Szakértőink

Tóth M. Erika

Tóth M. Erika

Esküvői beszédek írója

Motto

Beszédet a beszédírótól

Tóth M. Erika

Bemutatkozás

Az ELTE szervezésében tanultam közéleti beszédírást. Azoknak az embereknek segítek a szövegezésben, akiknek kevés az idejük arra, hogy különböző fogalmazásokkal bajlódjanak. Úgy gondolom, ezzel időt és pénzt is spórolok a megrendelőknek, hiszen amíg velem íratják meg mondandójukat, addig ők, saját munkájukat végezhetik.
-„Nagy terhet vett le a vállamról”, „De jó, hogy önre találtam”, „A beszéd nagyot szólt”-
Ezek a leggyakoribb visszajelzések, amiket eddigi megrendelőimtől kaptam. Érdekes kapcsolat ez a megrendelőkkel, hiszen személyesen nem találkozunk, csupán telefonon és e-mailen tartjuk a kapcsolatot. Legtöbben diszkréciómat kérik, a szövegen kívül.
A házasságkötés napján, az esküvőn mindenki a legjobbat szeretné megvásárolni, kölcsönözni vagy megrendelni. Nincs ez másképp az esküvői köszöntő beszédekkel sem.
Örömapák, örömanyák, barátok, barátnők a leggyakoribb szónokok az esküvőn.
Nem ritka, hogy a menyasszony és a vőlegény is mond néhány kedves, szerelmes szót élete választottjának akár gyűrűhúzáskor vagy az ünnepi ebédnél, vacsoránál. Ehhez érdemes segítséget kérni, tőlem.
A személyes élmények egyedivé teszik a köszöntőt. Éppen emiatt, mindenkinek újonnan írott esküvői köszöntő készül, melyek lehetnek érzelmesek, fennköltek, romantikusak vagy akár finoman humorosak is.
Keressen meg, tájékozódjon, legyen egyszerűbb a készülődés, beszédet a beszédírótól rendeljen!

Elérhetőségem:
www.beszediro.eu
beszediro@beszediro.eu
https://www.facebook.com/beszediro.eu
NLC szakértőként, szívesen adok tanácsot esküvői köszöntő beszédhez.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.