kérdezte: selena1047 6 éve

Ezek után még lenne értelme?

A volt barátomról lenne szó,akivel év eleje óta újra beszélünk,de az utóbbi időben megromlott a viszony köztünk.
Úgy volt talizunk, hogy megbeszéljük a dolgokat köztünk de már vagy egy hónapja. De folyton lemondta a munkára hivatkozva még akkor is,mikor ő hívott. És az utóbbi időben nem áll velem szóba, kerül és nem tudom miért nem mondja el. Kedden még beszéltünk, másnap reggel még írt, de utána semmi hiába kerestem. Viszont facen vissza jelölt ismerősnek napközben, skype-on elküldtem Neki egy képet amit láttam be is állított profilképnek,ergo látta, látta, hogy kerestem mégsem írt semmit. Hívtam egy csomószor nem vette fel,hagytam mashol is üzenetet nem reagált, hívtam semmi. Írtam Neki sms-t ha nem akar beszélni velem legalább ennyit írjon meg. Péntek reggel írt egy sms-t erre,hogy este sokáig dolgozott és későn ért haza de bealudt mert fáradt volt. Felakartam hívni miután ezt láttam, de nem vette fel. Igy sms-ben megírtam, hogy ezelőtt sem írt már vissza, reggel se, pedig láttam facen vissza jelölt, skype-on is állított a profil képen arra amit küldtem képet de nem írt, és legalább ne árulná el ezekkel magát. Viberen is kerestem semmi, telón se hívott vissza. Mi ez ha nem nyilvános kerülés? De semmit nem írt erre. Azóta nem ír egy árva szót sem.
Azon gondolkoztam lemegyek vagy hozzá vagy a munkahelyére és tisztázom vele a helyzetet, de ezek után még lenne értelme? Mi lenne a helyes döntés?

0 ember szerint jó kérdés

11 Válasz

 • 11 ittmost Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 10

  !

  Úgy fejezd be,ahogy magadhoz illőnek érzed.
  Szerintem,vagyis nekem fontos az az érzés,h ha vmit csinálok,azt a tőlem telhető legjobb minőségben tegyem meg,hogy utána jó érzéssel gondolhassak vissza a tetteimre.Szerintem nem érdemes oylannal bíbelődni,h egy kis fájdalom-viszonzásképp jól beolvasni neki,vagy iylesmi. Ha már úgy döntöttél,h befejezed,akkor csak előre nézz,ahol már nem kell vele foglalkoznod:azzal,h mit hogy és miért csinált veled,és mit érzett gondolt közben.Az már az ő batyuja,vigye ő.
  .Legyél egyértelmű-szerintem célszerű írásban,hogy többször elolvashassa,és ne leygen az,h nem érti,v nem figyelt. A szó nélküli befejezést nem fogja egyértelműen érteni(más se értené..),és emiatt még többször nekikezdhet veled mindenféle kommunikációnak,ahogy épp a kedve diktálja,és neked meg csak fájdalmat okoz.

 • 10 selena1047 mondta 6 éve

  !

  Nem,egyáltalán nem vagyok strapabíró, már teljesen elegem lett belőle. Jobban mondva amit csinál és ez álltal ugye megutáltatja magát az emberrel. Mintha nem is az az ember volna akit megismertem.
  Ennek a kommunikációnak amit most folytatunk semmi értelme. Két szót beszélünk naponta . Beszélgetés közben lelép. De persze jön a kedves szavaival. Így úgy döntöttem befejezem ezt . Csak még nem tudom hogy? Szó nélkül vagy szép szóval?

 • Dr. C. Molnár Emma

  9 Dr. C. Molnár Emma Jó válaszadó mondta 6 éve


  Kedves Kérdező!
  A virtuális világban virtuális minden kapcsolat, Dr. C. Molnár Emma


 • Dr. C. Molnár Emma

  8 Dr. C. Molnár Emma Jó válaszadó mondta 6 éve


  Kedves Kérdező!
  A virtuális kapcsolati hálón virtuális "beszélgetések", "találkozások" zajlanak. Miért gondolja ezt valóságosnak?
  Dr. C. Molnár Emma


 • 7 ittmost Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 6

  !

