Szakértőink

Dr. Bán Marianna

Dr. Bán Marianna

Természetgyógyász, Lélekterapeuta

Kérdezni szeretnék

Motto

„Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.”

Dr. Bán Marianna

Bemutatkozás

Dr. Bán Marianna, orvos-természetgyógyász vagyok. Diplomámat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1995-ben szereztem.
Az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg a természetes gyógymódokkal, a holisztikus szemlélettel, ősi kultúrák filozófiai alapjaival, gyógyító módszereivel. Örömmel tapasztaltam, hogy e két, alapvetően eltérő - akadémikus és holisztikus- gyógyítás tökéletesen kiegészíti és támogatja egymást a mindennapi praxisban.
Orvosi végzettségem lehetővé teszi, hogy adott állapot fizikai szintű folyamatait megértsem. Holisztikus szemléletű gyógyítóként a test szintjén zajló történések energetikai-lelki hátterét is feltárom a páciens számára. Ez utóbbi mozzanat elengedhetetlen a valódi gyógyuláshoz.
A terápiás ülések során személyre szabott harmonizációs programot állítunk össze, melyben a gyógynövények, ásványok, auraszóma, meditációs technikák, aurakezelés, homeopátiás tanácsadás egyaránt szerepet kapnak.
Gyógyító munkám mellett szívügyemnek tartom a tanítást is. Ennek szellemében szeretettel várom tanfolyamaimra a megismerésre törekvő, önmagukért tenni akaró, tanulni, emlékezni vágyó embereket.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.