyerek-, családcentrikus, nem tud ő se elengedni, szülőket se. Se a Rák, se a Skorpió nem tud megbocsátani. Stimmel?

  Amennyiben még a Holdad is Rák lenne, még fokozná a sértődékenységet, kapcsolatfüggést, önállótlanságot, de ha Ikrek, az is kapcsolatfüggő csimpaszkodó, örök gyerek, szóval egy örök gyerek mindenképp lesz benned, noha penge aggyal, mivel Ikrek vagy és 3-án születtél.

  Harmadikán születtél, az is Merkúr, itt is kijön tehát az Ikrek, és a Szűz is. Intellektuális alkat vagy, de szórakoztató, a társaság kedvence.
  A missziószámod az 1-es. Születési dátum összeadva. Itt meg Oroszlán vagy, erőteljes, dinamikus, kiáradó önbizalom, büszke felsőbbrendűség, egocentrikusság, vezetői képesség, apa is akar lenni, tehát itt megint kijön a Rák mellett, hogy a család mennyire fontos neked. Viszont lehetsz egoista, leuraló is, szintén akkor megint túl sok vagy másoknak, és aki nagyon igényes a külsőre, a látszatra, és tökéletességmániás mindenben. Kiss Zoltán Zéró számmisztikus honlapját, facebookját ajánlom, van ingyenes kalkulátor, hírlevél, még többet megtudhatsz magadról, ha a neved is beírod.

  Mondhatom úgy összességében, hogy túl sértődékeny, túl sok vagy másoknak, túl energikus, túl igényes, maximalista, túl érzelgős, túl penge agy, de azért szórakoztató, de csimpaszkodó. Mit tanácsolhatnék? Mivel Rák a Merkúrod, azaz a gondolkozásmódod, ezért élénk a fantáziád, romantikus, lelkizős, itt ugyan önállótlan vagy, de az Oroszlán éned vezető hajlamú, úgyhogy kapaszkodj az Oroszlán vénádba, a bátorságba, azaz légy kezdeményezőbb a nőkkel, de vedd romantikusra a fazont, azaz udvarolj romantikusan. Bár vívódhat benned a férfias, önálló Oroszlán, és a nőies, önállótlan, de gondoskodó Rák, engedd őket össze, hadd segítsék egymást. Mindkettő szeret gondoskodni, csak az Oroszlán pénzzel inkább, úgy tudom, a Rák ápolgatni, főzni, sütni szeret (nem hiába lettél pék), az Ikrek szeret fontos lenni, úgyhogy ne félj fontos lenni mások életében, keresd azokat, akik rászorulnak a te bátorságodra, eszedre, gondoskodó vénádra, gyógyítói képességedre, háziasságodra. A gyógyítói véna jön a Merkúrból, Skorpióból, csak vigyázz, ne pánikolj, mert a Rák azt nagyon tud. Pánikbeteg lehetsz szerintem erősen, a szexuális gondjaid miatt mondom. Mit tehetnél ellene? Igyekezz a természetben sokat lenni, feltöltődni, valami jó testmozgást találni, valami nyugtatót, ami nem a szívet hevíti. Hangolódj rá a természetre, a tücsökzenére, a madarak énekére, a szélre, bármire, mindenre, ami megnyugtató, csak ne élj túl bezárva, legyen nyitva az ablakod, bár ha városban élsz, nem tudom, menne-e? Akkor kirándulj! Biciglid van? Az kötelező egy Ikreknek.
  Remélem, segítettem, gondold át, kritizáld meg, hogy mivel nem értesz egyet, mi nem igaz, akkor majd kutatok tovább..

 • 45 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 42

  !

  igy

 • 44 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 43

  !

  félre nyomtam

 • 43 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve

  !

  Miért kapott legjobb válasz értékelést az, ahol csak kérdezek?

 • 42 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 41

  !

  A fekete haj filozofikus alkat, remete, mondjuk, és tényleg nem szeret se hazudni, se finomkodva beszélni, azaz vagy őszinte vagy semmi, nem tud könnyedén azonnal finomítgatni a stílusán, hiába nem lenne az rossz, egy kis humor, kedvesség mondjuk, de inkább hallgat. Így van?

