Szakértőink

Dr. Battonyai Tünde

Dr. Battonyai Tünde

Életvezetési tanácsadó, Pszichiáter

Motto

„Ember vagyok. Semmi sem idegen tőlem, ami emberi - sem bennem, sem másokban.”

Dr. Battonyai Tünde

Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

A kezdetektől tagja vagyok az nlc szakértői csapatának, és az eltelt évek alatt már nagyon sokan megtiszteltetek bizalmatokkal!
Pszichiáter szakorvosként dolgozom, és tisztában vagyok vele, milyen \"érdekes\" elképzelések kapcsolódnak ehhez a területhez. Ez egy csodálatos pálya, hihetetlenül jó érzés a bizalom, amivel a páciensek megajándékoznak minket, arról nem is beszélve, ha segítségünkkel sikerül megoldaniuk élethelyzetüket, úrrá lenniük a problémáikon, meggyógyulniuk.
A pszichiáter természetesen nem lát a fejekbe, nem varázsló, mindössze abból dolgozik, amit megtanult, és amit hall, lát és érez.

Szűkebb szakterületemet az életvezetési nehézségek, szorongásos állapotok, pánik zavar, hangulati problémák, depresszió, alvászavarok, szexuális problémák jelentik. Sokat dolgozom együtt más szakterületeken dolgozó kollégákkal, nőgyógyászati megbetegedések, meddőségi problémák, gyomor-bélrendszeri betegségek, gerincbetegségek, bőrgyógyászati problémák stb. hátterében meghúzódó pszichés gondok megoldásán.
2003 óta saját magánrendelőt vezetek, ahol a pszichiáterek mellett pszichológus kollégák is dolgoznak. Itt lehetőség van komplexebb segítségnyújtásra, relaxációs technikák elsajátítására, gyermeknevelési tanácsadásra, valamint itt működnek életvezetési tréningeink is.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy minél többet, minél többször beszéljünk ezekről a nehézségekről, hiszen mindannyiunk életében előfordulhat olyan helyzet, amikor segítségre van szükségünk.Ezért vállalok évek óta szakértői munkát különböző újságok, magazinok oldalain is. A saját példámon is többször megtapasztaltam, hogy a változás, a változtatás rajtunk múlik. A valódi céljaink elérhetőek, csak egy kis bátorság és kitartás kell hozzá!
Továbbra is szeretettel várom a leveleiteket a megújult oldalon is!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.