Szakértőink

Dr. Radványi Krisztina

Dr. Radványi Krisztina

Szülész-nőgyógyász

  •  -
  •  061-338-26-39, 06-23-360-071
  •  1085 Bp. Stahly u. 2/a; Érd, Budai út 20.

Motto

„Szülés bölcsen, a természet rendje szerint, a tudomány támogatásával”

Dr. Radványi Krisztina

Bemutatkozás

1996-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a II.sz Női Klinikán dolgoztam, itt szereztem szakvizsgát.
Az egyetemi évek alatt születtek meg a gyerekeim, szám szerint hárman, így a szülészettel, igaz a másik oldalról, ekkor találkoztam közelebbről. /azóta lett negyedik is, ebből látszik, semmi nem vette el a kedvem :-)/. Nos sikerült annyi rossz tapasztalatot szereznem - leginkább az emberi részét illetően -, hogy elgondolkodtam, lehetne ezt másként is csinálni? Mivel mindig a "műtétes" szakmák vonzottak és úgy éreztem, a nőgyógyászatban pluszt jelent és nem hátrányt, hogy nő vagyok, hát adott volt a pályaválasztásom. /Szerencsém is volt, mert találkoztam későbbi professzorommal, aki támogatásával, biztatásával és emberségével segített ebben a nagyon férfiak uralta szakmában eljutnom oda, ahol ma tartok./
Azóta azon igyekszem, hogy a lányoknak, asszonyoknak ne félelemmel teli alkalom legyen a nőgyógyászati vizsgálat, a terhesség ne a szorongás kilenc hónapját és a szülés ne a túlélés óráit jelentsék. Ezzel szemben bizalommal, szeretettel és természetesen megfelelő tudással egészen barátivá lehet tenni ezeket az élményeket, a szülést pedig csodává.
Ezen a fórumon is ezt szeretném folytatni, a kérdések nyílt, őszinte megválaszolásával. Szóval várom őket :-)

Érden hétfő délután rendelek, a 06204682920 számon lehet időpontot és felvilágosítást kérni.

Kedvenceim:

-fogamzásgátlás
-meddőség
-terhesgondozás és szülés
-nőgyógyászati rákszűrés
-Clamydia,HPV és társaik
-tinédzserkori problémák
-vérzészavarok
-homeopátiás kiegészítő kezelések

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.