 • 41 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 40

  !

  fekete haj,van pár ösz,elöl kopaszodom,magasággal elégedett vagyok

 • 40 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 38

  !

  Hajszín kimaradt. Barna? Vagy kopasz vagy már? A testmagasságoddal elégedett vagy?

 • 39 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 37

  !

  pesten szakmunkás pék,de lisztallergia miatt abba hagytam,elégedett vagyok

 • 38 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 36

  !

  170 65kg szakál bajusz,méretemmel lent elégedett vagy nem kicsi és vastag,

 • 37 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 36

  !

  A végzettséged is érdekel, hol, mit végeztél? Elégedett vagy-e vele, vagy többre vágysz?

 • 36 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 35

  !

  Akkor rendben, folytathatjuk, de időbe telik, míg a sok leírásból kiötlöm, mi akadályoz téged, és mi segítene haladni. Kell ihlet is. Addig megkérdezném, hogy alacsony vagy, vékony? Bajuszod van? Hajad színe? Elégedetlen vagy a testalkatoddal, külsőddel? A derék alatti méreteddel igen, azt már látom, ha kukacnak hívod.

 • 35 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 34

  !

  nem is azert kérdeztem,csak tudni akartam mégis kivel beszélek.mire jutottál a születési dátummal

 • 34 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 33

  !

  Én nem valakit felcsípni jöttem ide! És idősebb vagyok tőled jóval.

 • 33 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 31

  !

  leirhatnád a korod és neved

 • 32 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 31

  !

  mindig későn,12 óra felé,állo kukaccal

 • 31 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 29

  !

  Ez az asztrológiához kellene, mert ha korán szeretsz, tudsz kelni, valószínűleg reggel születtél.

 • 30 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 29

  !

  ha én kelek,akkor 12óra felé vagy 14/00felé

 • 29 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 28

  !

  Ha magadtól ébredsz, az mikor van? Mikor szeretsz felkelni?

 • 28 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 26

  !

  budapest,orát nemtudom

 • 27 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve

  !

  Székelyhidi Ágnes: Számmisztika 1. kötet
  Takács Erika: Asztrológia
  Kaló Jenő: A gyógyulás szelencéje 1. kötet. (asztrológia, de orvosi asztrológia is)

 • 26 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 24

  !

  Kell a születés helye, legalább a közeli város, és az óra, perc.

 • 25 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 19

  !

  nem akülső számit,nekem a belső is

 • 24 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 18

  !

  1981,06,03 ikrek

 • 23 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 21

  !

  targonca vezető vagyok

 • 22 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 15

  !

  Megpróbálom kitalálni, milyen kapcsolat való neked. Erről írok most, nézd meg, gondolkozz rajta!

  Tudok én olyan Ikreket, aki egész életében szeretett harmadik, szerető lenni az ellenkező neműek életében, vagy nélkülözhetetlen segítő lenni bárhol, folyton segített mások életét sikerre vinni, rokonokét akár. Adakozó, sőt pénzszóró mások felé, gürizik helyettük, de a maga, családja életét nem tudta ilyen jól megcsinálni, vagy nagyon is rosszul, tönkretéve őket.. Ahelyett, hogy egy házasságot (beleértve a gyerekeket is) akart volna jól megcsinálni, benne maradt egy rossz házasságban 20 évig, de folyton kiszökdösött, botrányos életet élt, ivott. És azután is. Nem való mindenkinek a saját család, van, hogy inkább menjen segítőnek, de persze ő se szereti magányt, a társtalanságot, úgyhogy nehéz ügy. Szerintem te ilyen típus vagy. Gyereket vállalni nem mersz, hisz érzed te, hogy felelőtlen vagy, de a természet rendje a gyerekvállalás, nemzés, úgyhogy zsákutcába kerültél. Nehéz ügy.
  Annyit mindenesetre megtehetsz, hogy olyan kapcsolatot keress, ahol a másik nem akar gyereket, vagy már van neki, de természetesen vannak területek, ahol kell a segítség, akár úgy, hogy lelki erőt öntesz beléjük, segítesz cipekedni a boltból, akár a bicajoddal!, és akkor eljutottunk oda, miért mindig házas asszonyok érdekelnek! Azért, mert félsz a felelősségvállalástól.

