Szakértőink

Szepesi Krisztina

Szepesi Krisztina

IPL szőrtelenítési tanácsadó

Motto

„IPL? Döntsön jól!”

Szepesi Krisztina

Bemutatkozás

Szepesi Krisztina vagyok a Tangea vezető tanácsadója és oktatója.
Az IPL tartós szőrtelenítés és bőrregenerálás modern technológiáit Németországban sajátítottam el.
Számtalan kezelés, oktatás, szakmai workshop és külföldi tanulmányút tapasztalataival, remélem, hasznos tanácsokkal szolgálhatok Önnek.
Tudom, szinte lehetetlen a megannyi „biztos és garantált sikert” ígérő szépészeti eljárások között kiigazodni, legyen az lézeres vagy IPL (villanófényes) szőrtelenítés, bőrregenerálás (bőrfiatalítás) vagy más szépészeti megoldást ígérő kezelés.
Ezeknél a kezeléseknél fontos lenne, hogy ne csak a kezelési ár alapján döntsünk, mert ma már minden területen igaz, hogy "olcsó húsnak híg a leve", de itt különösen, mivel nem mással, mint a bőrünkkel "játszanak" kezelés közben!
Számos oktatást és előadást tartottam már az IPL tartós szőrtelenítés és bőrregenerálás témakörében és azt vettem észre, hogy legtöbbször még a kozmetikusok sincsenek tisztában azzal, hogy az IPL gépek között milyen óriási különbségek vannak, a vendégekről már nem is beszélve...
Fontos tudni, hogy a kezelés hatékonysága és eredményessége elsősorban az alkalmazott gép technológiájától és a kezelőszemélyzet szaktudásától függ. De mit tegyünk, ha ezt mi magunk nem tudjuk megállapítani és eldönteni? Hagyatkozzunk a kozmetikus meggyőzőképességére, és mindent higgyünk el neki, vagy egy kicsit járjunk utána az igazságnak? Döntsenek Önök!

Ha bármilyen kérdése, esetleg kételye van a tartós szőrtelenítés vagy bőrregenerálás területén, forduljon hozzám bizalommal.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.