  Én egy yieln emberrel csak akkor kezdenék újra egy kicsit is foglalkozni,ha mondjuk legalább 3 hétig masszívan ,következetesen uyganazt csinálna:figyelne rám,bókolna,rám írkálna,találkozókat kérne tőlem ,és el is jönne hibátlanul mindegyikre,és ott jól is éreznénk magunkat,semmi bizonytalanság nem lenne benne.3 iylen intenzív hét elég sok idő ahhoz,h csak oylan vki csinálja végig,aki eléggé el van szánva arra,h tényleg pont velem akar lenni(persze utána még mindig lehet bukta,de aki ennyit hajt,az megérdemel egy új esélyt,mert előfordulhat,h észhez kapott közben).Az is igaz,h én egyáltalán nem viselem el,ha szórakoznak velem,mert nagyon elfáradok a csalódásoktól,és nincs energiám újra és újra kitenni magam annak a lehetőségnek,h megint vki így viselkedjen velem. Lehet,h te strapabíróbb vagy,és tudod ezzel együtt is jól működtetni az életed többi részét(én nem,engem nagyon terhelne az iylemsi)több feszkót elviselsz magad körül.Úh neked kell meghatározni,h mennyit áldozol az életedből egy yieln bizonytalanságra,és újabb kisebb-nagyobb pofonok lehetőségére.
  Írod:nyalizós FÁZIS.tehát te is látod,hogy ez most csak egy fázis. Lehet,h azért van,mert megérezte,h már vacillálsz vele kapcsolatban,és megingott a helyzete a szemedben
  .De csak úgy próbaképp azt is megteheted vele,h úgy csinálsz,mintha bedőlnél a szép szavaknak,és megvárod,h így,ha megint maga mellett tudhat elviekben,akkor meddig folytatja ezt,és mikor vált át megint nemtörődömbe.Igen..ha van valamennyi türelmed,és nem rombolja az életed,az önbecsülésed a magatartása,akkor érdemes volna ezt kipróbálni,jobban megismerheted őt és a valódi indítékait ezáltal.

 • 6 selena1047 mondta 6 éve

  !

  És ha ír mint pl most,akkor reagáljak ? Mert most épp a nyalizós fázisban van,hohy dicséri az új képemet és a becenevemen szólitgat, tesz megjegyzéseket.

 • 5 ittmost Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Azt is el tudom képzelni,h épp most fut egy alakuló kapcsolata,amiben bizonytalanságok vannak,és mikor ott éppen hideg van,akkor felhív téged.Elveszíteni nem akar,ezért tesz feléd 1-2 gesztust(visszajelölés pl),amivel biztosítja magának a figyelmedet.kellesz neki,legalább tartaléknak,ezért sem mondja a szemedbe,h szakíítani akar.A fotót sztem csak azért tette fel skype-ra ,mert tetszik neki,-és az is lehet.h más valakinek akar imponálni vele-ne láss mögé mást.
  Itt neked kell észen lenni:gondold át:ezzel akarod tölteni az éveidet,h mész vki után,aki ennyi bizonytalanságot és fájdalmat okoz neked(még ha szeret is esetleg),és így kitölti az életed feszültséggel? Még ha vissza is menne hozzád,ezt a viselkedést bármikor újra fogja csinálni,hsizen nem utasítottad el azzal,h veled ezt nem lehet csinálni.
  Ez semmiképp nem tesz jó benyomást,ha ennyire keresed.sőt,még ronthat a dolgon :ráakaszkodásnak érezheti-és ezt még azok az emberek is kerülni igyekeznek,akik egyébként jóban vananka párjukkal,mert csak ezzel is el lehet rontani a jót is.:. Ha a másik nem mozdul felénk mondjuk 2 hívás,1 rövid sms,és egy rendesen megírt email után,akkor kukázni kell. Ennyivel pont jelezheted azt,h keresed-várod az érdeklődését.ha pár napig nem szervez találkozót,ami meg is valósul,akkor befejezettnek érdemes tekinteni.Ha halogatja,v lemondja,az uyganaz,mintha simán nem is törekedne rá,így kell értelmezni.Ha akarná,már rég megtette volna.

 • 4 udvardi8 Jó válaszadó mondta 6 éve | válasz erre: 2

  !

  Akkor épp olyanja volt!

 • 3 udvardi8 Jó válaszadó mondta 6 éve

  !

  Miért nem hagyod békén ezt az embert?
  Majd megtalál, ha akar. Menekül előled! Majd keres magától, ha akar!!!

 • 2 selena1047 mondta 6 éve

  !

  Egy hónapja beszéljük a talit amiket lemond de idáig mindig beszéltünk és kereset. Ha nem írtam napokig keresett és mikor írtam egyből kérdezte hol voltam miért nem írtam? Számon kért. De most semmi...

 • 1 kövess mondta 6 éve

  !

  Ugye te most viccelsz? 1 hónapja kerül téged és neked ez nem esik le? Ő nem akar tőled semmit. Felesleges szaladgálni utána.

Új válasz