  Szerintem pl. elvált asszonyokat keress, akiknek kell egy jó beszélgetőpartner, meg akivel lehet táncolni, utazni, ez lennél te, de a gyerekekkel is tudsz majd beszélgetni, játszani. Mert az Ikrek nagyon szeret játszani, dumálni. Én úgy látom, az állatokat is szereti, úgyhogy álltokkal is foglalkozhatsz. De ne tervezz családot, inkább társas létet, de ne házasságban élővel, mert az tönkre fog tenni, ahogy a másikat is, családját is, ha bele is menne. Az is jó lenne, ha abban gondolkoznál, hogy árván maradt gyereket segíts, vagy özvegyet gyerekkel, akár ő lesz a párod, akár nem, az se baj, csak segíts a rászorulókon, jó pénzügyi érzékeddel, vagy a papírmunkával, azok kitöltésével, szerelők fogadásával, ügyintézéssel, telefonálgatással, bevásárlással, állatetetéssel, kutya- vagy gyereksétáltatással, mikor mi, aztán majd találsz társat is, hisz egy segítőkész fiatalember nagy kincs.. Viszont aki folyton a nemi szervével van elfoglalva, az nem annyira lesz kapós rendes nőknél, örömöt nem okozol nekik, csak depisek lesznek tőled..

 • 21 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 20

  !

  Elírtam, elnézést:
  Mi a foglalkozásod, képzettséged?

 • 20 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve

  !

  Még eszembe jut arról, hogy te képes vagy állandóan leszámolni, hányszor végzel önkielégítést, hogy ez nagyon Ikreknek tűnik, amolyan penge agy, de ha nem vagy Ikrek, akkor is van ebben valami nagyon Ikres, merkúri (ez asztrológiai bolygó, a gyorsaságot is jelenti, a kereskedő vénát is, a művészeteket is, a hírközlést, közlékenységet is -tv, rádió, műsorvezető, riporter stb.-, a kíváncsiságot is, a politikai érdeklődést is, a szónoki képességet, a beszédképességet, a gyors kapcsolatteremtő képességet, huncutságot, ravaszságot, humort, cinizmust, gyors észjárást, tanulékonyságot, utazási kedvet, csavargó hajlamot, nyugtalanságot , társaság kedvelést, de a felszínességet is, a kapkodást is, bulizó, hangoskodó, ripacs, színész, feltűnési viszketeg hajlamot is), de az is ezt igazolja, hogy szeretsz másoktól tanulni.
  Vagy kihasználatlan a tanulási vénád, a számolási vénád, vagy túl sokat csinálod. Vagy annyira túlterhelődtél a számolással, hogy erőlteted a feszültségoldást az ellentétes pólusodon, vagy nagyon nem számolsz eleget, hiányérzet gyötör. Mindenesetre ez lehet az erős oldalad, a számok, számolni tudás.
  Túl sok a vér a tested alsó részében, ha szexmániás állapotban vagy, ezért a fejedbe nem jut, nem elég friss a vérkeringés ott. Azt kell frissíteni agymunkával, az agyad hasznosításával.
  Az is lehet, túl sokat számolsz a munkahelyeden, esetleg kereskedelmi dolgozó vagy?
  Mindenképpen kezdj el foglalkozni a számok birodalmával, akár a matematikával, számmisztikával, kereskedelemmel, akár légy futár, piacoló, árus, de iratkozz be könyvtárba is, olvass izgalmasakat, krimit akár, nézz izgalmas krimiket, ahol dolgozik az agyad, így levezeted egyúttal a feszültséget is, foglalkozz a számítógépek világával, a technikával, lejátszó kütyükkel, amiknek a nevét se tudom, de ilyenek, hogy pl. MP3, vagy a tv szerelés, autószerelés, autótervezés, modellezés ilyesmik. Mi a fogalakozásod, képzettséged? Az asztrológiával is foglalkozz!

 • 19 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 16

  !

  Milyen további kérdésekről van szó? Nem értem. Az én külsőm? Te mindig csak a külsővel foglalkozol esetleg, jól értem? Emiatt szoktál sértő lenni?

