Szakértőink

Pap Andrea

Pap Andrea

Gyógytornász - Egészség tanácsadó

Motto

„Mindannyiunknak hatalmában áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. Miénk a döntés, nem pedig bárki másé.” (Richard Bach: Illúziók)

Pap Andrea

Bemutatkozás

Nevem Pap Andrea,
már 10 éve dolgozom gyógytornászként, évről-évre csiszolva és növelve tudásom a mozgásterápiában és az egészséges életmóddal kapcsolatos témákban.
A hozzám fordulók kezelését holisztikusan, a Táplálkozás-Mozgás-Lelki feltöltődés hármas egységében állítom össze.
Célom a 120 százalékos eredmény elérése, hogy a gyógyítás teljes és maradandó lehessen!
Szakmám lelkes és elhívatott tagjaként volt szerencsém a legkülönbözőbb sérülésekkel, betegségekkel találkozni, különböző korosztályoknál elsajátítania gyógytorna stílusát. Megtanultam, hogy senkiről semmilyen helyzetben nem kell és nem lehet lemondani, csak az utat kell megtalálni a Páciens felé! A gyógyulás minden fázisa és eredménye egyénenként változó és minden eredmény becsülendő!
Az alábbi kezelésekben segíthetek:
-gerinctorna
-nyak-váll torna
-váll-könyök-kéz tornája
-csípő-térd-boka kezelése
-sportsérülések
-baleset utáni kezelés
-tartásjavítás
-intimtorna
-csontritkulás gyógytornája
-testsúlykontroll az ízületek védelmével
-neurológiai betegségek mozgásterápiája (stroke, SM, Parkinson kór)

Jelenleg Budapesten Zuglóban a Hermina úton tartok személyre szabott egyéni gyógytornát, hétfőn-szerdán és péntekenként. Kolléganőim együttműködésével házhoz járással is biztosítunk gyógytornát igény szerint!

Mozgással teli aktív hónapokat kívánok mindenkinek!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.