Szakértőink

Tatár Alexandra Lylia

Tatár Alexandra Lylia

Léleklátó

Motto

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

Tatár Alexandra Lylia

Bemutatkozás

Kedves Olvasók!

Ahhoz, hogy válaszolni tudjak, szükségem van
- a keresztnevekre,
- a születési évekre
- vagy fényképre, - ebben az esetben nem szükséges a név és a kor
és
- egy pontosan megfogalmazott kérdésre.

Mindennapi életünk szerves része a természet rejtett erőinek használata, éppen ezért tartom fontosnak, hogy felismerjük ezek törvényszerűségeit. Csak egyféle mágia létezik, mintahogy élet is csak egy van- de, hogy milyen ruhában jelenik meg, hogy minek nevezzük, az már csak rajtunk múlik. Mintahogy az is, hogy milyen szándékkal nyúlunk ehhez a tudományhoz. A mágia is csak egy út, melyen keresztül közelebb kerülhetünk valódi lényünkhöz, általa harmóniába kerülhetünk önmagunkkal és így a környezetünkkel is.

Ezen az úton szeretnék útitársatok lenni, tapasztalataimmal, tudásommal vagy olykor csak jelenlétemmel segíteni.

Gyermekkoromtól kezdve élénk kapcsolatban álltam a természet láthatatlan erőivel, de igazán tudatosan 16 éves koromtól kezdtem el foglalkozni egy - a szabolcsi boszorkány hittel élénk kapcsolatot tartó - asszony szárnyai alatt. Ő mutatta meg a cigánykártya rejtelmeit, megtanított rontáslevételre, szellemidézésre, és mesélt, mesélt hosszú estéken keresztül történeteket, melyeknek vagy részese volt, vagy hallott róluk. Ekkor már én is kutattam a különféle babonák után, de éreztem, hogy mindazon információ ami birtokomban van, ahhoz ugyan elég, hogy felvegyem a kapcsolatot a természet láthatatlan erőivel, entitásaival, de hogy ezt a kapcsolatot biztonsággal tudjam kezelni kevés. Így megvártam míg az élet újabb segítséget kínál fel, tanulmányaim folytatásához. Több tanár szárnya alatt folytattam később tanulmányokat, mellette autodidakta módon képeztem és képzem magam mind a mai napig.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.