kérdezte: Anonim 1 éve

Dilemma

Nem is tudom hol kezdjem
A nevem Róbert.
Szóval egyetemen megismertem egy csodálatos szőke lányt, Adriennt és oly hatással volt rám hogy ma sem tudom kiverni őt fejemből. Akkoriban párja volt, nem ismerkedhettem vele részletesebben. Pedig kedves, aranyos és csodálatos anyja lenne gyerekeinknek. Ha lennének. Azóta is egy élmény ha vele találkozok. Néha álmodok róla. Mindig elrohan! Nem tudom miért! Igaz hogy elfoglalt nő, de akkoris juthatna erre 5 perce nem?
Kedves, rendes vagyok vele. Nem akarok azonnali szexet - első a megismerés, a szerelem nálam. Én nagyon tisztelem őt!
Van még két lány a fejemben.
A második Pamela.
A boltban futottam össze vele. Lehengerelt. Igazi szexuális atombomba. Sajna a távolság és apám miatt nem igazán szökkent szárba semmi. :( pedig kedves, rendes volt velem. És kihívó és szexi. És bár nem vagyok olyan, de őróla tényleg a Szex jut eszembe - azonnal. Apám nem szereti... Mert roma és fejébe vette hogy egyszer átverte
Pamela átment a másik boltba. Ritkán látom.
Pedig jó lenne. Fáj a szívem. Rajongással nézett rám. Sokáig ő kezdeményezett - szégyenemre -> azt nekem kell mint férfinak!
A harmadik Anna.
Ő igazi komoly lány. Komoly, magabiztos randira hívtam. De kosarat kaptam! Valami olyasmit emlegetett: Kevés a pénz hozzá.
Ez teljességgel felborított engem. Ráadásul minden nap találkozom vele. Így még fájóbb a seb!
Szóval az alábbi kérdések merültek fel bennem:
- melyiknek vallják szerelmet?
- Melyiket vegyem feleségül?
- Melyiket hívjam randira?
Már kezdek idősödni. Nem való nekem ez a magány. :(
Miért történik ez velem?
Talán nem érdemlem ki a szerelmet? Nem elég hogy kifogyok a kérdésekből? Nem vagyok lerohanós típus! Másnak ilyenkor gyereke van! Nem is egy! 37 vagyok.
Mit tegyek? Az udvarlásos fázis egyre görcsösebben megy. Belefásultam...
Kérem válaszoljon mert kezdek becsavarodni és nem értem hogy, hogyan és miért működik a világ.
Számomra ez a három lány EGYÜTT jelenti a Nőt. Egybe.
Egyiket se igazán tudom kiverni a fejemből.

Válaszát köszönöm: Róbert!
U.i : A választ tudná az e-mail címemre küldeni, privátba?

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Bibók Bea

  1 Bibók Bea Jó válaszadó mondta 1 éve


  Kedves Róbert!
  Nem látom az email címár, így itt tudok válaszolni.
  Ön 37 éves, és még talán nem volt párja, ezt érzem a leveléből. talán az édesapjával él. Azt nagyon fontosnak érzem, hogy észreveszi a nőket és felfedezi bennük azt, amik szerethető. De mindenképpen óvom attól, hogy ennyi impulzus, benyomás alapján akarjon feleséget választani. A döntést nem itt és most kell meghozni. A megismerés egy folyamat, amit el kellene kezdeni. ilyenkor néhány benyomás alapján alkotunk véleményt, ami ne fedi a valóságot, hiszen kevés konkrét információn van a másikról, ezért a fantáziánk kiegészíti azokat, és egy csomó dologban csak a képzeletünkre hagyatkozunk.
  A képzelet azonban nem egyenlő a valósággal.
  Úgy érzem, hogy fontos lenne eljönnie egy személyes beszélgetésre, ha Ön is úgy érzi. 37 éves, és úgy tűnik nekem, mintha az édesapja kicsi fia lenne. Ön egy önálló férfi, aki önálló döntéseket hoz, és vállal felelősséget. nem az apjának kellene, hogy megfeleljen a nő, hanem Önnek. Meg kellene tanítania az édesapjának, hogy Ön már nem kamasz fiú, akit óvni kell.
  Jól írja, kedves Róbert, hogy ilyen idősen már sok esetben gyerek és családja van a férfiaknak, de ez nem törvényszerű. Azonban fontos látni, hogy ahhoz, hogy odáig eljusson, képesnek kellene lennie lépéseket tenni, és nemcsak ábrándozás szintjén.
  Azt érzem, ebben kellene Önnek segítség, és ha Ön is így látja, én várom szeretettel a rendelésemen.
  Üdv:
  Bibók Bea
  Szexuálpszichológus
  Szexuálterapeuta
  Szextanácsadó
  Párkapcsolati tanácsadó
  30-9345-094
  www.pair-re-pair.webnode.hu


Új válasz