kérdezte: Anonim 7 éve

Ez kezdeményezés lehet egy fiú részéről? Milyen általános jelei vannak fiúnak tetszik egy lány?

A helyzet a következő : Van egy fiú,akit kiskorom óta ismerek..ja amúgy 29 vagyok,ő meg 26..de ez nem lényeg..
szóval ezzel a fiúval 4 évvel ezelőtt eléggé összebarátkoztunk,de semmi több nem volt,neki akkor ért véget egy kapcsolata nekem meg tartós kapcsolatom volt. Egy idő után mondták nekem közös ismerősök,hogy tetszek neki. Az élet messzebb sodort minket,aztán két éve egy helyen dolgoztunk megint csak más épületben. Szép lassan kialakult köztünk egy flörtölős dolog,aminek én vetettem véget,mert bár akkor még megvolt a kapcsolatom,ami nagyon rossz volt már mégsem mentem bele ezzel a fiúval semmibe,hanem helyre próbáltam hozni a régit. Ő utána összejött egy lánnyal,akivel csak azért került össze mert a lány ráerőszakolta magát...a mai napig azzal a lánnyal van,de nagyon rossz már neki vele és csak sajnálatból nem hagyta még ott,mert nem akarja megbántani..
A részéről ha találkozunk mindig megy a beszólogatás a kötekedés és még zavarban is láttam egyszer. Mostanában megint egyre többször írogat sms-eket mondvacsinált ürügyekkel.Aztán tegnapelőtt is így volt és elhívott h nem e mennék el vele sétálni este. Igent mondtam és két órán keresztül beszélgettünk,de lényegében csak ő,még sosem beszélt nekem ennyire a dolgairól és pláne nem ennyit. Hazakísért és a kapunál már kicsit fura volt a helyzet odahajolt adott két puszit az arcomra közben megfogta a karom és elment haza. Na mi soha nem voltunk ilyen puszilkodós viszonyban meg is lepődtem..utána mikor hazaért írt egy sms-t amiben megköszönte h elmentem vele és szép álmokat kívánt. Azóta nem jelentkezett. Én meg ezt nem tudom hova tenni.Szeretne valamit tőlem? Gondoltam rá,hogy írok neki én is,h lenne e kedve újra találkozni,de nem nagyon merek,hátha félre értettem valamit.

0 ember szerint jó kérdés

35 Válasz

 • 35 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 34

  !

  Utánad se kapkodnak komoly szándékkal, ha jól látom.. És nem irigyellek, nincs miért. Amúgy se vagyok irigy természet, hisz akkor nem adnék tanácsot senkinek, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, mint én ennyi évesen....

  Ha nem tudod megállapítani, hogy mit akar tőled egy fiú, magaddal, de a fiúkkal se vagy tisztában.. Minden felvetett témám ezt a tisztázást szolgálja. És nem találhatsz választ a kérdéseidre, ha nem vagy hajlandó szembe nézni őszintén magaddal, alkatoddal, viszont a sértődős természeted nem őszinteségi törekvés jele magad felé!

 • 34 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 33

  !

  :-D hát nem vagy semmi.... nem baj ilyen természettel meg is értem,h nem volt hajlandó elvenni senki...erőszakos és modortalan vagy és irigy,mert már nem lehetsz újra ennyi éves és elrontottad a dolgaid...de senki nem kérte a tapasztalataid megosztását úgyh szeretném,ha elfelejtenéd ezt a témát..ne írj többet. mert már egyáltalán nem a feltett kérdésről van szó,hanem személyeskedsz és ez egy undorító dolog..ja és a humor nem itt kezdődik szerintem ;-) mert ez neked nagyon nincs csak te hiszed magadról!

 • 33 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 31

  !

  Te mondtad, hogy itt mindent meg lehet beszélni, azért van, én szóltam, hogy emailben tegyük! Másrészt kell a humor az élethez, neked csak cinizmusod, gőgöd van, nagy baj!

 • 32 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 29

  !