 • 18 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 15

  !

  Mi az, hogy "aa közben rágondolok"? "ha közben rágondolok" akart lenni? 9x önkielégítés?

  Tetszik, azt értem, de az a baj, hogy túlértékeled, ettől akarod betegesen. Nézegess olyan fotókat, ahol nőket, modelleket, színésznőket, bemondónőket úgy mutatnak, hogy milyenek smink nélkül, rondák, de minimum fakó, betegesen sápadt, szürke, jelentéktelen arcok.. És nézd meg őket, ha csak pólót viselnek, push-up (mellnagyobbító, mellemelő) melltartó nélkül. Nincs is mellük, gyakran kisebb, mint a citrom. És például beszélni hallottad már őt? Vagy csak a távolból csodálod, a hangját, gondolatait sem ismerve?
  A másik oka az állandó öningerlésnek, hogy te nem is akarod igazán a szexet, csak azt hiszed, attól vagy igazi férfi, ha folyton akarod, és ez a hamis elképzelés beprogramozódott az agyadba. Meg kell nézni a pontos asztrológiai képletedet, kérj elemzést, vagy legalább tedd fel ezt az egy kérdést itt asztrológusnak, hogy mi okozza a szexfüggésedet , és hogy miért imádod annyira ezt a nőt.
  Ha csak a külseje az egyetlen érved mellette, az nagy baj.

  Legalább azt jó lenne tudni, milyen csillagjegyben születtél, de ha pontos adatokat adsz, én is megnézhetem, hogy pl. van-e benned Skorpió, Halak, mert nekik a szex mániás szintű szokott lenni. De ha számmisztikával nézzük (egyébként számmisztikustól is kérhetsz segítséget itt, Székelyhidi Ágnes sorselemző), a 9 az idealizmus száma, tehát még itt is kijött, hogy idealizálod a nőt, túl elnéző vagy vele, nincs benned elég egészséges kritika.

 • 17 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 11

  !

  azon is,hogy te hogy nézel ki?

 • 16 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 12

  !

  nem mindig jo öszinte lenni,olvasd el a további kérdéseimet,abbol rájösz

 • 15 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 13

  !

  nem erről van szó,nekem tetszik egy nő de neki férje van,néha aa közben rágondolok,ma pl,9 x volt,

 • 14 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 10

  !

  Igaz barátja szinte senkinek nincs, még a Biblia is azt írja, hogy a gazdagnak sok a barátja, a szegénynek meg nincs. Szinte elérhetetlen egy érdekmentes barátság..

 • 13 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 12

  !

  Ez a szexuális túlfűtöttség, amitől szenvedsz, ez a hiszti. A Miért nincs nekem ilyen nőm?, Miért másé?, Miért csak másnak jut ilyen? hiszti.. Álomnők miatt szokott kialakulni, akik elérhetetlenek, vagy ha mégis, óriási csalódás, de továbbra is ragaszkodsz ahhoz, hogy egy nőnek így kell kinézni, hogy lehet így kinézni anélkül, hogy cafka lenne, aki százezrekért szépül havonta. Valójában nem is álomnők ők, csak jól vannak fotózva, sminkelve, push-up melltartó, a görbe lábak tűsarkúban nem olyan görbék, oldalról fotózva bárki karcsú, pattanások, szemölcsök retusálva stb.

 • 12 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 10

  !

  Visszavágsz, ha bántanak, de ezek szerint nem vagy őszinte?, hisz azt írod, egyszer voltál, de megbántad.

  Sírás nélkül nincs megkönnyebbülés, valakit, valamit elengedni tudás, de ha nem megy a sírás, nyilván máshol, pl. nálad szexuális úton jön ki a feszültség.
  Azt kell kideríteni, mi gátolja, hogy sírj. Az, hogy ragaszkodsz az életedhez. Ha már nem akarsz élni, mert túl sok a szenvedésed, akkor rád tör a sírás, de nem az érvágás. Be kell ismerni, hogy szenvedsz, ez a kulcs. De valódi szenvedésről van szó, nem hisztiről.

 • 11 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 9

  !

  Min gondolkodsz?

 • 10 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 6

  !

