Szakértőink

Dr. Yu Funian

Dr. Yu Funian

Akupunktőr

Motto

„Szeretek jót tenni az emberekkel, mert cserébe ők is ezt teszik.”

Dr. Yu Funian

Bemutatkozás

Dr. Yu Funian a nevem, hagyományos kínai orvos és belgyógyász vagyok. A Harbinban található Heilongjiangi Kínai Hagyományos Orvosi Egyetemen diplomáztam 1983-ban, ezután klinikai orvosként, majd főorvosként dolgoztam, és 1990-ben phD fokozatot szereztem. 1992-ben érkeztem Magyarországra, már több, mint 15 éve itt praktizálok. A Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesületének elnökeként hiszem, hogy az európai és keleti orvoslás egymással karöltve tud igazán kimagasló eredményeket elérni. Mindemellett nagy hangsúlyt kell kapnia az egészséges életmódnak mindennapi életünkben, mert a betegségeket megelőzni sokkal könnyebb, mint a már kialakult problémával megküzdeni, különösen, ha az évek óta tart. Ezért gyakorlom a belső stílusú kínai harcművészet két válfaját is tanítványaimmal, a Tai Chi Quant és Ba Gua Zhangot.
A rendelőmben használatos természetes gyógymódok a következők: akupunktúra, moxibúció, köpölyözés, masszázs, hagyományos kínai gyógynövények, tornagyakorlatok. A gyógynövény készítményekkel kiegészített akupunktúrás kezeléseknek az európai gyógyszerekkel ellentétben nincsenek káros mellékhatásaik. Tanácsaimmal szeretném segíteni a magyar embereket, hogy hosszú, kiegyensúlyozott, egészségben eltöltött boldog életet tudhassanak magukénak.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.