  Ja, persze értem én, a hippi tanya említése zavar, sért, de akinek nem inge nem veszi magára, nem sértődik meg! Viszont egy 9 éves kapcsolatod ment gallyra, mivel szerinted normális, ha valaki a szülei mellett szexel.

 • 31 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 30

  !

  Mégis mit gondolsz??? egy idegen vagy számomra....senki!! Nem neked fogok magamról mesélni....ne legyél mártír ;-)

 • 30 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 28

  !

  Akkor megvan az oka miért vagy ilyen...azért mert te nem mentél férjhez semmi köze a lakáshoz h van e vagy nincs :-D Te jó ég! Nem ez dönti el!! Inkább abban keresd a hibát,amilyen vagy. Én nem vagyok megijedve,h egyedül fogok meghalni,mert biztos vagyok benne,hogy nem így lesz ;-) De te be vagy savanyodva...és azt hiszed h mindenki így fog járni mint te! Nem én élek vakon....neked van szemellenződ és maradi is vagy....csak fejezd be most már mert nem vagyok kíváncsi erre..

 • 29 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 25

  !

  A kérdezés nem vájkálódás, már megint gyenge pontot találtam, tehát igazam van, csak te vagy nem tudod, hogy kik az őseid, vagy miért is jöttél ilyen zavarba? Hogy akarsz te bárkit megismerni, ha ilyen zárkózott vagy?

 • 28 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 25

  !

  E-mail címet nem kell saját névvel megadni , én sem azt használom!!! Elég becenév vagy akármi a név helyére, megőrizheted az inkognitód! (gmail)

 • 27 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 25

  !

  Nincs saját lakásom, nem is tudtam férjhez menni, nem én vagyok anyagias, hanem a világ!!! Te eddig hol éltél? Miért is nem vagy akkor férjnél, ha nem gond a lakás??? Biztos olyan jó a természeted, világlátásod, mint hiszed??? Vakon élsz.

 • 26 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 23

  !

  Miért lenne furcsa a potenciazavar 26 évesen? Létezik! Ha nem is állandóan gond, de meghatározza a nemi életét, ha csak 2 perces szexre képes emiatt, zavarja, és érzi, hogy akkor nem ezzel a lánnyal kéne lenni, mert görcsöl a lánytól. Te is elég kemény típus vagy. Mondjuk Bak. Kitartó vagy, de kemény is, szüleidhez erősen kötődsz, úgy látom, kötelességednek érzed, hogy ápold őket, gondolom, és mások szexuális problémái nem érdekelnek, fel se fogod, nem igen szereted te a szexet.., de szerelmes típus sem vagy..., nem? Pedig a fiúknak a szex az élet veleje/lényege...sajnos...., no meg a kényelem, pénz..

 • 25 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 23

  !

  Na jó ez már azért durva amiket írsz! Tudtam én hogy ne adjam meg az e-mail címem. Ez igazán sértő rám nézve h komolytalannak tartasz és nem is ismersz!!! Hogy veszed ehhez a bátorságot???Papok és szektások a családban? Először normálisnak gondoltalak...de most már zaklatásnak minősül ez a vájkálódásod! Válaszolgattam mert így illik,de most már máson éld ki a nagy okosságod. Neked szerintem magaddal vannak problémáid! Ne nekem oszd az észt,mert ezt már nem kértem!
  Igen anyagias világban élhetsz,mert csak a lakást fújod örülj neki,ha neked van! Nem szeretnélek a való életben ismerni,mert baromi idegesítő lehetsz!

 • 24 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 23

  !

  Te 29 évesen nem vágysz saját lakásra? Ha jól értem, a szüleiddel élsz.

 • 23 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 22

  !

  Te már megint nagyon-nagyon hárítod az igazságot, dühbe jöttél, fáj, gyenge pont, ez a gyenge pont!!!
  Egyelőre, ha jól értem, a jegyességed igenis a ház-, lakáshiány miatt ért véget!!! Egy normális ember nem szereti az após, anyós mellett nyomni!!!

