Szakértőink

Dr. Fogassy Katalin

Dr. Fogassy Katalin

Aura-soma konzulens, színterapeuta

Motto

„Te vagy a szín, amit választasz s ez tükrözi lelked szükségletét...”

Dr. Fogassy Katalin

Bemutatkozás

Vannak azok a színek, amiket magunkra veszünk: ruhában, ékszerben, sminkben, bárhogy… Vannak azok a színek, amelyeket környezetünk díszítésére használunk, vagy szavainkban, szólás-mondásainkban kerülnek elő… Vannak olyan színek, amiket a szemünk érzékel, bonyolult és csodálatos szerkezete segítségével… És vannak olyan színek, amelyeket nem érzékelünk. Auránk színei ezek, a körülöttünk lévő tárgyakról visszaverődő vagy a napból kapott fényt összetevő színek. Ugyanaz az egy szó és mégis mennyi lehetőség. Ezt használja ki a színterápia, megelőzésre, gyógyításra, a mindennapok harmonikusabbá tételére vagy önismeretre. Aura-Soma konzulensként újra és újra rácsodálkozom a színekben rejlő lehetőségekre. Ezt szeretném megosztani mindenkivel, akiben akár csak az a pici igény felébred, hogy megtudná, mit jelenthet a kedvenc színe…

Várom leveleiteket, ha egy kérdéssel nem tudjátok merre induljatok, ha csak jól esik megírni valakinek, ami foglalkoztat, ha szeretnétek bátorítást, és leginkább akkor, ha szeretnétek megérteni a minket körülvevő színes világot!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.