Szakértőink

Bokor Zsuzska

Bokor Zsuzska

Pilates oktatóképző-mestertanár

Motto

"Intelligens, egyénre szabott gyakorlatok, tudatos alakformálás 0-99 éves korig!”

Bokor Zsuzska

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődők!

Örülök, hogy megoszthatom Veletek a Pilates-módszerrel kapcsolatban szerzett tapasztalataimat és válaszolhatok felmerülő kérdéseitekre!

Tapasztalataim szerint Magyarországon elég kevesen tudják, hogy a pilates-módszer valójában mit is takar. Különböző fitnesz termekben már egyre több helyen találkozhatunk Pilates órákkal melyek csak csoportban, talajon vagyis matracon végezhetőek. Ha egy számunkra szimpatikus oktatót fogunk ki, még talán tetszik is ez az új, napjainkban divatos mozgásforma.
De vajon a Pilates 'csak' ennyi? Hollywood vezető sztárjai, ahogy az újságok írják, valóban ettől néznek ki úgy, ahogy mi is ki szeretnénk nézni? Ezért olyan népszerű ez a gerinc és ízületi kímélő mozgás a panaszokkal küzdő, de aktív mozgásra vágyók körében?

Számomra még az Egyesült Államokbeli tartózkodásom alatt, aktív balerinaként bizonyosodott be, mennyire segít az addig gyakori sérüléseim elkerülésében.

A pilates-technika része lett napjaimnak, és a speciális gépek napi használatának hatása hamar meggyőzött arról, hogy a módszerrel komolyabban kezdjek el foglalkozni. New Yorkban, Torontóban, Detroitban folytatva oktatói képzésemet,hét év gyakorlat után STOTT mester-tanári diplomát szereztem. Már csak a pilates-szel foglalkozom, és a Vendégek mellett nemzetközileg elismert oktatóképzést is vezetek hazánkban , mint STOTT Pilates Mestertanár.

Örömmel tapasztalom, hogy a pilates a BALANCE STÚDIÓ Vendégeinek is pozitív változást hozott az életében. Sokuknak már életformájává vált, egyénre szabott pilates óráinkra heti rendszerességgel járnak.
Tudatosabban mozognak, szépen tartják magukat, helyesen lélegeznek, izomzatuk esztétikusan kidolgozottabb, az órákon létrejön bennük a TESTI-LELKI ÖSSZHANG -hiszen ez a lényege a pilates-módszernek. Barátaik, családtagjaik szerint is sokkal jobban néznek ki, némelyikük akár hollywoodi sztár is lehetne!

2006 januárjáról indult a nemzetközi diplomát adó STOTT pilates oktató képzés az általam vezetett Pilates BALANCE STÚDIÓ-ban, mely azóta országos hálózattá bővűlt tanítványaink közreműködésével, sőt már Erdélyben is képviseltetjük a minőségi pilatest!

Készséggel válaszolok a pilates-módszerrel, illetve a képzéssel kapcsolatos
kérdéseitekre, és örömmel segítek a megfelelő képzettségű és tapasztalatú oktató kiválasztásában.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.