  Az is nagyon fontos, miért a testvérével él? Azt írtad, hogy az anyukája él, de rosszban vannak, az apukája él? Ugyanis aki (fél)árva vagy elvált szülők gyereke, egész másképp látja a dolgokat!!! Keserűbben!!!

  Az is fontos, hogy a testvére lány vagy fiú, ugyanis a fiúk rivalizálhatnak egymással, sokat bánthatják egymást, meg a választott párt is, legalábbis hát mögött, ha meg lány a testvér, ő is rivalizálhat, bánthat, nyírhatja a nőit is, és az is lehet, hogy túl kényelmes így, főz rá stb. és lehet, hogy idealizálja a lányt, s hozzá hasonlót fogadna csak el!!!

  Mivel te azt mondtad, nem ismered ezt a fiút, csak szeretnéd megismerni, ezért ne gondold, hogy akkora nagy baromság, amit írok a vallási gondokról/beállítódásról, ismerem a típust, ez a puszi az arcra, no szex neked nem gyanús? Csak vedd a fáradságot, és kérdezd meg a vallási meggyőződéséről, illetve a családjáéról! Én démonokra nem gondoltam, de most, hogy szóba hoztad, biztos, nem véletlen...! Miért pont ez jutott eszedbe? A te családod, nagyszüleid, őseid stb., nem voltak valaha szektások, és te? Esetleg vannak papok a családban?

  Te is rendbe akartad hozni a kapcsolatod, mégse ment...., és 9 év alatt sem sikerült stabilizálódni, akkor miért gondolod, hogy a fiúnak fog, ha egyszer nincs lakása??? Egy nőci se megy, hacsak nem a tesóba szerelmes, egy olyan házba lakni, ahol a tesóval is élne együtt, miféle élet az??? Elég komolytalan vagy!!! Hippi tanyára készülsz???

 • 22 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 21

  !

  A testvérével él,a barátnője a szüleivel és a testvérével..de miért ilyen lényeges jesszusom??Hagyjuk már ezt h enélkül sosem fog komolyat akarni senki..akkor ennyi erővel millióan lehetnének egyedül,mert szülővel élnek és nincs pénz lakásra. ezrek élnek anyóssal apóssal...ez egy nagy baromság!aki akar bárhol lehet szexelni. míg fiatal voltam szerinted ha bármelyik párom jött hozzám vagy én mentem valamelyikhez az utcán nyomtuk? mindenkinek van szobája!

  Ez a külföldre megyek h lakás legyen szöveg nekem nem kell...ezért ment tönkre a kapcsolatom is!
  Egy 26 éves fiúról van szó! Milyen impotenciáról beszélsz ???Meg szekta??Miről beszélsz egyáltalán?Te jó ég lehet h csak rendbe akarja hozni inkább a kapcsolatát mint én tettem anno..és már a végén démon űző lesz.

 • 21 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  Azt se tisztáztuk, hogy 9 évig voltál egy fiúval, menyasszony is voltál, hogy lett vége? Ki szakított, és miért? Mikor lett vége, pár hónapja?

 • 20 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 19

  !

  Ja, egy pici vagy nem pici impotenciával, potencia (merevedési) zavarral is kell számolni, ha ilyen régóta húzza az időt, de az impotencia is erkölcsi gátlás miatt van. Nem tagja szektának, vagy nem erősen, prűden vallásos családból jön?

 • 19 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 18

  !

  Gratulálok, ez az első letisztult, őszinte, zavartól mentes megnyilvánulásod, kitisztult az elméd! Ilyet neten még nem láttam, máshol se talán, hanem olyat mindig, ahol egyre jobban hazudnak, ámítják magukat. Ezért csillagot adok neked, nagyon gyors fejlődésre vagy képes! Megérte veled beszélgetni! Ám a magam számára is megérte, hisz tanítva tanulok én is, rájöttem én is fontos dologra. Továbbra is tabu a csillagjegyed?

