Szakértőink

Török Tamás

Török Tamás

  •  -
  •  Nincs megadva
  •  Nincs megadva

Motto

„Nincs megadva”

Török Tamás

Bemutatkozás

Török Tamás vagyok, a DOTE Egészségügyi Főiskolai karán végeztem 1998-ban.

Manapság sokat és sokszor hallunk a Candida albicans nevű gomba által okozott fertőzésekről.
Felelőssé teszik ezt a gombát szinte minden bajért, mint például a fáradékonyság, hőemelkedés, allergia, izzadás, menstruációs zavar, izületi panaszok, impotencia, meddőség kialakulásáért. Nőgyógyászok, természetgyógyászok foglalkoznak ennek a fertőzésnek a kimutatásával, kezelésével.

Mivel egy komoly népbetegségről van szó, ezért fontos, hogy mire is figyeljünk oda ezzel a fertőzéssel kapcsolatban. Sok mende-monda terjed ezzel a gombával kapcsolatban!
A betegség oka, kialakulása, jelentkező tünetek, szükséges vizsgálatok, kezelési módok előnyei-hátrányai mind olyan kérdés, ami joggal foglalkoztathatja Önöket.

„Blog” bejegyzéseimben, közérthető leírásokat szeretnék adni a Candida fertőzés tüneteiről, előidéző okairól, kimutatásának módszereiről, kezelési lehetőségeiről és megelőzéséről.

Természetesen szívesen, sőt kifejezetten várom az olyan véleményeket, tapasztalatokat, amelyek segíthetnek eligazodni eme betegséggel kapcsolatban. Ezért kérek mindenkit, akinek van tapasztalata a témával kapcsolatban, ossza meg velünk.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.