Szakértőink

Honti Judit

Honti Judit

Pénzügyi, befektetési tanácsadó

Motto

Szeressük magunkat annyira, hogy a biztos jövőt válasszuk. Miénk a döntés, senki másé.

Honti Judit

Bemutatkozás

Honti Judit vagyok, 1972-ben születtem, Budapesten.

16 éve dolgozom az egészségügyi marketing területén. Az itt szerzett tapasztalataimat később egészségügyi- és pénzügyi kereskedelmi cégeknél kamatoztattam, vezető beosztásban. Ez azt is jelentette, hogy - Magyarországon kívül - a világ számos pontján (pl.: Ciprus, Florida, Salt Lake City, London, stb.) lehetőségem nyílt magas szintű továbbképzéseken részt venni, tapasztalataimat bővíteni.

Az elmúlt 9 évben Londonban éltem. Ez idő alatt szintén az egészségügyi marketing területén dolgoztam, illetve az angol főiskolai tanulmányaimat most fejeztem be, szintén ezen a területen.

Jelenleg egy pénzügyi tanácsadói cégnél dolgozom, ahol a nyugdíj-, és különböző pénzügyi befektetések lehetősége széles körben ismert és elterjedt. Ezen a szakterületen nagyon jól ötvözhető az egészségügyi tudás is.

Célom az, hogy a hozzám forduló érdeklődőknek személyre szabott, egyéni igényeket kielégítő programokat tudjak nyújtani. Ezzel hosszú távon is rendkívüli eredmények érhetőek el.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az ügyfél és a pénzügyi tanácsadó között kialakult bizalom mennyire fontos és értékelendő. Csakis így válhatunk hitelessé, ami az ügyfél részére stabillá, értékteremtővé tud válni.

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani, díjmentes konzultációval, igényfelméréssel. Kérdésével forduljon hozzám bizalommal.

Honlap:
http://www.viervit.hu

Tel.:
06 30 784 9299
00 44 (0) 796 097 7226

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.