Szakértőink

Dr. Győrfi Adrienne

Dr. Győrfi Adrienne

Fogszakorvos

Motto

„Minden perc egy esély arra, hogy megváltoztass mindent.”

Dr. Győrfi Adrienne

Bemutatkozás

A FehérGyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője: Dr. med. habil. Győrfi Adrienne, a konzerváló fogászat és fogpótlástan fogszakorvosa, a fogfehérítés specialistája.

1958. december 19-én születtem Budapesten. A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1983-ban diplomáztam, summa cum laude. 1985-ben fog- és szájbetegségekből kiválóan megfelelt eredménnyel szakorvosi képesítést szereztem.

1983-óta a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgozom, jelenleg egyetemi docens vagyok. A Klinikán működő több kutató csoport vezetőjeként különböző tudományos kísérleti munkákat irányítok. 1996-ban az orvostudományok kandidátusa lettem és Ph.D fokozatot szereztem. 2005-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból kiváló eredménnyel szereztem szakképesítést. Ugyancsak 2005-ben habilitált doktorrá nyilvánítottak.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1983-óta magyar és angol nyelven oktatom a fogorvostan-hallgatókat. Egyetemi tantermi előadások előadójaként, klinikai gyakorlatok vezetőjeként, vizsgáztatóként mind az elméleti, mind a gyakorlati képzésükben részt veszek. A 2005 végén megjelenő új „Konzerváló fogászat- és endodontia” című tankönyvben több fejezetet, többek között „Az elszíneződött fogak fehérítése” részt is én írtam.

A már végzett fogorvosok képzésében több fogászati témában előadóként, valamint vizsgáztatóként szerepelek.

Számos hazai és külföldi továbbképzésen tartok rendszeresen előadást. Ezek egyik témája a fogfehérítés.

Magyar nyelvű tudományos folyóiratban 12-, idegen nyelvű tudományos folyóiratban 12 eredeti közleményem jelent meg.

Tagja vagyok a Magyar Fogorvosok Egyesületének, a Magyar Endodontiai Társaságnak, a Magyar Élettani Társaságnak.

A Magyar Orvosok Nemzetközi Akadémiája Fogorvosi szekciójának az elnöke vagyok.


A FehérGyöngy Fogászati Magánrendelő létrehozásával „szakmai álmomat” valósítottam meg. Irányításommal egy olyan nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakítottunk ki, ahol a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk. Ezek létjogosultságát, nem csak pályafutásom -nemzetközileg is elismert- eredményei, de ezeknek az egyetemi oktatásban történő alkalmazása is igazolja. A rendelőnkben megnyugtató hangulat és kellemes körülmények várják a pácienseket. A hangsúly a gyógykezelés mellett a megelőzésen, és a fogak megszépítésén van. Munkatársaim hozzám hasonló professzionális szaktudással rendelkeznek.


Tevékenységeink közé tartozik többek között: altatásos fogászat, fogfehérítés, professzionális száj tisztítás, góckutatás, fogszínű restaurációk-, tömések-, betétek (inlay-ek)-, fémmentes kerámia fogpótlások- (porcelánhéjak, koronák, hidak), implantátumok készítése, szájsebészet, kismama fogászat, gyermekfogászat, fájdalommentes gyökérkezelés professzionális módon, fájdalommentes érzéstelenítés, fogékszer, fogpótlás csiszolás nélkül, mozgó fogak stabilizálása, fogak közötti rések zárása,röntgenfelvétel készítés.

A kezelések magas színvonalát a folyamatos szakmai továbbképzésekkel és a maximális szakmai felkészültséggel érjük el.


MINDEN FOGÁSZATI PROBLÉMÁRA MEGOLDÁST KÍNÁLUNK!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.