Szakértőink

Hrubiák Anett

Hrubiák Anett

Önismereti tanácsadó

Motto

„Az élet körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes.”

Hrubiák Anett

Bemutatkozás

Az önismeret fogalmába számomra beletartozik minden, ami őszinteségre, befelé fordulásra, a szívünkkel való kapcsolat fenntartására, az éber figyelemre, a békés megoldásokra, az egyensúlyra, a rugalmasságra, az intuíció fejlesztésére, önmagam és a másik ember megértésére ösztönöz.

Ha írsz nekem, abban támogatlak, hogy átértékeld a múltat, arra ösztönözlek, hogy új utakra lépj, egy újfajta tudatosság által. A pozitív gondolkodás, a megbocsátás, a rendelkezésünkre álló energiák építő használata, segíthet bennünket az önmegismerésben, a gyógyulásban, a nyitottság fenntartásában, a teljesség megélésében.

Kérdéseinkre a válasz önmagunkban keresendő. Azt valósítjuk meg, amit hiszünk és gondolunk. A legnagyobb kihívás az életben, hogy a pillanat rugalmasságát tiszteletben tartva, elsajátítsuk a tudatosság művészetét. Ez az életfelfogás minőségi változásokat hozhat életünkbe. Ha változást szeretnél magad körül, először neked érdemes megváltoznod. Ebben tudok neked támogatást nyújtani.

Örömmel várom kérdéseidet itt az oldalon!

Szeretettel, Anett

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.