Szakértőink

Szántai Enikő

Szántai Enikő

Fitness szakértő, Személyi edző, Táplálkozási szakértő, BodyWakes egészség mentor

Kérdezni szeretnék

Motto

Életünkkel és szakértelmünkkel utat mutassunk az embereknek, hogy az egészség, a magas energiaszint és az ideális testsúly bárki számára elérhető!

Szántai Enikő

Bemutatkozás

BodyWakes egészség mentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes.

2007 óta dolgozom személyi edzőként, 2008 óta pedig fitness modellként versenyzek is. Férjemmel, Szántai Zsolttal közösen létrehoztuk 2014-ben a BodyWakes egészség mentorokból álló csapatát, amellyel egy teljes életmódváltásban tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak.
Rájöttünk, az egészséges életmódra vágyó emberek csak akkor érhetnek el igazi, hosszú távú sikert, ha a rendszeres testedzés, az egészséges táplálkozás mellett a szellemüket is kiváló táplálékkal látják el egészséges gondolkodásmódjuk kialakítása érdekében, így úgynevezett mentális fitnesst is folytatnak. Mindezeket alkalmazva egy olyan magas energiaszinttel tudjuk élni napjainkat, amely az életünk minden egyes területére pozitív hatással van, akár karrierről, családról, emberi kapcsolataink ápolásáról legyen szó. Erre a hármas egységre épül munkánk, hisszük, hogy ennek személyre szabott kialakításában bárkinek tudunk segíteni, aki hajlandó tenni saját magáért, mentális és testi egészségéért.
2014. március 7-én született meg első gyermekünk, Szofi, akivel az életünk igazán teljessé vált.

Végzettségeim:
- Fitness Company testépítő edző, személyi edző, aerobic edző, preventív gerinctréner
- IWI Gflex instructor, Fit Fight edző, Speciális edzésmódszerek szakértője

Oktatóként jelen vagyok:
- International Wellness Institute (IWI)

Fitness modell versenyzőként elért eredményeim:
- 2008,2009,2010 IFBB Tisza Kupa I. hely
- 2009 IFBB Magyar Bajnokság I. hely
- 2009 IFBB Ausztria Kupa II. hely
- 2010 IFBB Magyar Kupa I. hely
- 2010 IFBB Magyar Bajnokság I. hely
- 2010 IFBB Opava Kupa I. hely
- 2010 IFBB Fitness Vitál Kupa I. hely
- 2010 IFBB Világ Kupa I. hely
- 2011 IFBB Arnold Classic USA 9. hely

Esemény, ahol meghívott előadóként szerepeltem a közelmúltban:
- III. Sikertérkép Konferencia

Filozófiám szerint úgy, ahogyan a táplálkozásunkra való odafigyelés, úgy a sport is életünk részét kell, hogy képezze. A kulcs az életmódváltásban van, hosszú távon csak ez hozza meg az elvárt és tartós eredményt. Ahhoz, hogy ezt be tudjuk építeni a mindennapjainkba, óriási önfegyelem és kitartás szükséges. Mindent el tudunk érni, csak akarnunk kell, ki kell tűznünk a céljainkat és tennünk kell érte nap, mint nap. Ez igaz az élet minden területére, így nem kivétel az egészségünk sem. Akárhány éves is vagy most, nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben éled az életed, és milyenben szeretnéd. Egészség mentorokból álló csapatunk hatékony segítséget tud nyújtani számodra is, fordulj hozzánk bátran!

Elérhetőségeink, ahol folyamatos előadásainkról, tréningjeinkről, táboraink időpontjairól is tájékozódhatsz:

http://bodywakes.hu/esemenyek/eloadas/ideje-felebredni/

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.