Szakértőink

Dr. Kardos Zsuzsanna

Dr. Kardos Zsuzsanna

Csecsemő és gyermekgyógyász

Kérdezni szeretnék

Motto

„Az ember nem lehet meg egészség nélkül.”

Dr. Kardos Zsuzsanna

Bemutatkozás

Köszöntöm az Olvasót!

Dr. Kardos Zsuzsanna csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos vagyok. 1982-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Tanulmányaim utolsó két esztendejében már tudtam, hogy gyermekgyógyász szeretnék lenni. Végzés után a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinikájára kerültem, és ott tettem le a szakvizsgát. Ezután született két fiam, András és Zoltán, akik megtanítottak rá, hogy a fiatal édesanyák mennyire támogatásra szorulnak. 1989 óta házi gyermekorvosként dolgozom Budapesten, a XIII. kerületben. A házi gyermekorvosi gyakorlat rávezetett, hogy felismerjem, a gyermekek egészségének megőrzéséhez az orvostudomány gyorsan bővülő ismeretanyaga mellett, milyen fontos az azt kiegészítő tradicionális szemlélet. Ezért szereztem homeopátiás terapeuta és akupunktúrás képesítést is. E mellett, iskola-egészségtani és ifjúságvédelmi szakvizsgát is tettem.

A háziorvosi rendelésen bizony előfordul, hogy kevés idő jut egy betegre, és nincs lehetőség minden kérdés megbeszélésére. Ezért ezúton arra bíztatom az Olvasót, hogy ne habozzon és tegye fel azokat a kérdéseket, amelyekre nem jutott idő.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.