Szakértőink

Dr. Fejes Krisztina

Dr. Fejes Krisztina

Természetgyógyász, Homeopátiás orvos, Asztrológus-orvos

Kérdezni szeretnék

Motto

„Minden betegség gyógyítható, csak meg kell találni a valódi okát.”

Dr. Fejes Krisztina

Bemutatkozás

1987-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Körzeti orvosi és rövid radiológusi munka után 1993-ban szereztem családorvosi szakképesítést.

A 6. asztrológiai házamban található Plútónak köszönhetően (a munka háza, illetve a nagy átalakulások bolygója), váltottam, és a gyógyszeripar felé indultam. Szakközgazdász másoddiplomámat a Külkereskedelmi Főiskolán szereztem, nemzetközi marketing szakon.

Az ezotéria világába az Agykontoll tanfolyam vezetett be 1998-ban. Hatalmas lelkesedéssel indultam el a meditáció, és a problémák más úton történő megoldásának irányába. A megszokott utak ugyanis nem igazán működtek már.

Mindig a betegségek okai, lelki hátterei érdekeltek, az, hogy mi van mögöttük. Sosem voltam képes elfogadni, hogy egy betegség „ismeretlen eredetű”, vagy feltehetően ez vagy az okozza. Jó, de mi a pontos ok? Ezen gondolkoztam állandóan.

1999-2004 –ig végeztem Kalo Jenő - akkor még öt éves – asztrológiai tanfolyamát, és 2004-ben kaptam meg A Tan Kapuja Buddhista Főiskola asztrológusi oklevelét. Az asztrológiában kutatva végre elkezdtek feltérképeződni azok az okok, lelki hátterek, amelyeket olyan régóta kerestem. Kétségtelenül nehéz volt feldolgozni, hogy egy teljesen új területre bukkantam az élet dolgait illetően.

2005. januárjában találkoztam a kiváló, rendkívüli tapasztalattal rendelkező váci kineziológus hölggyel, Pfaff Erzsébettel, akitől rengeteget tanultam. Nála kóstoltam bele a kineziológia tudományába, és az ő hatására végeztem el a Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola Bach-virágterápiás tanfolyamát. A Bach-virágterápiában egy megdöbbentő hatékonyságú és sokoldalú gyógyító módszert ismertem meg.

2004-2007-ig a Javas Hagyományörző Kör alapításában létrejött és Mireisz László szellemi vezető nevével fémjelzett Göncöl Szellemtudományi Szabadegyetem asztrológiai képzésén vettem részt, amelynek oklevelét 2007. júniusában vehettem át.

Tanulmányaimat folytatva, 2008. decemberében sikeres vizsgát tettem természetgyógyászatból, az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben. 2012. végén a CEDH homeopátiás diplomáját és homeopátiás orvos képesítést szereztem meg a Pécsi Tudományegyetemen.
Jelenleg a homeopátia és az asztrológia összefüggéseit tanulmányozom.
Ezúton is köszönöm Dr. Radics Judit pszichoterapeuta, volt csoporttársnőm, barátnőm közreműködését, hogy gondolataimat Önökkel jelen fórumon megoszthatom.

A következő témákban fordulhatnak hozzám:
testi- és lelki betegségek gyógyítása kineziológiával kombinált Bach- virágterápiás és homeopátiás módszerrel, horoszkóp elemzés,
párkapcsolati problémák, karmikus összefüggések a kapcsolatokban, gyermekvállalás, életmódtanácsok a horoszkóp alapján, személyiségelemzés és a horoszkópban jelzett életfeladatok feltárása.

Személyes konzultációra bejelentkezés:
a 06 30 9527-844–es telefonszámon.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.