Szakértőink

Dr. Füzes Edit

Dr. Füzes Edit

Biorezonanciás természetgyógyász, allergia specialista

Kérdezni szeretnék

Motto

A terápiában azért kellenek a sémák, hogy legyen mitől eltérni, ha a helyzet úgy kívánja, mert a legjobb referencia mindig a gyógyult beteg!

Dr. Füzes Edit

Bemutatkozás

1982-ben avattak doktorrá a DOTE általános orvosi karán.1986-ban szemészet szakvizsgát tettem, ezen a szakterületen dolgoztam kórházban 1995-ig.

Kisebbik gyermekem egész testre kiterjedő allergiás reakcióival évekig jártunk a különféle szakorvosokhoz értékelhető eredmény nélkül.

Egy holisztikusan gondolkodó gyermek-, allergológus doktornő barátunk tanácsára vittük gyermekünket külföldi gyógykezelésre, ahol BICOM típusú biorezonancia elvén működő készülékkel tünetmentességet értek el.
Ennek hatására váltottam 1996-ban a szemészetről az alternatív természetgyógyászat és azon belül is biorezonanciás gyógyítás területére. Eredményesen elvégeztem a készüléket gyártó cég kurzusát.

Az első években a humán orvoslás gyanakodva nézte tevékenységemet, de az eredményes kezelések hatására már a gyermekorvosok és bőrgyógyászok is küldték a betegeiket.

Én nemcsak diagnosztizálom az allergiákat, hanem tünetmentessé is teszem.
Minden diagnosztika és kezelés fájdalommentes.

Ma már kettő rendelőt üzemeltetek orvos kollégámmal Kiskunhalason és 2008 óta Budapesten.

A gépet kezdettől fogva allergiák kezelésére használjuk, de a módszer és a Bicom készülék több mint 1000 programja az allergiák vizsgálatán, diagnosztizálásán kívül, más megbetegedések széles körében tünetmentességet, gyógyulást is elősegíti.

Főbb allergiás diagnosztikai és kezelési területek:
Kozmetikumok, mosó-, tisztító szerek ,élelmiszerek, étel-adalékanyagok, csecsemő és gyermek allergiák, Candida gomba,asztma,tejallergia,ekcéma, egyéb bőrkiütés, pollen allergia, fogászati anyagokra, inplantátumokra való érzékenység.

Az allergén anyagok több mint 500 féle teszt-ampullái Innsbruckban készülnek, un. Schumacher – féle ampullák. Sok esetben a paciens saját környezetéből hozott mintákkal ( kozmetikumok,tisztító-,és mosószerek, fogászati anyagok, környezeti egyéb anyagok) bővítjük a mintasorunkat, szabjuk betegre a diagnózist.

Saját magamon teszteltem a pajzsmirigy működési zavarok kezelését. A laborértékek jelentős javulása igazolta a kezelés hatékonyságát. A betegség kezelése endokrinológus szakember dolga, de a működési zavarok csökkentésére hatékony kiegészítő segítséget nyújthat a biorezonanciás kezelés.

Krónikus bélgyulladások kezelésével is jelentős állapot javulást értem el betegeimnél. A betegség kezelése gasztroenterológus szakember dolga, de a tünetmentesség eléréséhez és fenntartásához hatékony kiegészítő segítséget nyújthat a biorezonanciás kezelés.

2005 szeptemberétől végzett dohányzásról történő leszoktatás program eredményesen működik.

Azért a Nők Lapja Cafe által felajánlott szakértőséget választottam, mert a nők, anyák, feleségek ismerik legjobban részleteiben a család problémáit és a legtöbb esetben Ők is tudnak a legnagyobb hatással lenni családtagjaikra.

Felajánlom szakmai ismereteimet, tapasztalataimat Önöknek, hogy a hasonló problémákkal bajlódó pacienseknek segítségére lehessünk közösen.

Várom megtisztelő kérdéseiket.


További információ: www.witamed.hu

Kizárólag előzetes bejelentkezéssel
1075 Budapest, Madách tér 7. 3.2. T: 30 - 5103606
6400 Kiskunhalas, Posta u.1. T:77 - 426-085

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.