  Egy sarkalatos problémát még kifelejtettem, pedig a legeslegfontosabb, hogy van-e neked, a fiúnak, a barátnőnek saját lakása, háza, illetve esély rá, ugyanis enélkül sosem fog komoly kapcsolatot kezdeményezni a fiú!!! A legnagyobb szorongás okozója ez egy fiúnál!!! Azt se írtad, hogy a szüleivel él a fiú?

  Az, hogy a filmnézés régebbi dolog, tudom, azt értettem, épp ezért írtam, hogy régóta húzódik ez a kapcsolódási kísérlet. Rágódtok rajta, egyrészt, mert gondolom, nincs hova menni saját fészekbe, hogy lehet így szexuális életet élni? , másrészt, megalkuvásnak érzem mindkét részről, hisz egyiken se vagytok igazán oda egymásért, de ezt már írtam korábban, csak nem válaszoltál rá, hogy miért akarsz megalkudni. Mert segít ügyintézni? Ez még kevés. Ha igazán oda van érted, hívott volna randira, nem csak úgy bejárogat hozzád, bókolgat néha, ez csak kiéhezettség.. Bár, mint említettem, a lakás gond miatt nem fog hívni rendes együttjárásra, de azt is tudom, hogy ha valaki igazán úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, erőre kap, hogy lakáshoz jusson, mondjuk, külföldi munkával.

 • 18 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 17

  !

  Hát lehet igazad van én ezt nem vitatom. Biztosan van valami,ami még a viszonyban tartja és azért kíváncsi lennék a valódi okára csak nyilvánvalóan én ezt soha nem fogom megtudni. A beszólogatós dolgot megint meg kell magyaráznom...nem úgy kötekszik,hogy szemét módon,hanem flört jelleggel. Szerintem az is közre játszik nála,h az anyjával nem jó a kapcsolata..
  A film nézés nem mostanában történt..hanem amikor nekem volt párom és neki nem....akkor ezek szerint nekem is súlyos problémáim lehetnek,ha benne maradtam évekig egy rossz kapcsolatban sőt....lehetett volna kiutam mégsem mertem meglépni sosem. :-)

 • 17 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 16

  !

  Sajnos, ki kell, ábrándítsalak. Az a férfi, aki nem mer kilépni egy pórázos létből, az igenis kihasználja a nőt, a nő is őt persze, papucsnak hívják. Nem mer kilépni, mert lusta, vagy/és szegény. Mindig csak szeretői szintekre menekül, vagy a másik típus/állapot a beszólogatós, szemétkedő, ítélkező, aki titkolja, hogy vágyik valakire, jobbra, és hol elégedettséget színlel a rossz kapcsolatról, hol meg panaszkodik, vagy a harmadik, akiről most szó lehet, próbálja magát hozzá szoktatni évek óta, hogy rossz kapcsolatban éljen, de úgy érzi, feszültséget levezetni kénytelen lesz szexelni, nem lát más utat, sokáig egy férfi se tévézik veled csak úgy, és igenis tőled várja a támadást, a jelek szerint, hisz őt lelkiismereti okok gátolják, vagy épp szorongás, voltaképp ugyanaz, de marad a másikkal. Ez alkati kérdés. Ha változásra lenne jel, az épp a kilépés lenne, a kezdeményezés egyértelműen, de ha hónapok óta húzódik a kilépés, meg évek óta az egy-két titkos randi, flörtölés, akkor anyagi oka van, vagy egyéb kényelmi, hogy nem lép. A megszokás nagy úr. Benned nem látja ezeket az esélyeket, amihez hozzászokott.., de a benne lévő feszültségekhez jó lennél...levezetni..., te nyilván nem veszekszel vele.., a párja igen.

 • 16 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 15

  !

