Szakértőink

Tóth Tamás

Tóth Tamás

Reiki, Angyalkommunikáció

Motto

„Nincs megadva”

Tóth Tamás

Bemutatkozás

Tisztelt Olvasó!

Köszönöm, hogy ide tévedtél, biztosan nem volt ez sem véletlen, mint ahogy semmi sem az.
Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Tóth Tamás vagyok. Munkámat tekintve – ami egyben az életem is - energetikai módszerekkel segítek gyógyulni az embereknek, amelyeket tanítok is.

Nem azért vagyok itt, hogy utat mutassak neked, vagy tanácsot adjak az életeddel kapcsolatban. Az a Te utad, neked kell járni rajta. Amit viszont adhatok egy nagy segítség ezen az úton, ami szebbé, jobbá, kiegyensúlyozottabbá és gazdagabbá teheti az életed. Velem ez történt, ezt tette. Olyannyira hatással volt rám, hogy úgy döntöttem tanítani fogom mindenkinek, aki nyitott felé.

Talán hallottál a Reiki-ről. Engedd meg, hogy röviden elmondjam mi is ez, mit ad számodra.
Mint Reiki tanár, a Dr. Mikao Usui által, mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszer oktatom, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését.
A Reikit használó ember ellenállóbbá válik olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.
A Reiki segítségével, önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsoltunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé, megértőbbé válik.
A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.

Nem találkoztam még olyan emberrel az elmúlt 12 évben, akinek nem hozott volna pozitív változást az életében. Számos „csodát” éltem meg általa, sokszor olyan esetekben is, ahol már nem sok volt a reményt. Nem vagyok „csoda doki”. De még orvos sem. Viszont hiszem azt, hogy szinte minden betegség visszafordítható, de a páciensnek is ki kell vennie a részét a gyógyulásból. Nem kell, hogy higgyen benne, de legalább akarjon meggyógyulni.

Bármilyen kérdésed lenne, állok rendelkezésedre. Egyéb tanfolyamaimról a weblapomon olvashatsz. Ezek a Reiki, AROLO, szellemgyógyászat, valamint az Angyalkommunikáció tanfolyam.

Köszönöm, hogy időt szakítottál rám és Önmagadra.

Tóth Tamás
Reiki, AROLO, Szellemgyógyász Mester-tanár
Angyal kommunikáció tanár
Esszénus Mester

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.