  Úgy látod, őszinte vagy az emberekkel?:nem vagyok őszinte egyszer öszinte vltam,de megis bántam
  Elfogadnak téged az emberek? Van igazi barátod, aki nemcsak kihasznál?:nem nincs igazi barátom
  Ha bántanak, röhögsz, sírásod elfojtva, vagy jól visszavágsz? :visszavágok ,de néha rájövök nem érte meg

 • 9 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 8

  !

  szia,igazad van,szivesen tanulok bárkitől,mindig abba vagyok szerelmes vagy pont azt akarom akinek férje van,ez nekem csalodás és fájdalom,abban is igazad van nem beszélek,inkább csak hallgatok,magamban sok dolgon gondolkodom,nap mint nap sirni tudnék,összevagyok törve

 • 8 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 7

  !

  Sőt, mondok mást is. Túl gyorsan akarsz sikert az életben, ez bebénít, összezavarodsz, ez is oka a szexmániának (is), és minden baj forrása ez mindenkinél. De mielőtt azt hinnéd, ritka eset vagy, hát, nem vagy az! Mindenki küzd az önbizalomhiánnyal, csak más-más módon jön ki rajta.

 • 7 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 6

  !

  Bővítés:
  Nem csak úgy igaz, hogy a szextől való félelem száj, torok, fog bajokat okoz, vagy a beszédtől való félelem szexuális zavarokat, hanem úgy is igaz, hogy a beszédtől való félelem beszédzavarokat, torok, száj, fog bajokat okoz, és a szextől való félelem szexuális zavarokat. Egy energetikai cső a kettő. Egyik hat a másikra, kölcsönösen hatnak egymásra. Ha mersz beszélni, nem félsz a szextől. Ha nem félsz a szextől, mersz beszélni. Túl sok szex, túl sok beszéd, de a túl kevés is félelem a szextől és a beszédtől. A beszéd, szó, gondolkozás, írás az az önmegismerésre és a másik megismerésére törekvés, tehát, aki fél önmagát megismerni, az fél mást is megismerni, így nem is ismeri magát, se másokat (se az életet), ezt hívjuk önismereti zavarnak, személyiségzavarnak, szorongásnak, kisebbrendűségi komplexusnak, önbizalomhiánynak, amelynek része a szexuális zavar (túl sok, túl kevés, túl rövid stb.) is.

 • 6 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve | válasz erre: 5

  !

  Úgy érted, hogy nem tudod, mi az önbizalomhiány? Az őszinteség kerülése, magad felé is.

  Úgy látod, őszinte vagy az emberekkel?
  Elfogadnak téged az emberek? Van igazi barátod, aki nemcsak kihasznál?
  Szeretsz gondolkozni, megfontolni dolgokat, vagy inkább csak fejes ugrani a dolgokba? Hogy ismerkedsz a lányokkal? Mersz?
  Ha bántanak, röhögsz, sírásod elfojtva, vagy jól visszavágsz?

  Ha meg a torok, kommunikáció =nemi szerv témakört nem érted, ezoterikus olvasmányok kellenek.
  A torokban, szájban jelentkező betegségek, fulladások, a fogbajok is, letörő fog pl., vagy a beszédzavarok, pl. dadogás, bebénulás, hadarás, selypítés a nemi élettől való félelmeket jelentik, és fordítva, a nemi szervekben jelentkező betegségek, vagy a nemi életben jelentkező gondok, zavarok, pl. a szexmánia is a beszélgetéstől való félelmeket.
  Normális szexuális élet, azaz torzulás, túlzások vagy épp aszexualitás nélküli, csak normális kommunikációs élet mellett lehetséges, azaz se túl sok, se túl kevés ne legyen a beszéd, ehhez kell az önbizalom, hogy ki tudj állni magadért, de ne beszélj annyit se, hogy megfulladjon a másik, ne unjon, mert az csak rizsázás, nem önbizalom, csak erőszakoskodás, ez is azt jelenti, nem tudja, mit akar, de fejest ugrik mindenbe, aztán sír, mert csalódott. A kukák is unalmasak, és maflák, ők se tudják ,mit akarnak.
  Összegezve: te nem tudod, mit akarsz, mert annyit hazudtál már magadnak, meg másoknak is, akár azzal, hogy mindig kussolsz, hogy összezavarodtál, ettől vannak szexuális zavaraid. Mindenbe fejest ugrottál, ezért megkeseredtél a csalódásoktól, s most inkább egyedül vagy, de nem szeretsz egyedül lenni, félsz egyedül, társasági ember vagy, de nem mered, nem tudod megélni, mert rossz a beszédkészséged, ezt kell fejlesztened, ehhez meg olvasni kell, tévézni, írni, levelezni, beszélgetni.
  Így érthető?