  Igen tudom mit akarok,de nem minden áron...szeretném megismerni és el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot. De nekem is vannak tapasztalataim,amik arra késztetnek,h inkább messziről figyeljek és ne én tegyem az első lépést most már meg,hanem egy fiú...a volt kapcsolatomban állandóan nekem kellett bizonyítanom mindent minden téren.És mégsem értem el vele semmit csak a nagyon rossz dolgokat kaptam érte cserébe.
  Hát jeleket adott még ha nem is kezdeményezett soha..két éve mikor közelebb kerültünk volt is nálam kétszer is beszélgettünk sokat és filmet néztünk,de semmi nem történt. Még kis ajándékkal is kedveskedett. A munkaügyeimben segít sokat és ő segített az éven pl hozzájuttatni egy munkához is...bármi problémám van előre vesz a sorban és mindig segít. Akkor soha nem mondta ki h mit is szeretne,mert ugye volt kapcsolatom,ami akkor már a 8. évben járt,menyasszony voltam. Tudta jól,h milyen rossz a kapcsolatom,de inkább arra bíztatott ne hagyjak elveszni ennyi évet tegyük rendbe. És én is így gondoltam.
  Az más kérdés ,h nem jött össze végül is. Ő utána összejött azzal a lánnyal és az élet másfelé is sodort minket sokáig nem is beszéltünk.
  A nem ígér semmit dolog az én számból hangzott el nem ő mondta...én mondom azt h nem hiteget ne értsd már félre :-)
  Már hónapok óta szakítani akar a csajjal,de gyenge hozzá szerintem,de h igazat is adjak neked nem tudom a legpontosabb okát miért...
  Nem ő tartja pórázon a lányt,hanem a lány őt! Amit szintén nehezen visel el...szintén én sem tudom miért jó ez neki :-)

 • 15 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  Szerintem vakvágány egy olyan fiún gondolkozni neked, akivel kapcsolatban neked nem/sem számít (vagy igazán nem számít), hogy lesz-e kapcsolat. Miért nem olyannal foglalkozol, akinél számít? Mitől állt be ez a vakvágány, azaz megalkuvási kísérlet? Nála dettó..

 • 14 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  "Milyen általános jelei vannak", ha egy "fiúnak tetszik egy lány"- Ezt kérdezted, de független kérdés ez a mostani fiútól, hisz másnál se tudod nyilván, mi a biztos jel. Nem baj ez, ezt kutatja mindenki, aki nem akar vakon élni. Sosem volt ez egyszerű kérdés, mindenkinek más a véleménye is..., a szerelemről is, mi a jele a nőnél, mi a férfinál, meg arról is más a vélemény, ki az igazi, ki szeret igazán. Van híres író, aki szerint a nő a félszeg a szerelemben, a férfi a vakmerő, van, aki szerint meg a férfi a félszeg, a nő a vakmerő. Te nem ezekre keresel választ?

 • 13 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  Azt mondtam, szeret másokat kihasználni, s te most azt írtad, rövid pórázon tartja a barátnőjét, mindenről beszámoltatja. Engem igazoltál, nem összeesküvés, cselszövés elmélet ez, de nem is üldözési mánia! Itt se lennék, ha gyáva lennék, s mindenkitől idő előtt összerezdülnék, jó kivárós vagyok én, nagyon is. Te bírod a pórázt? Majd veled nem?
  Szevasz tavasz! Nem tudom, ismered ezt a mondást? Tavaszi ébredés.., rájönni valamire..., kipattan fejéből a szikra.., mint a tavaszi rügy, kipattan.. Megvilágosodás..

 • 12 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 11

  !

  Nem veszőt, vesszőt, -remélem, több hiba nincs, bocsánat!

 • 11 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 10

  !

  Két mondatnál rosszul tettem ki a veszőt, kijavítom:
  Tudod te egyáltalán, mit akarsz?
  Szerinted mire vagytok kíváncsiak?

 • 10 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 9

  !

  "ha úgy alakul lehet lesz köztünk valami, ha nem az sem baj" Tudod, te egyáltalán, mit akarsz?

  Ha ennyire semleges, ám mégis szimpatikus, miért kérdezed meg ország világ előtt, hogy egyáltalán vajon tetszel-e neki, meg, hogy kezdeményezés ez?

