Szakértőink

Dr. Tatár Attila

Dr. Tatár Attila

Pénzügyi, befektetési tanácsadó

Motto

„Pénze nem biztos, de pénzügyei mindenkinek vannak - bankweb.hu”

Dr. Tatár Attila

Bemutatkozás

Talán ideális korban vagyok ahhoz, hogy merjek tanácsot adni másoknak. Nem vagyok már nagyon fiatal, a tapasztalatok, a kudarcok és a hibák szerénységre nevelnek. De abban a korban sem vagyok, amit bölcsességnek neveznek és amit már leginkább a hallgatás jellemez.

A pénzügyeivel a legtöbb ember nem szeret foglalkozni, de kénytelen. Sajnos sem az általános, sem a középfokú iskolában nem tanítanak meg bennünket a legalapvetőbb gazdálkodási elvekre, banki fogalmakra, ezeket leginkább a családunkban, szüleink példáján tanuljuk meg. Vagyis a hibák apáról fiúra szállnak.
Ha belegondolok, elég bátor vagyok, hiszen a bank és pénzügyek nagyon széles témakört jelentenek, nincs ember, aki ezen belül mindenhez egyaránt ért. Én korábban vállalati és lakossági hitelekkel, mostanában inkább befektetésekkel foglalkozom.

Aki emberekkel kerül kapcsolatba, az életüket meghatározó komoly döntések meghozatalában vesz részt, annak kellő gondossággal és beleélő képességgel kell rendelkeznie. Remélem, hogy meg tudok felelni ezeknek a nagy elvárásoknak.
Vannak olyan kérdések, amelyeket nagyon gyakran feltesznek az érdeklődők és nagyon nehéz válaszolni rájuk. Ilyen például, hogy melyik a legjobb bank? Erre már most azt tudom válaszolni, hogy attól függ. Ha megengedik, akkor visszakérdeznék: milyen az ideális nő?

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.