Szakértőink

Szabó Anikó

Szabó Anikó

Hajanalitikus

Motto

„Állítsuk meg a globális kopaszodást! Legyél Haarley-Klub tag!”

Szabó Anikó

Bemutatkozás

Ki a barátod?

Kedves Olvasó!
Szabó Anikó a nevem, 39 éves vagyok, 16,5 éves lányommal, Brigittával és 4 éves kisfiammal, Barna Medárddal élünk Budapesten. Érettségi után sokat foglalkoztatott az emberek egészségügyi helyzete, állapota, konkrétan a saját haj- és bőrbajaim indítottak el a komoly továbbtanulásra. Hajanalitikus tanfolyamot végeztem több szinten, majd trichológusi továbbképzést kaptam. 10 év nagyon komoly szakmai tapasztalattal rendelkezem. A mai napig járok orvosi előadásokra, képzésekre. Szeretnék segíteni, akinek csak lehet.
Mindenki életformájának vannak tünetei.
A HAJ ÉS A SZŐRZET, A BŐR azonnal jelez. A megjelenő elváltozásokat komolyan kell venned, küldik a jelzéseket: hull, fogy, hámlik, száraz, viszket, sebes, gombás, foltos, zsíros, kopaszodik, ég, berepedt...stb.
A feladatom a fejbőr és a haj egészséges állapotának visszaállítása. Egyénre szabott programokkal állok rendelkezésedre, írj bátran!
Bízom abban, hogy kialakul általad és általam itt is egy rendszeres információcsere, fórum, és sokan találnak utat a problémájuk orvoslásához.
Jó egészséget kívánok!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.