  Azt írtad, hogy most tudtad meg, hogy 4 éve tetszel neki , de az is kiderült számodra, hogy kezdeményezett-e vagy sem? Ő mit akar? Ad az arcodra puszit, de nem hív randira... Talán hív randira, talán nem..? Mitől függ? Előbb puszi, aztán gondolkodás? Előbb szex, aztán...

  Akkor benned lezárult ez az egész kérdéskör, már mindent értesz? Egyelőre ennyit tudsz akkor, hogy tetszel neki, de nem ígér semmit. Szerinted, ha tovább beszélgettek, meg fog változni? Annak ellenére, hogy neked elég semleges, mi lesz köztetek..

  Nem él együtt a barátnőjével, akkor kivel él együtt? Egyedül él? Szüleivel él?

  "Azt is tudja h a jelenlegi kapcsolata nem tart már soká. Nem is hiteget semmivel.." Honnan tudja, hogy nem sokáig tart a kapcsolat? Mitől függ?

  Szerinted miért bókol egy férfi, még ha nem is folyton, csak néha?
  "Egy kis bizalmat mindenki megérdemel.." Meg, ha megérdemli. Ha adsz bizalmat annak ellenére, hogy nem akar tőled semmi komolyat, akkor ebből tényleg csak szex lehet. Én nem vagyok üldözési mániás, csak tapasztalt. Aki időt szán arra, hogy veled sétáljon, beszélgessen, levelezzen, beszólogasson, vagy épp bókoljon, de nem akar semmi komolyat, szerinted mit akar?
  "Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel.." Nem egyszerű kérdés ez, ha feltetted, neked nem az legalábbis! Össze kellene írnod, mit tudsz eddig róla, mert egyre kavarsz, bonyolítasz, azt sem tudni, miért, hisz nem vagy oda érte. Csak kíváncsi vagy, vagy mi... Pont olyan vagy mint a fiú, csak kíváncsi, de folyton visszalép. Szerinted, mire vagytok kíváncsiak?

 • 9 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 8

  !

  Én is szoktam kombinálni,de ez már üldözési mánia nálad. Ne haragudj meg :-/ egy szóval nem mondtam,h függök tőle,egy szóval nem írtam,hogy várok rá addig amíg ott hagyja a lányt! egy szóval nem írtam azt sem,hogy ő minden áron kell nekem és ezért mindent megteszek. Mint mondtam,ha úgy alakul lehet lesz köztünk valami,ha meg nem az sem baj.
  Nem kis koromtól,hanem azóta mióta egy helyen dolgoztunk. Ez 4 éve volt. Nekem volt valakim. Aztán két éve is volt valakim,amikor közeledtünk egymás felé,de az égvilágon semmi nem történt köztünk! Inkább elkerültem,h a romokban heverő kapcsolatomat rendbe hozzam. Ő akkor szabad volt,de mégsem szakítottam az akkori párommal. Most miért várnám ezt el tőle? Én sem azért közeledtem felé anno akárhogy ragozod,mert szerettem volna kipróbálni szexuálisan. Mindig is érdekelt,mindig is tetszettünk egymásnak, de sosem volt a 4 év alatt olyan időszak,amikor mindketten szabadok lettünk volna.
  Sosem mondtuk ki egymásnak konkrétan ezt,de amikor ez kiderült 1-2 hete onnantól kezdve keresett minden nap igen...ő magától nem én őt. Én nem akarok bekavarni,nem akarom,h miattam szakítson ha akar,hanem ha megteszi maga miatt tegye.
  Nem én akarok lenni az ok!
  Otthon..biztos kényelem...nem él együtt a barátnőjével,sőt a lány nem is dolgozik fiatalka még...pórázon van tartva,minden percéről be kell számolnia. hogy miért jó ez neki még mindig azt nem tudom pedig ő mondta,h nem jó...én nem élhetek helyette :-)
  Miért kellene félnem a közelében? ez jó nagy hülyeség :-D Semmilyen csábításról nincs szó egyszerűen szimpatikusak vagyunk egymásnak amit mindketten tudunk. Azt is tudja h a jelenlegi kapcsolata nem tart már soká. Nem is hiteget semmivel,h ez és ez lesz,soha nem is tette. Barátkozunk,beszélgetünk néha és nem tervezgetésről h ez és ez lesz és mikor.. :-)
  Halmozott bókok...szó nincs ilyenről..az h most néha megjegyzi,h csinos vagyok nem hiszem h rögtön arra utalna,h mikor tud ágyba vinni. Nem pedig minden szavában zeng rólam ódákat. Felismerem azért az ilyet hidd el nem vagyok már 16 éves tini...

