Szakértőink

Bibók Bea

Bibók Bea

Szextanácsadó, Kriston Intim Torna tréner, Párterápiás tanácsadó

Kérdezni szeretnék

Motto

Szexuálisan megelégedett nőnek és férfinek lenni jó!

Bibók Bea

Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

Te mit mondanál akkor, ha megkérdeznék tőled, hogyan is érzed magad?
Én ezért dolgozom, hogy minél több nő, férfi és párkapcsolat legyen boldog, elégedett, szexuálisan kiteljesedett. Hogy minél több fiatal érezze azt, van kihez fordulnia kérdéseivel, kétségeivel, megtanítani nekik azt, hogy igen, mindenről lehet beszélgetni, még a tabukról is. Válaszokra, beszélgetésekre, támogató hozzáállásra van szükség. Szülőként, három lányos anyaként már megtapasztaltam ennek jótékony hatását.

Életemben meghatározó volt, hogy 10 éve Kriston Intim Tornát kezdtem tanítani nőknek és férfiaknak. Elindult egy folyamat, melynek során felismertem, hogy a szexualitással, a fiatalok szexuális nevelésével kell foglalkoznom. Közgazdasági diplomámat félretéve trénerré váltam, és immár tíz éve nőket és férfiakat oktatok arra, hogyan őrizzék meg szexuális-, női-, férfi egészségüket, hogyan éljék meg teljesebben női és férfi szerepeiket, hogyan fogadják el önmagukat, hogyan teljesedjenek ki szexuálisan. A nőkkel való találkozásom során döbbentem rá arra, hogy - bár a szexualitás átitatja mindennapjainkat – mégis generációkon átívelő tabukba ütközöm. Felismertem, hogy a házasságok, párkapcsolatok nagy része szexuális problémák miatt bomlik fel, amik a tabuk jelenléte miatt, a felelősségteljes és nyílt szülői beszélgetések hiányából, a nőkből hiányzó magabiztosságból adódnak. Ezek után elvégeztem a Magyar Családterápiás Egyesület Család– és párterapeuta képzését, jelenleg párkapcsolati problémákkal foglalkozom. Eközben eldöntöttem, hogy a rég dédelgetett álmomat valóra váltom. Jelentkeztem és felvételt nyertem a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakára.

Jelenleg fiatalok szexuális nevelésével, párkapcsolati problémákkal, szexuális problémákkal foglalkozom. Mindennel, ami tabunak számít. Tanítok Kriston Intim Tornát, hogy az izmok is felkészültek legyenek a kiegyensúlyozott szexuális életre. Munkám része a fiatalok szexuális nevelése is.
Tagja vagyok a Magyar Családterápiás Egyesületnek és a Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesületnek.

Várom azokat a kérdéseket, amiket még senkinek nem mertél feltenni! :-)
Budapesten tartok tanácsadást.

www.pair-re-pair.webnode.hu
www.intimtorna-kriston.hu

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.