Szakértőink

Tóth Mihály

Tóth Mihály

Ceremóniamester

Motto

„Csak olyat vállalj, amiről úgy érzed, te vagy, ami rólad szól!”

Tóth Mihály

Bemutatkozás

Te vállalkoznál arra, hogy kiállsz villámhárítónak egy hatalmas zivatarba?
Nekem az esküvőkön ugyanis pontosan ez a munkám: felismerni a jeleket és megelőzni a problémákat. Kedvesen, mosolygósan és sokkal inkább a háttérből, mint szóvivőként.

Ceremóniamesterként három "üzemmódot" várnak el tőlem (főleg menyasszonyok):
- pásztor
- műsorvezető
- konspirátor

Hiszen kell valaki, aki "terelgeti" a násznépet, kell valaki, aki "megmondja mi lesz" és kell valaki, aki "elintézi", hogy minden jókor a jó helyen legyen.

Az elmúlt kilenc év alatti 260 esküvő "villámfényében" mondom: Talán nincs olyan helyzet, amire ne lenne legalább egy jó megoldás. Éppen ezért kérdezz tőlem bátran. Válaszként gyakorlati és működő megoldást fogsz kapni, nem általánosságokat.

A Nők Lapja Cafe blogomban heti rendszerességgel írok olyan kérdésekről, amit még a készülődés ideje alatt érdemes végiggondolni. Főleg "Ne"-vel kezdődő mondataim amolyan elektronikus sorvezetőként igyekeznek az ésszerűség néha nagyon szűknek tűnő ösvényén tartani. Meg is kapod az elsőt most: "Ne fogadd el senkitől, hogy ÍGY KELL! Csak olyasmit vállalj be, amiről úgy érzed, hogy Te vagy, hogy rólad szól. És néha kérdezd meg a kedvesedet is :)"

Várlak a blogban, a kérdezz-felelek rovatban és a fórumban!

Ja... és el ne felejtsem: gratulálok - nagy dolog, hogy összeházasodtok!


Tóth Mihály ceremóniamester oldala >

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.