  Semmi nem fog köztünk történni ezt a magam nevében állíthatom addig,amíg neki van párja. Ha esetleg úgy alakul,h egyedülálló lenne majd elválik alakul e valami kettőnk között.
  Azért kapott mosoly jelet a burok,mert volt szerencsém tapasztalni,h mást is hittem szent embernek,akiben vakon megbíztam aztán megütöttem a bokám...ezért óvatos vagyok...ennyiről szól az egész jézusom :-D nem izgat szexuálisan!!
  Egyébként nem lehet az,hogy létezik ilyen ember valóban,mint amit írtam? Egy kis bizalmat előre mindenki megérdemel,de nem ész nélkül. Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel,de úgy érzem ebben már lassan az összes cselszövés előjön :-/

 • 8 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  Szeret másokat kihasználni, lusta =lelki beteg, de cserébe ad, nyújt is valamit, lehet, hogy épp olyat, amire szükséged van, ettől olyan megtévesztő, csábító, ezért függésben tarthat, de nem haladsz igazán vele, hisz nem az igazi, csak jobb a semmitől, ezt a rést lovagolja meg, mert van szeme, hogy te miben vagy gyenge.

 • 7 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  Magyarán lelki, testi szemetesláda lennél neki Csak és Mindig!

 • 6 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 5

  !

  Kicsi korodtól tetszel neki, s most épp szabad vagy, ő mégse szakít a barátnővel. Akárhogy ragozod, csak szeretne kipróbálni szexuálisan, ugyanis a komoly kapcsolatba nem fér bele a kettős élet. Folyton bókol, de foglalt. Régen ezt csapodárnak hívták. Azt se értem, hogy ha sose éreztél vágyat, hogy te is keresd, mikor ő már kezdeményezett, most akkor miért? Ebben írod, amit nem értek: "Mikor ez kiderült onnantól kezdve......" Az derült ki, hogy tetszel neki gyerekkorod óta? Neked is tetszett mindig is?

  Azt kérdezted alapvetően legelőször, hogy mi a jele, hogy tetszel egy fiúnak.
  A jó kérdésben benne van a válasz, s a jó kérdés az, hogy mi az egyértelmű jele, hogy tetszel. A válasz az, hogy EGYértelmű a jele, nem hagy KÉTséget benned, hogy vajon, mit is érez. A kétséget épp az okozza, hogy nem akar járni veled. Akkor szerinted mit akar?
  Otthon biztos anyagiak, kényelem várja, nem dobja el érted... Tetszik az ilyennek mindenki..., csak téged még nem próbált ki.
  Ugye félsz a közelében, de csábító is? A beszélgetés nem mindig jele a szeretetnek a fiúknál (se), lehet az előjáték, csábító szándék jele (költői lelkű, nőgyűlölő, önsajnáló Don Juan), ha ravasz, okos, s mivel halmozott bókokról van szó, tuti, hogy nem komoly. Ha tényleg jólelkű, vagy ahogy írod, jóravaló, segítőkész lenne, nem biztosítaná be magát egy másik nővel a háttérben.


  Tehát 3 típus van, ha tetszel valakinek:
  1. Komoly kapcsolatot akar, nem hagy kétséget benned, nem gyanús.
  2. Csak szexet akar, és jelzi.
  3. Csak szexet akar, de ravaszul álcázza komoly kapcsolati szándéknak, de kétséget hagy hátra benned.


