Szakértőink

Keresztes Attila

Keresztes Attila

Egyesítő Pszichológia

Kérdezni szeretnék

Motto

A valódi nyugalom belülről fakad.

Keresztes Attila

Bemutatkozás

Miután lediplomáztam, elmélyedtem a keleti pszichológiában és gyógyításban és 2000 óta kutatom a témát. Új felfedezésről szóló dolgozatomat az ország egyik legrangosabb egyetem pszichológiai intézetének professzora és doktori titulussal rendelkező szakpszichológus is pozitív szavakkal méltatta.

Emellett akupresszőrként (természetgyógyászat) szakvizsgáztam az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központban. Eddig 49 online-offline újságban publikáltam, orvosoknak, gyógyszerészeknek szóló szaklapokban is és adtam tv, rádió, újság interjút. Több száz köszönőlevél található weboldalamon.

Belső szabadság (díjmentes program):
http://www.keresztesattila.hu/

Az általam leírt valamennyi információ, a módszerekkel, javallatokkal együtt nem helyettesítik szakember segítségét, így kérem, minden esetben előbb forduljon szakorvos és csak az ő jóváhagyásával használja azokat! Jómagam nem vagyok pszichológus, sem orvos, így bármilyen betegség, illetve pszichés probléma esetén keresse fel a szakrendelést! Köszönöm!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.