Szakértőink

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Válás és más vagyoni perek szakértő, Vállalkozás perek, építési perek kiváltása, Családon belüli permegelőző egyezségek szakértője

Kérdezni szeretnék
  •  http://eumediator.5mp.eu
  •  06-305-992-842
  •  Mediátor továbbk. kiemelt szakértő-oktató CERI Közép-európai Fogyasztóvédelmi Műhely

Motto

„A vitában, perben a másik fél is sérül, a vele való együttműködés a titok.”

Pásztor Klára

Bemutatkozás

Bírósági perek alóli mentesítés, bírósági perek kiváltása a fő terület gazdasági perek, vállalkozók pereinek eseteiben!

Néhány szó arról a sokéves kapcsolatról, amely a civil és szakmai munka, gazdasági károk, vállalkozások közötti viták összefonódását jelentette számomra.


Hosszú éveket dolgoztam az egészségügyben, az oktatásban, a jogi szolgáltatások ügyfélszolgálati tevékenységében, bírósági perek kiváltásában a gazdasági társaságok érdekében.

A betegjogi képviselet szabadpiaci megjelenésének elősegítése célom, amelyhez további ismeretek megszerzését is felvállaltam.

A médiatörvény körüli Európa szerte kialakult viták nyilvánvalóvá tették a médiahasználók, a médiafogyasztók jogvédelme kiemelt feladattá válik Magyarországon.

Igazságszolgáltatás - ADR gazdasági jogvitarendezés - Egészségügyi szolgáltatások - Építési és vállalkozói károkozásos perek területe a tevékenységem színterei.

Jelenleg az MFPÉE elnökeként,
a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ vezető betegjogi jogvédőjeként aktívan találkozom a magyar gazdaság szereplői vitáival és a magyar állampolgárok jogsérelmeivel több területen.

Fontosnak tartottam 2005 óta a mediatorok elméleti és gyakorlati képességeinek fejlesztését és bemutatását művészhallgatók és jogász,pedagógus hallgatók számára.
Ezt folytatom, amikor a mediátor továbbképzésben szakértő-oktatóként vállalok munkát.


Új racionális szakmai hullám indult el a jogviták rendezésében, amelynek munkatársaimmal, részesei vagyunk.


A szakértői oldalam tartalmát mindenkor a CERI Közép-európai fogyasztóvédelmi műhelye és az MFPÉE - MAGYAR FOGYASZTÓK ÉS ÜGYFELEK PATRIÓTA ÉRDEKVÉDELMI ÉS ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ EGYESÜLETE nemzetközi szakmai gárdájával közösen fogom vezetni, de személyes közreműködéssel készítem el annak érdekében, hogy ezen szakmai oldal olvasói a szakmai újságíró gondolatain túl, megismerhessék fiatal és idősebb jogász és más szakmák, szakértők gazdasági perek kiváltásában, jogviták rendezésében aktívan feladatot vállaló civil személyiségeit.
A vállalkozásokat érintő jogviták, munkaügyi perek stb. esetében lehetőséget tudok biztosítani Győrben és Budapesten személyes problémafeltáró konzultációra.


Várom minden olvasó és károsult érdeklődését!


Vállalkozással összefüggő peres ügyekben, kárügyekben előzetesen telefonon a 06-305-992-842 ügyfélfogadó számon, majd személyesen.


A vitás ügyek, károk esetében minden dokumentációt hozzanak magukkal.


Pásztor Klára
Kiemelt Jogvédő
Gazdasági reálmediator, közvetítői-oktató,betegjogi képviselő


MFPÉE -
MAGYAR FOGYASZTÓK ÉS ÜGYFELEK PATRIÓTA ÉRDEKVÉDELMI ÉS ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ EGYESÜLETE Elnöke

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.