Szakértőink

Székelyhidi Ágnes

Székelyhidi Ágnes

Személyiség és sorselemző

  •  -
  •  30/9963183
  •  Nincs megadva

Motto

„Jósolni annyit jelent, megmondani, mit tégy, hogy jó legyen Neked, és ne rossz! ”

Székelyhidi Ágnes

Bemutatkozás

Személyiség-, és sorselemző vagyok. Ehhez 3 eszközt használok: az asztrológiát, a Számmisztikát, és a Tarot-t. Az utóbbi kettőt tanítom is 10 éve.
Legutóbbi könyvem, a Számmisztika III. 2006 decemberében jelent meg.
Az asztrológia szerintem az „Élet Kressze”. Segít a tájékozódásban, legyen szó önismeretről, életútról, döntésekről, vagy várható tendenciákról. Valóban úgy működik, mint a Kresz: ismerve a szabályokat, dönthetünk például úgy, hogy átmegyünk a piros lámpán tudva, hogy sokat kockáztatunk (ez a szabad akarat). Ekkor nem reklamálhatunk, ha elüt minket egy nagyobb jármű! Vagy dönthetünk úgy is, hogy megfogadjuk a tanácsot, és megvárjuk, míg zöld jelzést kapunk valamely lépésünk megtételéhez!...
A Számmisztika az asztrológia „kistestvére”. A Számmisztika első sorban az önmegismerés rögös útján mutat irányt. De nemcsak saját magunk feltérképezésében segít, hanem a környezetünkben élő emberek elfogadásában és tolerálásában is. Ez önmagában már a konfliktusaink 90%-át meg is szünteti. Jó arány, ugye?
A Tarot egy régi időkből fennmaradt kártya, melyet magas spirituális kifejezőértéke miatt meditációra is használnak. Fő szerep mégis inkább a jóslásé.
\"Az igazi „Jós” nem azt mondja meg, hogy mi lesz veled, hanem azt, mit tégy, hogy jó legyen az, ami majd lesz.” Írja Müller Péter

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.