Szakértőink

Radics Edit

Radics Edit

Stílustanácsadó, Karrierszakértő

Kérdezni szeretnék

Motto

„Megfelelő stílus mindenhol, mindenkor. Karrier és stilus tökéletes összangban.”

Radics Edit

Bemutatkozás

Miért stílustanácsadó és karrierszakértő?

Először a stílustanácsadást tanultam meg, 1996-ban. Miután elkezdtem ezt a munkát, akkor azt tapasztaltam, hogy aki stílustanácsokat kér, az a nő vagy férfi, teljes személyiségével van jelen a munka során. Tudatosult bennem, hogy nemcsak a külsővel lehet dolgom, itt a belső is mindig fontos, így hát jelentkeztem a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának Mentálhigiénés Szakára, hogy megtanuljam a mások meghallgatását, lehetőleg értő figyelemmel.

Akkor már munkanélküliekkel dolgoztam, mint tréner, ahol az állásinterjún való megjelenés volt a témám. Az álláskeresés, munkaerő-piac professzionálisan is érdekelt, ezért a Gödöllői Szent István Egyetem képzésén karrier tanácsadó lettem.

A Szegedi Tudományegyetem stiluskommunikátori szakát elvégezve, sikeresen ötvöztem a kétféle érdeklődésemet egy fogalom alá, ezáltal stíluskommunikátornak, szín- és stilustanácsadónak, és Gender szemléletű karrier szakértőnek vallom magam.

STIL-Konzult Kft.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.