Szakértőink

Országbíró Zoltán

Országbíró Zoltán

Motto

„A valóság nem mindenkor igazságos,de az igazsághoz szükséges a valóság ismerete!”

Országbíró Zoltán

Bemutatkozás

Az elmúlt lassan huszonhárom (23) év alatt rendkívüli fordulatok és változások következtek be minden magyar ember és vállalkozás körülményeiben, jogszabályi környezetében.

2011-2013 tömegesen új jogszabályokkal, új intézményekkel formálja át életünket, jogviszonyainkat!

Társadalmi változásoknak köszönhetően a károkozás lehetősége, bírósági perek lehetősége minden területen alaposan megnőtt.

Az Európai Közösség irányelvei a független, vállalkozó igazságügyi szolgáltatókban a jogviták permegelőző, perhelyettesítő tevékenységével a jogviták, perek gyorsabb, humánusabb rendezését biztosítja. A bírósági perek kiváltása előnyös a magánszemélyeknek, előnyös az államnak.

Az egészen nagy értékű hazai és nemzetközi építkezések, az ingatlanügyek, beruházási és vállalkozói vagyoni viták, válás és vagyonmegosztással járó válóperi ügyek, örökségi és hagyatéki eljárások előtti vagyonviták, a lakossági építkezési ügyek, munkajogi viták, adósságok jogvitái meghatározhatják emberi sorsok alakulását.

Permegelőző (TFKKE) másnéven a bírósági per kiváltó reálmediáció optimális megoldást jelent a felsorolt ügycsoportokban
bekövetkező károkozások megoldásában, akár család keretein belüli indulati sérelmek, akár gazdasági károkozások rendezésében.
Módszertanát munkatársaimmal és joggyakornokokkal dolgoztam ki a hazai szakma számára és a FAT által akkreditált képzését a magyarországi ügyek és jogsérelmek százainak feldolgozása, elemzése biztosítja.

Elsőként szerveztük meg és dolgoztuk ki vezetésemmel az adósság tárgyalási szaktanácsadó - magáncsőd szakértői speciális továbbképzést a Munkaügyi Központhoz regisztráltan. Ilyen szakemberek válhatnak a diplomás pályakorrekciót elvégzőkből.

A bírósági per előkészítés a hazai ügyfelek részéről nem kellően felismert jelentőségű mozzanat a bírósági perek vitele során. Folyamatos egyezségi szakértői megbízás a bírósági per megoldásának folyamatos biztosítéka!

Egy alapos és gondos bírósági per előkészítés jelentős megtakarítás pénzben és időben az ügyfél számára! Jogászok - Igazságügyi Közvetítők - Szakértők - Pszichológusok közös munkával vesznek részt megbízásaink teljesítésében.

A személyes konzultáció és előzetes tanácsadás minden egyes ügyben szükséges, ott határozható meg, általános ügyvédi jogi képviseletre, vagy bírósági per kiváltó, perlezáró eljárásra , esetenként bírósági peres eljárásra , vagy hatósági eljárásra van lehetőség az adott ügyben.

Nemzetközi jogvédő feladatok közül kiemelkedik Európa tagállamaiban a magyar állampolgárok külföldi böntönökben való fogvatartása esetén általunk nyújtott szakmai munka akár külföldi helyszíneken, külföldi partner ügyvédekkel közösen.
Határon átnyúló nemzetközi gazdasági jogvitákban, a családjogi vitákban aktívan dolgozunk az egyezségi szakértői, ügyvédi, reálmediátori eszközökkel a magyar emberek ügyeiben.

Hazai és nemzetközi jogvitákban irodánk Magyarország egész területén, míg nemzetközi perekben, jogvitákban nemzetközi per előkészítő ügynökségünk útján - NPI International Court Case Preparation Hungary - az érdemi közreműködést, a perek megelőzésének, lezárásának megoldását kínálja fel az Önök részére!

Velünk jogvitában, bírósági peres üggyel nincs egyedül!


Országbíró Zoltán
VEZETŐ EURÓPAI JOGVÉDŐ, PERES EGYEZSÉGI SZAKÉRTŐ
NEMZETKÖZI KÖZVETÍTŐ
VEZETŐ KÖZVETÍTŐ (MEDIATOR/ TÁRGYALÁSI SZAKÉRTŐ) KÉPZŐ-OKTATÓ

Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ vezetője

Nemzetközi Per Előkészítő és Jogvitarendező Ügynökség szakmai igazgató.
(NPI International Court Case Preparation - Hungary)

Magyar Bíróságok Lapja
Szerkesztő Bizottság Vezetője


Megkeresésüket az egész ország területéről fogadjuk!
Egyeztetett időpontban az európai mediácio kereteiben Strasbourg, Frankfurt, személyes konzultáció lehetőségét biztosítjuk.

Személyes konzultációra, érdemi találkozásra, tanácsadásra, ügyfelvállalásra, a vitás ügy rendezésére az ügyfélszolgálaton(ügyfélpontokon)történt bejelentkezés után időpont egyeztetéssel van mód!

Ügyfélszolgálat:
06-302-164-102 külföldről 00-36-302-164-102
ugyfelek@index.hu, peregyezseg-orszagos@vipmail.hu
(hétköznap 10-20h)

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.