Szakértőink

Székelyhidi Ágnes

Székelyhidi Ágnes

Személyiség és sorselemző

  •  -
  •  30/9963183
  •  Nincs megadva

Motto

„Jósolni annyit jelent, megmondani, mit tégy, hogy jó legyen Neked, és ne rossz! ”

Székelyhidi Ágnes

Bemutatkozás

Székelyhidi Ágnes vagyok, személyiség-, és sorselemző.
A rendelkezésemre álló eszközökkel (asztrológia, számmisztika, Tarot) igyekszem a hozzám fordulóknak segítséget nyújtani, kiutat találni egy nehéz élethelyzetből. Az a hihetetlen szerencsém, hogy a munkám, a hivatásom és az életfelfogásom egybeesik. Szeretem az embereket, szeretem a munkámat, és szeretem a kihívásokat. Célom, hogy terjesszem, átadjam azt a felismerést, miszerint „minden probléma megoldása bennünk van, csak kicsit befelé kell figyelni, és megtaláljuk azt”.

Ez a fajta elhivatottság ösztönöz arra, hogy írjak. Eddig 4 Számmisztika könyvem jelent meg (legutóbbi 2020 júliusában).
Az nlc-n szakértőként írok cikkeket 2007 óta.

Az asztrológia szerintem az „Élet Kressze” = segít a tájékozódásban, legyen szó önismeretről, életútról, döntésekről, vagy várható tendenciákról. Valóban úgy működik, mint a Kresz = ismerve a szabályokat, dönthetünk például úgy, hogy átmegyünk a piros lámpán tudva, hogy sokat kockáztatunk (ez a szabad akarat). Utána nem reklamálhatunk, ha elüt minket egy nagyobb jármű. Vagy dönthetünk úgy is, hogy megfogadjuk a tanácsot, és megvárjuk, míg zöld jelzést kapunk valamely lépésünk megtételéhez!...

2016-ban alapítottam saját asztrológia iskolámat, az ASZTROLÁMPÁS-t. Egyre többen tanulják az asztrológiát, mert érteni, sőt használni is szeretnék ezt az ősi tudást.

A Számmisztika az asztrológia „kistestvére”. A Számmisztika elsősorban az önmegismerés rögös útján mutat irányt. De nemcsak saját magunk feltérképezésében segít, hanem a környezetünkben élő emberek elfogadásában és tolerálásában is. Ez önmagában már a konfliktusaink 90%-át meg is szünteti. Jó arány, ugye?

A Tarot egy régi időkből fennmaradt kártya, melyet magas spirituális kifejező értéke miatt meditációra is használnak. Fő szerep mégis inkább a jóslásé.
"Az igazi „Jós” nem azt mondja meg, hogy mi lesz veled, hanem azt, mit tégy, hogy jó legyen az, ami majd lesz.” - írja Müller Péter

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.