  Szóval, összegezve, tetszel neki, de nem vagy eléggé szimpatikus, ez meg egyet jelent, szexet..., feszültség, tanácstalanság, életválság elleni, illúziókergető, hamis gyógyírként.

  Mindenkinek kell a szimpátia is a tartós kapcsolathoz, nem elég, hogy jól néz ki, szépen mosolyog, szépeket mond, sétál velünk, beszélget. Szimpátia az, hogy nem gyanús, azaz nem érzékeli a tudatalattink, hogy nem passzolunk, ezért nincs elég szeretet.

  Azt se értem, hogy miért kapott mosolygó jelet az, hogy jóravaló, de lehet, hogy van a burok alatt más is. Téged nem zavar a veszély? Szexuálisan izgat? Milyen jegyű vagy? És ő?

  Az se jó jel, ha mindenki szereti, ez is gyanús, hogy jól tud helyezkedni, de konfliktuskerülő, azaz nem őszinte ember típus. A feszültségeket az ilyen pl. szexben éli ki.

 • 5 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 4

  !

  Szerintem itt is meglehet beszélni bármit azért van ez az oldal,van hely.. :-) Azóta tovább haladt a dolog betaláltam nála egy kérdéssel és kiderült már azóta tetszem neki mióta ismer csak volt párom aztán neki lett...annak idején én sem hagytam ott az akkori párom miatta most nem is várom el,h miattam rögtön dobja a barátnőjét. Mikor ez kiderült onnantól kezdve napi szinten kivétel nélkül minden nap ő keresett én egyszer sem...Többször kifejezte a tetszését,bókolt és nem durván minden áron a szexre utalva. Sajnos saját tapasztalatom is,h ma már senkiben nem lehet megbízni,de őt ismerem láttam felnőni és az évek alatt,h milyen a párkapcsolataiban. Egy kis községben élünk,ahol minden kiderül csak idő kérdése és őt szeretik az emberek,mert jóravaló fiú és nagyon segítőkész stb stb stb... persze előfordulhat,h a burok alatt van még más is :-) Nekem több mint egy év kellett h a 9 éves kapcsolatomat lezárjam nagyon is jól tudom nem egyszerű elengedni a másikat így nem is ítélkezem felette. Ha úgy alakul és szeretne komolyan velem lenni keres majd és idővel szabad lesz..ha meg nem...az is az ő döntése és nem fog úgymond földhöz vágni. Az is előfordulhat igen,amit te állítasz és köszönöm is az észrevételed,de mint írtam a tapasztalataim alapján nagyon is pályán van a szemem azóta és bármi gyanusat észlelek hidd el már lépek is tovább!

 • 4 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve | válasz erre: 3

  !

  Szia!
  Egy email címet kaphatnék?
  Ha valaki nem egyértelmű veled, akkor csak szexet akar, ez a helyzet, csak ő rejti ezt, hisz van, aki csak szexet akar, és azonnal jelzi.
  A rossz lelkiismeret bénítja, húzza az időt. Még nem is szakított a barátnőjével.. Magán kívül nem sajnál ő senkit... Veszélyes, ravasz, bosszúálló.

 • 3 A kérdező mondta 7 éve | válasz erre: 2

  !

  Igen itt vagyok.

 • 2 Petúnia Jó válaszadó mondta 7 éve

  !

  Kedves Kérdező!
  Itt vagy még?

 • Dr. C. Molnár Emma

  1 Dr. C. Molnár Emma Jó válaszadó mondta 7 éve


  Kedves Kérdező!
  Javaslom, hogy ne akarja átvenni a kezdeményezést. Várja ki, hogy ez a férfi érdeklődik-e avagy csak örült, hogy Önnel tud jókat beszélgetni. A kedvessége még nem szerelmi vallomás!
  Üdvözlettel: DR. C. Molnár Emma • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.