 • 5 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve | válasz erre: 4

  !

  szia,kedves vagy,de nem nagyon értelek

 • 4 Petúnia Jó válaszadó mondta 4 éve

  !

  Tisztelt Kérdező!
  Az őszinteség elfojtása, a véleménye elhallgatása, a mindenre jópofizás, vigyorgás jár szexmániával. Ami fent, a szájon (a torok is egy cső, és itt van a hangképzés is) nem jön ki, alul tör ki, hasonló a gyulladáshoz, gennyhez, azaz be van tojva, gyulladva attól, hogy őszinte legyen. Többet legyen őszinte ezentúl, mert valószínűleg egyáltalán nem az. Nem tudunk és nem is kell 100%-ban őszintének lenni, de csak akkor hazudjon, titkolózzon, ha életvédő, egészségvédő, idegrendszervédő szerepe van. Borzasztó feszült légkörben élhet, ahol nem értenek Önnel egyet, elnyomják, de azért adjon hangot véleményének, lehet azt humorosan is, ha az megy jobban, nem kell mindig bántón. Nyilván nem akar bántó lenni, nem akarja, hogy bántsák, de nem tudja, hogyan adjon hangot véleményének, hogyan álljon ki az érdekeiért. Itt is lehet gyakorolni, sok fórumon is, el kell kezdeni írni, vegyen egy füzetet, és lásson neki.... gondolkodni nem értett dolgokon, és olvasni, filmeket, dokumentumfilmeket nézni. Lehet verset is írni, rajzolni, kifigurázni, megrajzolni mások jellemét, vagy saját fájdalmát eleinte, aztán lásson neki kutatni másokét, hogy egyre kevésbé álljon értetlenül miattuk, hogy ők mitől annyira mások, és majd meglátja, ugyanazok a gondjaik, mint Önnek, csak másképp próbálják enyhíteni. Egy gondja van mindenkinek, az önbizalomhiány, ami épp a vélemény-nyilvánítási gondok miatt jön létre.

 • Dr. C. Molnár Emma

  3 Dr. C. Molnár Emma Jó válaszadó mondta 4 éve


  Kedves Kérdező! Szerintem unatkozik, egészségre ártalmas amit tesz.
  Szerintem forduljon urológushoz, mert az is lehet, hogy valami fertőzése is lehet.
  Üdvözlettel: DR. C. Molnár Emma


 • 2 zoltann Jó kérdező mondta 4 éve

  !

  köszönöm,jo lenne valami tényleg,ma vagy 10x vertem ki,pornora

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 4 éve


  Kedves Kérdező!
  Ez már sajnos az a szint, amikor a szexuális késztetés befolyásolja a hétköznapok normális mentét. Eltereli a figyelmét mindenről. nem tud kivonulni a szexuális gondolatok alól. Ez függőség, kezelést igényel. Szexuálterápiát tudok javasolni, mert ha ezen nem változtat, akkor teljesen ki fog égni és képtelen lesz egy idő után a szexre, addig pedig semmi mást ne tud kezdeni magával, az életével, a feladataival, csakis a maszturbálás lesz a tevékenysége. Azt nem írta, használ-e pornót, de ha igen, akkor ez még külön veszélyforrás. javaslom Önnek, gondolja át és minél előbb szánja rá magát a terápiás kezelésre.A pornő használata még rövidebbé teszi azt az időt, amikor a függőség miatt- a kialakult szokások miatt - merevedésre is képtelenné vágyik, de egy élő partnerrel való szexuális együttlét egészen biztosan nem fog működni.
  Ha úgy gondolja, keressen bizalommal.
  Üdv:
  Bibók Bea
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.