Szakértőink

Motto

Csináld magad! A festés nem nagy ügy!

Podmaniczki Attila

Bemutatkozás

Podmaniczki Attila vagyok, szakmámat tekintve: szobafestő-mázoló. 1985 óta űzöm az ipart, több mint 22 éve magánvállalkozóként. Egy ideje oktatóként is dolgozom. Nyugodtan kijelenthetem: nincs olyan probléma ezen a területen, amire ne tudnám a megoldást, én már tényleg mindent megtapasztaltam. Jelen lenni az interneten ezzel a szakmával, úgy érzem, ez a jövő.
Nem kell mindenhez mesterembert hívni – az a célom, hogy ezt bebizonyítsam! Külföldön nagyon megy a „Csináld magad!”, de idehaza még gyerekcipőben jár. Szeretném megmutatni mindenkinek azokat a praktikus megoldásokat, amelyek segítségével megismerkedhetnek a festékek és a festés rejtelmeivel. A festés nem egy nagy was-ist-das!
A Csináld magad!-nak az a lényege, hogy rengeteg pénzt lehet megspórolni azzal, ha az ember jobban utánanéz a dolgoknak és megpróbálja maga megoldani, amit csak lehet. Jó minőségű termékekre, kellékekre és minimális kézügyességre van csak szükség.
Nyugodtan forduljatok hozzám kérdésekkel, kérésekkel és én legjobb tudásom szerint meg fogom válaszolni. Ha kell, más területről is szerzek szakembereket.

Szakterület: festés, mázolás, tapétázás, lakásfelújítás, hőszigetelés

Alkalmazástechnikai filmek a youtubon: http://www.youtube.com/szobafestoattila

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.