Szakértőink

Megyaszai Márta, Dr.

Megyaszai Márta, Dr.

Reumatológus

Motto

"Az egész-ség a legfontosabb."

Megyaszai Márta, Dr.

Bemutatkozás

1998-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. 2008-ig az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (ORFI) dolgoztam. 2002-ben reumatológia, 2009-ben sportorvosi szakvizsgát tettem.
Jelenleg a Revita Reumatológiai Rendelő munkatársa és az Országos Sportegészségügyi Intézet („Sportkórház”) reumatológusa vagyok.

Fontosnak tartom a mozgásszervi problémák komplex terápiáját, lehetőleg kevés gyógyszerrel, élve a gyógytorna, a fizikoterápia és más kiegészítő terápiás módszerek kínálta lehetőségekkel. Igyekszem holisztikus személettel az egész embert és nem csak a betegséget kezelni.Holisztikus érdeklődésemnek megfelelően manuálterapeuta, fitnesz és wellness terapeuta képesítést szereztem.

Mozgásszervi betegségek, panaszok kezelése mellett fontosnak tartom a bajok megelőzését, mozgásszerveink karbantartását. Komplex programmal, kis odafigyeléssel a mozgásszervek egyensúlya, izmaink, ízületeink működési harmóniája helyreállítható, így a bajok nagy része megelőzhető, meglévő panasz kezelhető. Ehhez akár kis időráfordítás is elegendő.

Reumatológusként foglalkozom gyulladásos és kopásos ízületi és gerincbetegségekkel, nyaki, háti, deréktáji fájdalmakkal, váll, csípő, könyök, térd, csukló, kéz, boka és lábpanaszokkal, csontritkulással és különböző anyagcsere (pl. köszvény) mozgásszervi betegségekkel, stb.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.