Szakértőink

dr. jur. Pásztor Klára

dr. jur. Pásztor Klára

Válás és más vagyoni perek szakértő, Vállalkozás perek, építési perek kiváltása, Családon belüli permegelőző egyezségek szakértője, Házépítés permegelőzés, telek viták

Kérdezni szeretnék
  •  http://eumediator.5mp.eu
  •  06-305-992-842
  •  Mediátor továbbk. kiemelt szakértő-oktató CERI Közép-európai Fogyasztóvédelmi Műhely

Motto

„A vitában, perben a másik fél is sérül, a vele való együttműködés a titok.”

dr. jur. Pásztor Klára

Bemutatkozás

Bírósági perek alóli mentesítés, bírósági perek kiváltása a fő terület gazdasági perek, vállalkozók pereinek eseteiben!

Néhány szó arról a sokéves kapcsolatról, amely a civil és szakmai munka, gazdasági károk, vállalkozások közötti viták összefonódását jelentette számomra.

Hosszú éveket dolgoztam az egészségügyben, az oktatásban, a jogi szolgáltatások ügyfélszolgálati tevékenységében, bírósági perek kiváltásában a gazdasági társaságok érdekében.

A betegjogi képviselet szabadpiaci megjelenésének elősegítése célom, amelyhez további ismeretek megszerzését is felvállaltam.

A médiatörvény körüli Európa szerte kialakult viták nyilvánvalóvá tették a médiahasználók, a médiafogyasztók jogvédelme kiemelt feladattá válik Magyarországon.

Igazságszolgáltatás - ADR gazdasági jogvitarendezés - Egészségügyi szolgáltatások - Építési és vállalkozói károkozásos perek területe a tevékenységem színterei.

Jelenleg az MFPÉE elnökeként,
a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ vezető betegjogi jogvédőjeként aktívan találkozom a magyar gazdaság szereplői vitáival és a magyar állampolgárok jogsérelmeivel több területen.

Fontosnak tartottam 2005 óta a mediatorok elméleti és gyakorlati képességeinek fejlesztését és bemutatását művészhallgatók és jogász,pedagógus hallgatók számára.
Ezt folytatom, amikor a mediátor továbbképzésben szakértő-oktatóként vállalok munkát.


Új racionális szakmai hullám indult el a jogviták rendezésében, amelynek munkatársaimmal, részesei vagyunk.


A szakértői oldalam tartalmát mindenkor a CERI Közép-európai fogyasztóvédelmi műhelye és az MFPÉE - MAGYAR FOGYASZTÓK ÉS ÜGYFELEK PATRIÓTA ÉRDEKVÉDELMI ÉS ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ EGYESÜLETE nemzetközi szakmai gárdájával közösen fogom vezetni, de személyes közreműködéssel készítem el annak érdekében, hogy ezen szakmai oldal olvasói a szakmai újságíró gondolatain túl, megismerhessék fiatal és idősebb jogász és más szakmák, szakértők gazdasági perek kiváltásában, jogviták rendezésében aktívan feladatot vállaló civil személyiségeit.

A vállalkozásokat érintő jogviták, munkaügyi perek stb. esetében lehetőséget tudok biztosítani Győrben és Budapesten személyes problémafeltáró konzultációra.

Várom minden olvasó és károsult érdeklődését!

Vállalkozással összefüggő peres ügyekben, kárügyekben előzetesen telefonon a 06-305-992-842 ügyfélfogadó számon, majd személyesen.

A vitás ügyek, károk esetében minden dokumentációt hozzanak magukkal.


dr. jur. Pásztor Klára
Kiemelt Jogvédő
Gazdasági reálmediator, közvetítői-oktató,betegjogi képviselő


MFPÉE -
MAGYAR FOGYASZTÓK ÉS ÜGYFELEK PATRIÓTA ÉRDEKVÉDELMI ÉS ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ EGYESÜLETE Elnöke

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.